Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mosso Kullanıcıları Kulübü

Scudo
arkadaşlar bisikletimin üzerine boya damlamış kadroya zarar vermeden boya damlalarını nasıl çıkartabilirim

@mergin

Aynakol gobegindeki tiklamadan bahsediyorsunuz degil mi hocam? Ben de Malatya'dayim . Hangi bisikletci ise soyler misiniz ben de ona bir gostereyim.

Arkadaslar
Mosso City Life modeli göbekten Nexus 7 sistem alan kullananlar varmı yorum ne ağırlık kaç kg?
# tur gezi etkinliklerde avantaj dez avantajı olur mu yokuş çıkmak hız anlaminda?
16.5kg alüminyum için ağır değil mi?

@Enes Dökmen acizane tavsiyem bir abi olarak (herhalde daha büyüğüm senden) şahsiyetini renklendirmendir...

Bende Carraro 224 almaya gittim hep s olunca
mosso Legarde 1624 almaya karar verdim,
kadro gövdesi şekli güzel diğerleri kol bileği gibi kalın .

1624 modeli normalde (liste) fiyatı 1.000
1624 H (hidrolik fren) liste fiyatı 1.300 tl idi
Bisiklet+kask =1.370 adamlarla baya pazarlık yaptım son 3 tane vardı aldım birini 1.160tl kask bedava gelmiş oldu (ışıklı zozo marka =70tl değerinde)

• Beğen
Tepkiler: Berserk.smoke
mosso 735tca kullanan var mı arkadaşlar. yol bisikletine geçmek istiyorum 735tca nasıl bir seçim sizce

• Beğen
Tepkiler: msklpsnt
Legardayla tura çıkan oldu mu? Yükte bir sıkıntı çıktı mı güvenemiyorum :)

@BadBadWhiskey
2.5 aydır kullanıyorum 3500km yol yaptım hiç sıkıntı yaşamadım ama jantları değiştirmeyi düşünüyorum.

@Memo2626
Hayrola? Akordu çabuk mu bozuluyor?
Yoksa görsel anlamda güzel değil mi?

Mosso Legarde 1624h üzerinde orjinal lastik var.
Sigma kablolu kilometre saatine hangi ölçüler yazılıyor
Lastik çapı? Genişlik?

@ibrahimkesen
Akortu şuanda berbat durumda yeni jant alacağım için yaptırmadım 2200 gr jant çok ağır sigma bendede var ayarını bisikletçi yaptı.

@Memo2626
hocam merhaba. mosso 735tca tiagra 3bin tl liste satış fiyatı. bunun yerine 105 setli ve daha iyi jant setine sahip bisiklet tercih edilebilir mi 3700 tl civarına aradaki farka değer mi

@BadBadWhiskey
Diğer bisikletler 6061 alu kullanıyor mosso 7005 alu daha sert 6061 biraz daha esnek diye biliyorum karbonlar pahalı ikinci ele güvenilmez yani farklı markada alsan markaya para verme birilerine sponsor oluyorlar diye fiyatları uçuruyorlar karbon bisikleti olan arkadaslarim da var üzerinde verdikleri jant pek iyi olmuyor 10 binlik bisiklete fulcrum 5 koyuyor karar senin jant hertürlü değişecek

@Memo2626
Ne kadar kilometre sonra jant akordu bozuluyor?

Legarda 1624 mü daha iyi yoksa 1621 mi?Bir de dayanıklı bisikletler midir?Kullanan varsa cevaplarınızı bekliyorum...

@ibrahimkesen
1500km genelde hep asfaltta gezdim çok azda mıcırlı olan yolda

• Beğen
Tepkiler: ibrahimkesen
Geri