@derracetii Bu yazıyı bende okudum Pendik Efor Şenol abi cok farklı Git uğra bence farkı anlarsın Anadolu yakasının sağlam bisikletçileri Şenol Usta yı iyi tanır Dün kısmet bisiklet gittim bana yakındı iç lastiğim yedek kalmamıstı ve lastiği patlatmıştım ordaki gençte sıcakkanlı davrandı ama ben ordan sadece iç lastik değişimi yaptım Bisiklet çeşitleri gerçekten fazla ama yol bisikleti çesidi yok sen ne düşünüyordun
@AlpKemal
120psi da kullanmanız lazım hocam. Kadrodan yana da sıkıntınız olmasın, bayideki arkadaşlar limit 120kg diye söylemişti. Ki ben de bir kere 95kg ağırlıkla 30'la giderken derin bir çukura girmiştim. Düştükten sonra kesin maşa kırıldı diye düşünürken jantın akort bile kaçırmadığını gördüm. Kısacası büyük bir kaza olmadığı sürece gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz, kilonuzdan yana sıkıntınız olmasın...
MOSSO 1624 H' yi yanında ön arka ışık setiyle mavi siyah mat rengini 1080 tl ye aldım bide aldığım yer garantiyi açık bıraktı yani 4-5 yıl garantisi devam eder dedi sizce nasıl 50-60 km lik yollar için ??