Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mosso Kullanıcıları Kulübü

@Tolga33asd Merhabalar. 1521 MSM V kullanıyorum. Geçen yaz almıştım. Lastiklerden pek memnun olunmamış. 900 km. civârındayım, arka lastik ince bir tel sebebiyle patlamıştı. Dış lastik zarar görmedi, yama ile uğraşmamak için iç lastiği değiştirdim; lastikten yana başka da sıkıntım olmadı. Frenlerden memnunum. Gerçi üzerindeki papuçları 3. ayda falan değiştirdim. Vites geçişleri fenâ değil. Doğru viteste kullansam da arada tıkırtılar geliyor; ama bugün tura çıktım, aynı ses Cube' den de geliyordu. Yâni itinâlı kullanıp ayarlarını yapmak gerekli. Elcikler sert. Elcik değiştirmek yerine nasılsa eldiven almam gerekiyordu, bütçeyi eldiven almaktan yana kullandım, çok da iyi oldu. Selesi sert; nitekim hâlâ değiştirmedim, kullanıyorum.
1621 yerine daha uygun fiyata alabiliyorsan 1521'i öneririm. Geçen yıl 740 TL fiyatı vardı, 620 liralara kadar alınabiliyordu.
Kullanım alanımı da yazayım: Şehir içi her yere gitmekte kullanıyorum. Bir günde şehir içinde en fazla 60-70 km. arası kullanıyorum, bence gayet iyi. Ayrıca mâdem 2. el bisiklet almayı düşünmüyorsun, 1000 liralara kadar sıfır bisiklet almana gerek yok, 1521 veyâ 1621 aynı işi görecektir. Geçen yıl ben alırken 1100 liraya kadar bisiklet bakmıştım, üzerindeki parçalar aman aman değişmiyordu. Örneğin bir üst model aynakol veyâ ruble kullanmışlar, arada 40-45 lira ancak oynuyor ama isim yapmış marka olunca bisikletin toplam fiyatı 1521'e göre 300 küsür lira oynuyordu. Bu durumda ben de "acaba Mosso' nun kadrosu mu iyi değil de bu kadar fiyat farkı var" diye düşündüm. Kadrodan da şu âna kadar memnunum. Şehir içinde kullanıyorum ve bir daha bisiklet alacağımı düşünmüyorum.

Scudo
@7haiku Öncelikle çok teşekkürler seninle gecen yazda konusmustuk gecen yazda kararsız kalmıstım almamıştım bu yaz kararlıyım ama hatırlarsan aynı konu olmuştu gene 1521 suan daha cazip geldi önerin görüşün için tekrardan teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: 7haiku
@Uğur41 Hayırlı olsun güle güle kullanın. İyi pedallamalar. Bu arada deneyimlerinizi kullandıkça foruma yazarsanız arkadaşlarda bilgilenir :)

• Beğen
Tepkiler: Uğur41
Wizart 7.8 kadrom küçük geliyor. 51 cm. 54 olupta büyük gelen varsa takas edebiliriz.

@Uğur41 nerde kullanıyorsun ben niye görmüyorum. Bisikletdaşız desene[emoji5]

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@hektorhgt
Bende de Mosso cyclocross var. Birgün buluşup farkılıklara bir bakalım.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Helen
@Taxonera yeni aldım bisikleti pek kullanma fırsatı bulamadım. Kullandığımda seka park, 60 evler sahil de falan oluyorum. Zaten bu bisikleti alırken arkadaşın hesabı @CaptainV ile sizden bilgi almıştık. Tesadüf değil bisikletdaș olmamız :)

• Beğen
Tepkiler: Taxonera
İyi o zaman aynısından görürsen benimdir. Ama ben boynuzlu barend taktım. Elcikleri traş. Görüşürsek konuşuruz. Ben hep Sekaparkda oluyorum. Yakınım çünkü.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Uğur41
Okay bana uyar. En kısa zamanda haftaiçi görüşelim.

Mosso black edition 26 jant önerir misiniz bütçe bu kadar

@Gezer niye kardaş bir sorunmu çıkarıyorlar

En ucuz mosso legarde 1621 veya 1521 nerden alabilirim ?

Güzel bilgilendirme kardeşim geçmiş olsun bu arada herkes duysun ki almasın şu bozuk tiplerden hiçbirşey

• Beğen
Tepkiler: Helen
Selamlar,

Arkadaşım bi heves gidip Mosso 735 TCA 105 aldı 55 kadro 3-4 ay önce bi kaç sefer bindi sarmadı sanırım bana verdi bisikleti, ben şu an carraro 225 kullanıyorum ve her gün işe bisikletle gidip geliyorum 10km + 10km.

225 51 kadro (En Büyüğü) boyum 1,87 100 kiloyum.

Mosso Bu kadar ağırlığı kaldırabilir mi diye kafamda deli sorular var taşıma kapasitesi ile ilgili bi done bulamadım birde tabiki segmentler farklı olduğu için sürüş pozisyonlarıda farklı ama mossoyu sürerken nerdeyse dizlerim dirseklerimi yalayarak geçiyor açıkcası bu benim canımı sıkan bi durum mossoda sanırım daha büyük bi kadro yok gidonu daha dışarı uzun bi gidon ile değiştirsem sorun çözülürmü ?

Birde bisiklet tamamen stock durumda bu durumda benim kilomla lastiklere ne kadar hava basmalıyım ?

• Beğen
Tepkiler: el_Aksa_1903
Kısmet bisikletten mosso legarde 1621 alıcam bisikletçi güvenilir mi önceden alışveriş yapan var mıdır ?

Geri