hocam öncelikle selam. Benim çok tecrübem olduğundan konuşmuyorum ama sizinle aynı yollardan ben de geçiyordum şu birkaç ay ve okuyabildiğim kadar okudum forumu herkesin ortak söylediği bir şey varsa o da bu piyasada bulduğun bisikleti alman gerektiği ben bayadır legarda 2130'u bekliyordum cuma günü arandım gittim direk aldım. Carraro için haziran deniyor o da ne kadar doğrudur bilemem açıkçası genelde bisikletçiler haftaya gelecek der o haftaya olan vakit 1 ay 2 ay olur belki o yüzden hem beklemek istemediğimden hem de güvenmediğimden Carraro'yu eledim. Bisan, Carraro'dan da betermiş ona hiç zaman verilemiyor zaten onu da ondan eledim(görüntülerini, komponentlerini ve özellikle ağırlığını çok beğenmiştim ama yapacak bir şey yoktu ayrıca kadroları da Çin'den geliyor dediler diğerleri kadro üreticisi ordan da eksi yazdım Bisan hanesine yanlışım varsa bilen düzeltsin lütfen.) Merida'lar içinse açıkça şöyle söyleyeyim hiç bakmadım çünkü bu Merida, Trek, Giant gibi markaların aynı seviye komponentli bisikletleri benim için mali açıdan zorlayıcıydı ama sizin durumunuz nasıldır bilemem tabi bu kadar forumdaki insanların bu markaları yükseltmesinde elbet bir sebep vardır. (şunu da belirtmeden geçemeyeceğim karışmak gibi olmasın ama crossway 300 kadro tarzının çok dağ bisikletini andıran bir yapısı var ben daha çok yol bisikletine yaklaştırmaya çalıştığım için hoşuma gitmedi tabi ki nihai zevk, keyif sizin). Sonuç olarak Mosso Legarda 2130 MSM H aldım internetten de 32 mm'lik yol bisikleti lastiği tarzı lastikler siparişi verdim hem akıcılığını hem de ağırlığını azaltabileceğimi düşünüyorum bu yolla. Uzun lafın kısası umarım en keyif alacağınız bisikleti seçersiniz şimdiden hayırlı olsun iyi akşamlar