Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mosso Kullanıcıları Kulübü

Arkadaşlar merhaba ben mosso black Edition kullanıyorum . Bugün bisikletin ayaklığını açtım ve bisikleti koydum geldiğimde bisiklet yerdeydi ve gidonu ters dönmüştü sizce bisiklete bişey olurmu ?
Büyük geçmiş olsun. Yakınlarda bir bisikletçi varsa komple bir bakımdan geçirin isterseniz. Bu sezon az para kazandılar. Biraz daha sermayeyi doğrultsunlar.

Scudo
Büyük geçmiş olsun. Yakınlarda bir bisikletçi varsa komple bir bakımdan geçirin isterseniz. Bu sezon az para kazandılar. Biraz daha sermayeyi doğrultsunlar.
Ya Ben bisikletçiye götürdüm bişey olmaz dedi yolladı bende o yüzden sormak istedim bişey olurmu diye
Sizce bişey olurmu
Çünkü ben pek anlamam
Çünkü ben pek anlamam

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba ben mosso black Edition kullanıyorum . Bugün bisikletin ayaklığını açtım ve bisikleti koydum geldiğimde bisiklet yerdeydi ve gidonu ters dönmüştü sizce bisiklete bişey olurmu ?

İlgili kısımların detaylı birkaç fotosunu burada paylaşırsanız az çok anlaşılır durumun ne olduğu. Ona göre arkadaşlar tavsiye verirler, bisikletçi mi halleder, kendiniz de halledebilirsiniz kısmına dair.

@Kutay 2001 öyle düşmeyle gidon veya kadroda hasar oluşmaz ama belki vites fren teli veya kablosu zarar görmüştür, endişeye gerek yok fren ve viteslerde sorun hissedersen çok ucuza tamir ederler.

Tamam sağolun şuan fotoğraf atamıyorum yarın atarım

Merhaba arkadaşlar bir şey danışmak istiyorum sizlere. Ben bir tanıdığımdan 2. el olarak Mosso Cavalier 700 satın aldığım geçtiğimiz ay, bisiklet yeni bir bisiklet tertemiz, buraya kadar bir sıkıntı yok fakat şöyle bir sorum var; bisikletin garanti belgesi kaybedilmiş, faturası da sadece E-fatura olarak var internetten satın alındığı için, garanti belgesini bir şekilde elde etmem mümkün mü? Ya da bisikletin seri numarasına bakarak herhangi bir şey görebilirler mi garantisiyle ilgili? Veya sadece E-fatura işime yarar mı garanti kapsamına girer mi? Bunlar aklıma takıldı, bisikleti zaten satmayı düşünmüyorum uzun bir süre ama bir sorun yaşarsam eğer garanti kapsamında olup olmayacağını bilmek istedim. Teşekkür ederim şimdiden cevaplarınız için.

@Fegikaya e fatura garantiyi karsilayacaktir ama yine de bakım aşamaları için garanti belgesine ihtiyaç olacaktır. Satıcıyla irtibata geçtiğinizde fatura tarihini beyan ederseniz kendi kayıtlarında alışverişin gerçekleştiğini teyit edip size yeni bir fatura göndermeyi kabul edebilir ki bu biraz da satıcının insafına kalmış.

• Beğen
Tepkiler: Fegikaya
Merhaba Dostlar Aylardır site de pek çok başlığı okudum bazılarını defalarca sözüm ona hazırlandığım bir uzun yol için pek çok bisiklet modeli içerisinde en hoşuma gideni Mosso Legarda 2021 MDM V modelini düşünüyorum.Yol güzergahımın 3000 kilometreden fazla olduğunu ve hem denizi hem de Nemrut Krater Gölü gibi yerlerleri de içine kapsayan daha çok şehirlerin Mimari,Sanatsal,Kültürel ve Doğal güzelliklerini görebileceğim 50-60 günlük bir rota planlıyorum.Hem bu Yolculuğumda hem de bisiklet konusunda önerilerinize açığım. Ayrıca kondisyonum orta belki ortanın az altı denilebilir bu nedenle günlük 70-100 kilometre gibi sayılardan ziyade o şehri ve doğasını hissederek süreceğim 30-50 kilometre bence daha değerli gibi geldi.Yüksek dağ geçitlerinde otostop ihtimalini de düşünüyorum,Teşekkürler

Merhaba arkadaşlar, 2021e çamurluk takan var mı? Varsa model marka bilgisi alabilir miyim? Teşekkürler.

