Merhaba.
20 kiloluk orta amortisörlü çelik bisikletimi emekliye ayırıp yeni bir trekking ile aranıza katılmayı düşünüyorum. Şu an düşündüğüm bisiklet 5400 TL'lik fiyatıyla Mosso Legarda 2221 mdm v.
Şunu fark ettim, çoğu sitede 21 üretimi modeller 22 üretimi modellerle aynı fiyata, hatta daha pahalı. Bunun bir sebebi var mı? Aklımdan 22 yerine 21 model tercih edip oluşan fiyat farklıya belki v fren yerine hidrolik almak vardı ama 21 modellerin daha pahalı olduğunu görünce şaşırdım. Ve sanırım 22 modeller 21'ler gibi mat boya yerine parlak boyayla geliyor, bu da üzücü.
Biraz fikir edinmek için yerel bir bisikletçiye gittim. Mosso satmıyordu, Kron Carraro felan vardı. Kron spx 150 modelini önerip yok sattığını, Mosso'dan iyi bir tercih olacağını söyledi. 24 vitesli, rigid maşa ve hidrolik diskli bir model. 2221 mdm h'ın 6000 TL, 2224 mdm h'ın 6550 TL olduğunu, Mosso tarafında xx21'in üstüne çıkmanın maliyetini göz önünde bulundurunca 6000 TL'lik fiyatıyla spx 150 biraz aklımı çeldi. Lakin hiçbir inceleme bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum : )