Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mosso Kullanıcıları Kulübü

@deli oglan
Gittigidiyor sitesinden 1527 modelini 1175 liraya aldım 70 lirada puan yüklenecek yani 1100 tl ve 6 taksit bence uygun

Scudo
@cetinbudak
Benim Legarda 1624V de yazıyor sele altında boruda arka tarafında

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Cetinbudak
@deli oglan
Mosso black edition

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@derracetii Bu yazıyı bende okudum Pendik Efor Şenol abi cok farklı Git uğra bence farkı anlarsın Anadolu yakasının sağlam bisikletçileri Şenol Usta yı iyi tanır :harika: Dün kısmet bisiklet gittim bana yakındı iç lastiğim yedek kalmamıstı ve lastiği patlatmıştım ;)ordaki gençte sıcakkanlı davrandı ama ben ordan sadece iç lastik değişimi yaptım Bisiklet çeşitleri gerçekten fazla ama yol bisikleti çesidi yok sen ne düşünüyordun

• Beğen
Tepkiler: derracetii
@AlpKemal
120psi da kullanmanız lazım hocam. Kadrodan yana da sıkıntınız olmasın, bayideki arkadaşlar limit 120kg diye söylemişti. Ki ben de bir kere 95kg ağırlıkla 30'la giderken derin bir çukura girmiştim. Düştükten sonra kesin maşa kırıldı diye düşünürken jantın akort bile kaçırmadığını gördüm. Kısacası büyük bir kaza olmadığı sürece gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz, kilonuzdan yana sıkıntınız olmasın...

12832550_10208929668778331_6582303261894320307_n.jpg 13001171_10209346523919449_8847827214803884124_n.jpg

@vatan

Mosso' nun yazlık, jelli eldivenini kullanıyorum. Çok memnunum. Kışın da, bildiğimiz yünlü kışlık eldivenin içine giyiyordum.

@ahlaksahibi

Pes etmeyin neden pes ediyorsunuz. Tembellik olmasın o :)

Arkadaşlar mosso 722 race 105 kullanıyorum, mosso 722 tb7 serisi için kadro kulağı lazım nereden bulabilirim bunu?

Bu model kullanan bir arkadaş detaylı fotograf atabilirmi rica etsem

arkadaşlar mosso 1621 kaça almalıyım kazıklanmak istemiyorum msm v fren :)

@Msgl
**
Servis sonrasi cagri merkezini arayip durumu bildirdim kulagin fotografini atmam gerekiyormuş yardimci olun rica ediyorum

Resim yok biisklette yok şu an ama, istabuldaysanız leventte superbike var ondan bulabilirsiniz.

Benimki tca 735 kadro kulağı bu. Büyük ihtimal aynıdır. Çift vidalı oval.

https://i.hizliresim.com/R3k8BG.jpg

Tesekkur ediyorum ilginize, malesef istanbulda degilim mail atalim bakalim ne olacak

• Beğen
Tepkiler: Ersin savaş
MOSSO 1624 H' yi yanında ön arka ışık setiyle mavi siyah mat rengini 1080 tl ye aldım bide aldığım yer garantiyi açık bıraktı yani 4-5 yıl garantisi devam eder dedi sizce nasıl 50-60 km lik yollar için ??

Geri