@imamyakali Ben sanırım 25 liraya ön arka çamurluk alıp, sade arkayı takmıştım. Marka yok bildiğim kadarıyla, öyle basit bir şeyler. Bayağı işi görüyor. Mosso'yu satınca yeni bisiklete taşıdım hatta, sele borusuna ya da orta boruya bağlanıyor basitçe.

Kaliteli bir şeylerin 100 lira civarında tutacağını söylemişti bisikletçi arkadaş. Alibeyköy'de Şen Bisiklet, yakınsa gidip bir bakın isterseniz.

• Beğen
Tepkiler: imamyakali
@imamyakali Ben sanırım 25 liraya ön arka çamurluk alıp, sade arkayı takmıştım. Marka yok bildiğim kadarıyla, öyle basit bir şeyler. Bayağı işi görüyor. Mosso'yu satınca yeni bisiklete taşıdım hatta, sele borusuna ya da orta boruya bağlanıyor basitçe.

Kaliteli bir şeylerin 100 lira civarında tutacağını söylemişti bisikletçi arkadaş. Alibeyköy'de Şen Bisiklet, yakınsa gidip bir bakın isterseniz.
Teşekkürler kral, önde takılabilecek yuva var ama piyasadaki çamurluklar uymuyor. Bakalım, inşallah bulabilirim.

Benim de çamurluk taktırasım var ama aradığım şey jantı komple kaplayan tiplerden. Şekli değil de işlevi güzel olsun. Ayağımı bacağımı ıslatan çamurluğa ne gerek var :D

• Beğen
Tepkiler: imamyakali
@ExKyotoo ben bir tane buldum, Sirkecide Sedona mağazası var orada. Metal, klasik tarzda bi çamurluktu ve süperdi. Maşada çamurluk yuvası olmadığı için, daha doğrusu olan yuva çamurluğa uymadığı için iade etmek zorunda kaldım ama içim gitti içim ☹️ bi bak istrsen oraya, şehir dışındaysan arayıp sorabilirsin de.

• Beğen
Tepkiler: ExKyotoo
Merhaba arkadaşlar, acaba Cavalier 700 bisikletimi CycloCross tarzı bir bisiklete çevirmem mümkün mü? Jant ve lastikleri değiştirmem bana ne kadara patlar, ve yeni jant ve lastik bisikletin geri kalanıyla uyumlu olur mu? 700x32 tarzı bir lastik taksam mesela.

@Fegikaya

Bisikletinizi yakından görmedim, ancak web sitesindeki fotoğraflarına bakıldığında maşa açıklığının en fazla 700x28mm lastiği destekleyeceğini düşünüyorum. Bir şekilde daha kalın bir lastiği sığdırmanız mümkün olsa bile çamur boşluğu olmayacaktır.

Bunun haricinde cyclocross bir bisikletin kadro geometrisi ile önemli farklılıklar da söz konusu. Eğer bu alanda devam etmeyi düşünüyorsanız Monza gibi gerçekten bu iş için tasarlanmış bir bisiklete geçmeniz daha mantıklı.

• Beğen
@Fegikaya

Bisikletinizi yakından görmedim, ancak web sitesindeki fotoğraflarına bakıldığında maşa açıklığının en fazla 700x28mm lastiği destekleyeceğini düşünüyorum. Bir şekilde daha kalın bir lastiği sığdırmanız mümkün olsa bile çamur boşluğu olmayacaktır.

Bunun haricinde cyclocross bir bisikletin kadro geometrisi ile önemli farklılıklar da söz konusu. Eğer bu alanda devam etmeyi düşünüyorsanız Monza gibi gerçekten bu iş için tasarlanmış bir bisiklete geçmeniz daha mantıklı.

Sizce Cavalier 700 Sora ile Monza eşit bir takas olur mu? Böyle bir teklif aldım fakat piyasa konusunda çok bilgili olmadığım için değerlendirmesini çok sağlıklı yapamıyorum.

@Fegikaya

Mevcut satış fiyatlarına hakim değilim, ancak Monza'yı hakkını vererek kullanan ve memnun olan bir arkadaşım var. Teklif edilen bisiklet eşdeğer temizlikte ve uygun kadro boyunda ise fena bir tercih olmayacaktır.

• Beğen
Teşekkür ederim cevaplarınız için, iyi forumlar diliyorum! :)

Merhaba arkadaşlar ben Kutay bisikletim mosso black edition 29 jant HD bugün fark ettim vites 1'e ve 9'a geçmiyor bisikletçiye götürdüm yapamadı sizce ne yapmalıyım ?

Geri