Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mosso Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@Rojhat Can
54 den ufağını alma derim. Bacak boyunu doğru ölçtüysen. 54-56 arası sana uyar. 54 iyi olur diye düşünüyorum

@badsamaritan

Hiçbir sıkıntı olmaz. 123 kiloyum 192 cm boyum var.

58 kadro mosso tca 735 yol bisikleti kullanıyorum 23mm lastiklerle. Gayet uyumluyuz yağ gibi akıyor. sizin alacağınız daha bile sağlamdır. Kadrolar çok fazlasını bile kaldırabilir. Hiçbir sıkıntı olmaz.

@slckats peki bu lastiklerin zırhlı olup olmadığını nasıl anlayabilirim, şimdi adama gittiğimde birşey bilmediğimi anlarsa beni gene kafalar.

• Beğen
Tepkiler: slckats
@otb bende fabrikadan 771 deore aldım.

Fabrikadan derken? Eğer daha uygun fiyatlı olacaksa ben de oradan alayım. Nasıl oluyorsa :)

@halil45tr lastiğin iç ve dış tarafının ortasında bir madde var elle kontrol edince hissedebiliyorsun.

Merhaba dostlar,

105 gurup seti listesinde araştırdığım ve fazlası ile kafa karışıklığı yaşadığım bisiklet modellerine bir yenisi daha eklendi. Mosso Reborn 105 (link) bu modeli kullanan var mı? Bisiklet karbon gövde ve maşa, 105 set frenler dahil. Jantların kalitesi konusunda emin değilim shimano wh-rs11 şeklinde yazıyor. Karbon ve 105 gurup seti olan bir bisiklet modeline göre fiyat normal. 6500 lira liste fiyatı normal dediğime bakmayın diğer marka ve modellerine göre uygun buldum.

Bisiklet hakkında fikriniz nedir bilgi alabilir miyim lütfen?

@Celâl Y. Öncelikle jant seti giriş seviyesi .aynakol 53-39 yani. Yarışmayacaksan gereksiz.yokuşlarda dizlerini gereksiz zorlar .

• Beğen
Tepkiler: Cyanide
@selim82 İlginiz için teşekkür ederim hocam, bu esnada başka modelleri araştırırken tercihi Cube'den yana kullandım ve satın almış oldum.
Esen kalın.

@Celâl Y. Mossolar kadro kalitesi, kompanent olarak çok iyi bisikletler.fakat yarış ve performans odaklı. Günde 50 km gezicek adama uygun değil. Bisikletin hayırlı olsun. Cube daha endurance kadrolara sahip daha dik oturma pozisyonu var. Rahat edersin.

• Beğen
Tepkiler: Cyanide
@selim82 merhaba. Ben dün 50km yaptım ve gayet sıkıntısız ağrısızdı. Boyum 192 ve 58 kadro Mosso 735 tiagra set var onu kullanıyorum. Btwin 540 flat bar yol bisikletinden daha rahattı. Bu arada Mosso 58 kadro triban 540’ın xl (yani 60 kadro) kadrosu kadar büyük. Üst boruları hemen hemen eşit uzunlukta. (58 cm). O yüzden mosso 58 kadronun bana uyacağını düşündüm

@Emre Doğan bende 735 tiagra var. Alın borusu kısa.üst boru düz. Aerodinamik sürüş pozisyonu var. 50 km bunu anlaman için kısa mesafe. Olan 150 km sonra oluyor. Yada uludağ gibi uzun tırmanışlarda. Ben bisikletten çok memnunum ama herkese uygun değil.

735 tiagra zincirini değiştirdim. Usta eski zinciri atmış. Yeni zinciri 110 bakla olarak ayarladı. Sizce doğru mu? Sizin fabrika çıkışı kaç bakla var acaba :confused::confused:

Merhaba , Mosso 730TCA modelinde 2.el bir bisiklet buldum 2.300 TL gibi bir fiyatı var. mavic aksium jant seti , shimano tiagra 4600 , continental grandprix 4000 s2 lastik seti var. ama bir lastik yamalı. sizce uygun mudur? Yol bisikletimi yükseltmek istiyorum çünkü.

@ErayHayta2304

DÜN AKŞAM MARMARİSTEYDİM GECELER YANIYOR VALLA :) GELDİĞİNDE HABER EDERSEN TUR YAPARIZ YATAĞANDAN ORAYA. MESELA BU HAFTA SONU AKYAKAYA İNECEZ :)

Arkadaşlar tiagra setli olanların zinciri kaç baklalı. Sayabilir misiniz uygun birzamanda. Benim için önemli :srnsml:
Zinciri değiştirdim 110 bakla taktı usta ama ön vites eskisi gibi güzel geçmiyor. Vites ayarları tam. Eksik ya da fazla bakla var diye şüpheleniyorum.

Bendede tca 735 105 setli var... alın borusunun kısa oluşu benim kadroda istediğim eğilmeyi sürüş duruş zevkime hitap ediyor. Kadro iyi. Ayna 39 değilde 36 olaydı eğimi yüksek uzun yokuşlarda bi nebze olsun rahat ettirebilirdi... %8.33 lük fark var. 53/39 11/28 çoğu herkese hitap eden oranlar değil...

• Beğen
Tepkiler: yoldakigenc
Geri