areklim
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 4.621
- İsim
- fuat d
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Cyclocross
ilk bisikletim carraro 225 hidrolik frendi 27 vites üzerine mosso tb3 aldım full deore setli sizib baktığınız modelden çok az farkları vardıarkadaşlar bir tavsiye daha isteyecektim sizden (yeni kullanıcı olduğum için link paylaşamıyorum)
carraro 328
mosso 2130 msm h
mosso 9 taksit 4300 tl'ye geliyor carraro için konuşmadım ama liste fiyatı 4000 tl taksitli bir şekilde indirim yaparlar mı bilemiyorum kg olarak da carraro 14 kg mosso 14.5 maşa düz-amortisör olmasını çok önemsemiyorum açıkçası hobi olarak bisiklet sürüyorum aşırı performans arayan bir insan da değilim keyif arıyorum olur da önüme menfez vs çıkarsa diye düşünüyorum amörtisör bu yüzden mantıklı da geliyor.
fakat bir arkadaşın yorumunda carraro'nun tepkilerinin mosso'ya göre daha iyi olduğunu yazdığını okumuştum pedala bastığında gitmesinin, çevirmeyi bırakınca yine gidişinin carraro'da çok daha üstün olduğunu yazmıştı siz ne düşünürsünüz değerli tecrübeli arkadaşlar?
bunların yanında full deore setin avantajını ne kadar görürüm hiç deore (hem de shadow) kullanma şansım olmadı en yüksek altus kullandım şimdiye kadar.
şahinden inip mersedese binmiş gibi oldum deore set kesinlikle altusla karşılaştırılamaz ( kullanıcı olarak söylüyorum ) gidondan kilitli masa yol tutuşunu ve konforu çok arttırıyor özellikle kötü karma yollarda yokuş aşağı inişlerde. geçen hafta bozuk zeminde amartisörünü açmadığı için kız arkadaşım kaza yaptı. Kısacası benim önerim mosso olur .
şimdi baktım mosso + olarak ayarla bilen gidon boğazı da koymuş ileride kelebek gidona geçmeyi düşünürseniz bu büyük + olur