Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mosso Kullanıcıları Kulübü

Ben de yeni 1721 mdm aldım. Boyum 186 ve 56 kadro tam oldu. Bence sen 54 veya 51 den aşağısını almamalısın.

• Beğen
Tepkiler: mekond
Scudo
1721 mdm kullanıcıları bisikletlerinden memnun mu uzun vadede? Yokuşlar nasıl ?parçalar dayanıklı mı?

@Cougar Merhabalar ben de 1721 mdm modelini kullanıyorum bisiklette amortisör bulunmamaktadır.Lastikleri 700x32 yani lastikler ince. İnce olduğu için çok zorlamaya lüzum yok(hafif bozuk yollarda sorun olmaz ama çok da abartmaya gere yok :D).Yokuşlara gelecek olursak senin performansın daha önemli.Bisiklet hem konforlu hem de hızlı.Frenleri ya ben ayarlayamadım ya da lastik ince olduğu için fren mesafesi uzun.Başak sorun olursa çekinmeden sorabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Cougar ve Seko88
arkadaşlar hem eşimin rahat kullanabilmesi için hemde çocuk koltuğunu takmak için LEGARDA 1721 LDM V LADY almak istiyoruz tavsiye edermisiniz varmı kullanan bilen

@mekond51

Lenovo A7020a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: mekond
Kol
@one of you
Nereden ve ne kadara aldığınızı sorabilir miyim? Siz de yeni aldınız galiba. Sanırım yeni bir model çok kullanıcısı yok . Uzun vadeli kullanan birileri olsa keşke.

2017 model Mosso Monza fiyatını hakediyor mu? Türkiye piyasasındaki en ucuz CX bisiklet bu.

Sora setli bisikletler ile karşılaştırma yapmanız daha doğru olur.

Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Fireblade
@Cougar n11 den aldım. 12 gün falan kullandım gayet memnunum.Mağaza 2 gün içinde gönderdi.Boyunuz kaç mağazada 18'(46 sanırım) kadro boyu kalmış siyah mavi :D.Başka sorunuz varsa buradan ya da özelden sorabilirsiniz.

Boyum 1.85 yaşım 17 yani uzamam durmadı.18' gördüm bende en ucuz satıcı oydu ama kısa gelir tahminimce. 20' satan bir yer var 902 lira. 20 30 lira fark var ama mecburen öyle olacak gibi. Gerçi almama daha var. Sonbaharda düşer fiyatlar muhtemelen.

Bugün aldığım Mosso Legarda 1721 mdm ile aranızdayım. Başlangıç seviyesi için gayet güzel hafif bir bisiklet. Bayiiden aldım vites ve fren ayarlarını yaptınız mı diye sordum. Fabrikadan yapılı geliyo dedi adam ben de çok üstelemedim. Bisikleti sürmeye başlayınca frenlerden ses geliyor fren pabuçları eşit mesafede değil. Vites 1 de fln zincir hafif sürtüyor. Canımı bu sıktı sadece onun dışında güzel bisiklet.

• Beğen
Tepkiler: Seko88
@sinandmrl Hayırlı olsun.Ben evde kendim kurdum viteslerde sorun yok ama frene sonuna kadar basarsam ben de de ses oluyor ama normal de sorun yok.Frenlerden neden ses geliyor bilen biri cevaplarsa çok iyi olur.

@one of you Teşekkür ederim. Frenlerden ses gelmesinin nedeni fren pabuçlarının eşit mesafede olmamasından dolayı olabilir (benimkilerde eşit mesafede değil) ama emin değilim sadece tahmin.

Mekanik disk frenler her lastik söküp takmada elden geçmeli dikkat edilmeli. Mekanik disk fren ayarı olarak YouTube üzerinde birçok video var. Sesler ve ayar üzerinde bunları izleyin.

Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selam. Arkadaşlar mosso 681 xc sipariş verdim. Üzerinde slx göbekli starrims j20s model jant seti var. Bu jant seti hakkinda aradigim bilgileri bulamadim. En son crossride kullanmaktaydim. Bu jant seti en azından akıcılık olsun, saglamlik olsun bir crossride eder mi?

@Seko88 merhaba çok güzel görünüyor. Kaskinizinn marka modelini ogrenebilir miyim.

sehiricinde kullanabilecegim kask tavsiyesinde bulunabilir misiniz max 100liraya

Merhabalar, marine 26" ile bende mosso kullanıcısı oldum. Kurulumunu kendim yaptım, tek sorun arka freni sıkınca bazen çok ses yapıyor, ayar yaptırdım ama yapan arkadaş zamanla geçer yeni olduğu içindir dedi. Özetle sürüşü çok güzel:)

Dosyalar

• mosso-1.jpg
    mosso-1.jpg
    127,5 KB · Okunma: 32
  • mosso-2.jpg
    mosso-2.jpg
    177,1 KB · Okunma: 30
  • Beğen
Tepkiler: emrah sökmenberk
Geri