Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mosso Kullanıcıları Kulübü

Eyvallah kardeşim bende ozaman 51 e bakarım verdiginiz cesaret ve ilgi için teşekkürler yeniden . Sağlıcakla kalın.

Scudo
@eodr Kendi boyum açısından bi sıkıntm yok. Hatta bilerek biraz küçük kadro seçtim. Bir önceki daha uzun kadrolu bir bisiklet olduğu için boyun ağrısı çekiyordum. O konu da beni etkiledi. Arka bagaj için takma delikleri biraz aşağıda gibi. Bu sorun olurmu acaba. Bagaj takıldığında düz dururmu onu bilemiyorum?

• Beğen
Tepkiler: Pharmacist1649
@cenderme Hocam bisikleti sadece 3 haft uzun yollarda kullanacağım o 1 aydan sonra bisiklet ile genellikle parkur üzerine arazi içi kullanacağım onun için ince lastiğe massraf etmek istemiyorum bilgi için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: cenderme
05.04.2016 tarihinde aldığım Mosso Wildfire HYD 29 Jant bisikletin kadrosunun arka tekerlek bağlantı kısmında 2 çatlak oluştuğunu farkettim. Türkiye'de Mossonun garantisi ile Ümit bisiklet ilgileniyor. Servis ben anlamam fabrika ile görüş diyor 6 gün önce umit bisiklete fotoğraflarla birlikte mail atmama rağmen geri dönüş sağlanmadı. İlgi alaka sıfır bakimlarim belgelerim tam nasıl bir yol izlemeliyim. Tecrubeli arkadaşlar yardımci olursa sevinirim

Dosyalar

• DSC_0496.JPG
    DSC_0496.JPG
    99,6 KB · Okunma: 57
İyi günler herkese. Bende Mosso Cavalier le aranıza katılmak üzereyim. İstanbul Avrupa yakasında Mosso yetkili servisi önerileriniz varsa çok iyi olur..

@Timbildor yetkili servisin garanti kapsamına alıp değiştirmesi gerekiyor. Başka servise götürün yada servise baskı yapın

• Beğen
Tepkiler: Timbildor
@inziva dün 20 kez aradıktan sonra sonunda bugün ulaşabildim ümit bisikletten birilerine kadroyu göndermemi istediler yarın servis söküp kargolayacak. Bisikleti alalı 14 ay oldu değişim talep edeceğim Mosso gibi kadro kalitesiyle ün yapmış bir firmanın da kadrosunun çatlaması beni oldukça şaşırttı.

Metro Grossmarket Güneşli mağazasında Mosso Legarda 1721 model fiyatı 699 liraya düşmüş, arkadaşıma aldık, internetteki fiyatlara göre oldukça uygun durumda, ilgilenenlere duyurmak istedim.

• Beğen
Tepkiler: Furfur ve cenderme
Valla çok iyi ben geçen hafta performans bisikletten 800 tlye aldım.

Arkadaşlar herkese selam olsun. Yarın kaçkar bisiklete Cavalier 700 Claris sipariş etmeye gidicem. Ondan önce sizlere danışmak isterim. Biliyosunuz bisikletin üstünde gelen lastikler biraz kötü. Bende büyükada yolunda sürdüğüm için devamlı patlama olayıyla uğraşmak istemiyorum. Schwalbe Marathon lastiğiyle bi değişim yapsam nasıl olur ? Başka önerebiliceğiniz bu türde lastik varmı performans kaybı yaşatmayıp dayanıklı olan ?

Arkadaşlar Merhaba,

2017 ocak ayında 1000 tl ye almış olduğum ve üzerine 700 küsür liralık aksesuar eklediğim Mosso Wildfire 29" hyd bisikletimi youtubetaki yeni açtığım kanalda inceledim. Belki almayı düşünenler vardır diye burada da paylaşmak istedim.Yorumlarınızı bekliyorum. Takip ederseniz sevinirim.

@MertAltunç bahsettiğiniz lastik desenli olduğu için yol tutuşu zor koşullarda iyi ama hız için kötü bir seçim olacaktır. TPI değeri yüksek (100 üzeri) bir lastik sizi uzun süre patlama derdi olmadan götürür.

• Beğen
Tepkiler: MertAltunç
@kayrawlf hocam peki şöyle bi sorum olucak. Araştırmalarıma göre Continental'in Gatorskin adlı bir lastiği mevcutmuş. Fakat ülkemizde bulunmamakta(veya ben bulamadım). Bu lastiği sipariş edersem yurt dışından etmem gerekicek. Merlin Cycles adlı siteden buldum fiyat kargo ücretini dahil etmezsek Schwalbe ile yakın. Bu karşılaştırmada öneriniz ne olurdu ?

Edit: Lastiği sipariş ettiğimde çift olarakmı geliyor yoksa 2 tane ayrı ayrımı satın almam gerek ?

@MertAltunç baktım siteye, tek olarak geliyor, 2 adet sipariş vermeniz gerek. ancak gümrükte %18 vergi konma riski de var. şahsen şunu tavsiye ederim; (link)

ayrıca delta bisikleti arayıp sorun, belki Gatorskin getirme ihtimalleri vardır, sonuçta distribütör firma.

• Beğen
Tepkiler: MertAltunç
Hepinize merhaba.

Birkaç hafta önce Legarda 1721 aldım, satın aldığım yerdeki yetkililer bisikletin zincirinin zaten yağlı olduğunu, ilk bakıma kadar yağlanmaya gerek olmadığını söylediler. İlk bakım da bisiklet aktif olarak kullanıldığı taktirde 1 ay sonra. Ama bana zincir çok az yağlı gibi geliyor, zira bence yağlı zincir parlak olmalı, benimki değil. Ne dersiniz, bakımdan önce yağlamam sorun teşkil eder mi, yani zincir ve dişlilerin birbirine alışmasını engeller mi; Yoksa bakımı mı beklemeliyim? Teşekkürler.

@kardanadam_

Bakım kuponun varsa yetkili bayisine götürüp yaptırabilirsin diye biliyorum.

Geri