Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mosso Kullanıcıları Kulübü

@mucahitcin42
Maşallah bisikletiniz pek güzelmiş. Renk kombinasyonu olarak KTM bunun yanında halt etmiş. Umarım yıllar boyu keyifle, sağlıkla binersiniz :)

• Beğen
Tepkiler: mucahitcin42
Scudo
@cenderme Değerli yorumunuz için çok teşekkürler.
Strada 2000 ile 735 arasında kaldım.
Strada 2000 4500TL civarı fiyatı, o paraya değecek fark da göremedim.
Mosso Siyah Turuncu olan süper gerçekten :)

@cenderme Değerli yorumunuz için çok teşekkürler.
Strada 2000 ile 735 arasında kaldım.
Strada 2000 4500TL civarı fiyatı, o paraya değecek fark da göremedim.
Mosso Siyah Turuncu olan süper gerçekten :)

• Beğen
Tepkiler: cenderme
@diemcizone mosso ne kadar?

Dünyada hiçbir şeye minnet etme, özgürIüğünü ancak bu şekiIde koruyabiIirsin.
Hz. ALİ (a.s)

@diemcizone şimdiden hayırlı olsun. Hangisini alırsanız emin olun ki pişman olmazsınız [emoji4]

Hz. ALİ (a.s)

@cenderme Eyv. hocam çok sağolun :)
Birileri şunu söylüyor, mossonun kadrosu sağlam değil falan.
7005 Allu var, diğer markalara da kadro üretiyor.
KTM 5 çeker falan diyor millet ama bu doğru mu?

Evet ktm nin ünü şanı var Tabi ki. Ama mosso da fena değil.

Hz. ALİ (a.s)

@Özcan. Ümit bisikleti aradım. Kadroyu Mosso'nun Çin'de ürettiği/üretildiğini tarzi bir şey söylediler. Sonuç itibariyle anladığım Mosso güvencesinde olan bir kadro, replika bile olsa arkasında Mosso var yani. Bana telefonda konuşan yetkili 2017 siparişlerini bitirdiklerini, yakında stoğun biteceğini söyledi. Bisikletten anlayanlar kapattılar dedi, ellerinde kalmayacakmis yakin zamanda icinde

• Beğen
Tepkiler: cenderme ve Özcan
Arkadaşlar merak ettigim bir sorum olacak yeni 2017 model sport. 1727 ve serisinde maşka MODE diye bir marka nedir ne değildir bilen eskiden zoomdu şimdi kararsızım.

Carrraro 225 2017 model almayi düşünüyordum fakat fiyatları benim bütçeyi aştigi için mosso 1727 denk getirebildim bir tane fakat çok kararsız kaldim geometrisi hakkında olumsuz düşenenler çok ön maşa için öyle kullanan varsa bir yorum atarsa sevinirim.

peki rebornun geometrilerini gösteren bir tablo varmı acaba bilen birisi varsa bilgilendirebilirmi yada link falan varsa paylaşabilirmi

• Beğen
Tepkiler: mucahitcin42
@mucahitcin42
Grup olarak biz Mosso ya yöneldk. Bende de mavi gri siyah modeli var

@cyclistinnature Mavi gri siyah modelini görmemiştim, mümkünse rengi görmek için resmini koyabilir misiniz?

• Beğen
Tepkiler: h.kozan
Arkada görünüyor mavili olanı. Fabrika göndermişti bu resmi. Ben askerdeyim daha kutuda duruyor benimki :)

Buda kutudan çıkarmışlar öyle çekmişler onun resmi

Dosyalar

• received_1250711198338325.jpeg
    received_1250711198338325.jpeg
    86,3 KB · Okunma: 72
  • received_1261612233914888.jpeg
    received_1261612233914888.jpeg
    157,2 KB · Okunma: 73
  • Beğen
Tepkiler: amasseia
@emrah sökmenberk İnternetten bir mağaza sahibine ölçtürdüm. 56 kadro yerden üst boru mesafesi 84 cm. 53 kadroda büyük ihtimalle 79 veya 80 cmdir. İç bacak ölçünüz kaçsa baz alabilirsiniz. Bana 56 kadro oluyor. Ben de bu bisiklete ilgi duyuyorum. Keşke Bursa'da olsa bu bisiklet, getirmemişler bayiiye.

• Beğen
Tepkiler: emrah sökmenberk
Kendime bir Mosso marka şehir bisikleti almak istiyorum. Mosso Legarda 1724 v modelini düşünüyorum. Bir bisikletçide de Mosso Legarda 1527 ve 1624'ü gördüm. Nasıl bisikletler yardımcı olabilir misiniz? Bir de Kocaeli de yaşıyorum. Burada uygun fiyata nerden Mosso bulabilirim?

herkese merhaba mosso kullanıcıları konyadan selamlar :) 2017 model 770 tb3 smd deore hakkında yorumlarınız nelerdir biraz üst seviye sehir tur bisikleti araştırması yaptım en çok ilgimi bu bisiklet cekti. daha önce kron kullandım mossonun bu şehir bisikleti nasıldır veya 3000 tl ye kadar daha iyi önerileriniz nelerdir ?

(link)

20170112001013_mosso.jpg

Geri