Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mosso Kullanıcıları Kulübü

@Heraklia Yanlış bilmiyorsam kompanentlerde richey fizik gibi markalar kullanıyor. Soradan sonrası pro giriş seviyesi denebilir. fiyat farkı o yüzden artıyor

• Beğen
Tepkiler: Heraklia
Scudo
@Heraklia baya masraf çıkarır yani kalkışmak yerine 1624e gecmek daha mantıklı

@Heraklia mosso sora dusunursenız 2300 cıvarına alabılırsınız clarıs ıle farkı carbon alasım masa hallowtech gobek kadronun 7005 olması daha ust donanım bunlar fıyatı arttırıyor clarıs almanızı tavsıye etmem en az sora alırsanız sızı uzmez

• Beğen
Eveeettt niggalarrrr ;) izmir çesme yada urlacivarinda olanlarla gorusebiliriz ;)

14566222_314932322203742_6257670352458070602_o.jpg

Screenshot_2016-10-12-00-14-08.png

@offom
Kullandığın sele ISM adamo mu?

Bendede 1624V var arkadaşlar çamurluk ve arka bagaj şart oldu bunların ölçüleri standartmı tüm bisikletlere uygunmudur

28janta uygun alırsınız

@Heraklia büyük ihtimalle kullanılan diğer parçalar farklı
maşa karbon olabilir.

• Beğen
Merhaba arkadaşlar. Ben de 1624 hyd ile araniza katilmak isterim. Bisikletimi 2 aylik ikinci el 700 tl ye aldim.
Forumu okudugum kadariyla, hidrolik disk frenli 1624 pek kullanan yok. Bilgi ihtiyaci olan olursa yardimci olabilirim.

Kotu yanlari:

Su ana kadar 100 km kullandim. Sele inanılmaz rahatsiz. Zamanla alismayi bekliyorum. Alismazsam degistirmeyi dusunuyorum.

Zoom masa var, cok dandik geldi bana. Kilitli halde 5mm kadar esniyor, hatta 5 mm bosluk var, surekli tak tak carpiyor kilit seysine.

Jantlarin balans duzgun olmasina ragmen, chayong lastikler yalpaliyor.

Cogu kisinin yasadigi problemlerden biri olan pedal gobeginden tik tik sesi geliyor. Tabi sadece zorlayinca.

Bu sikintilarin hepsi cozulebilecek problemler. Bakalim zaman ne gosterecek.

İyi yanlarindan vites ve fren sistemlerinden memnunum.

• Beğen
Tepkiler: Celiko29
@İbrahima
Hocam su iki problemi bire bir yaşıyorum ne gibi çözümler üretebiliriz , bisikletcinin anlayacağı basit işler mi yoksa daha fazla mahvetmesinler

Mrb arkadaşlar 1621 lagerda v fren 788 tl dikkatimi çekti öneriyor Musunuz

@BurakLEE
Maddi durumun yeterli ise 1624 al. 24 vites daha rahat edersin. Sistem olarak da daha yeni.

ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Celiko29 1624 V var o maşa sorunu kilitliyken aynen tak tak vuruyo

@TuTKuN aynakol gobeginden gelen sesi ve teker yalpalamasini soruyorum

Hocam lastik probleminde oncelikle janti saran lastigi kontrol etmemiz gerekiyor. Onda bir kayma ya da fazlalik varsa sebep olabilir. Sibopun janta girdigi yeri kontrol etmemiz gerekiyor. Son care kaliteli bir lastik almak.

Aynakol gobegi tiklama sorununda ise , forumdaki arastirmalarima gore distan ice dogru sirayla kontrol ederek gidiyoruz. Sele , sele borusu, gidonu cikarip yagliyoruz. Sonra pedallari yaglayip vidalarini sikiyoruz, sonra gobek vidasini sikiyoruz, en son gobegi acip bilyalari temizleyip yagliyoruz, o da olmadı gobek degisimi.

@Celiko29

@İbrahima teşekkürler hocam can sıkıyor ses çıktıkça

Geri