Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mosso Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Beyler ,ocakta cavalier sora modeli için sipariş verdim, 2018 model bisikletine kavuşan var mı acaba?Bayiyi aradım, shimano malzemelerin tedarikinde bir sorun yaşanıyormuş sanırım, bundan dolayı kesin bir tarih veremedi.

• Beğen
Tepkiler: Tuna Tunaboylu
Whatsapp ile sordum bugün Cavalier Sora modelini. Daha fabrikadan teslim olmamış. 15 gün içinde gelir dediler

• Beğen
Tepkiler: yigit_ktk
735 Tca 105 imi satınca üst sınıf full karbon ultegra bir bisiklet istiyorum. 760 cb aklımı çok çeliyor ama marka da istiyorum. Ne bileyim bi merida giant ama onalrın ancak 2 eline ulaşabiliyorum mossonun sıfırına vereceğim paraya. Mesela sıfır ayarında ktm relevator var ama arka set 105 gerinkalan ultegra 8000 istiyor. Sanırım mossoyuda bu paraya alabilrim. Ayrıca mossonun di2 ve aero özellikleri mat siyah rengi ve estetiği de harika. Fuara kadar çözmem gerek. 760 mı diğerlerinin 2. Elleri mi

Yardım ediiin. [emoji854]

@redstormr1 bende başlarda senin gibi düşündüm. Ikıncı el bir karbon bisiklet alacağıma sıfır mosso 760 cb ultrega modeline karar verdim. Iyiki bu kararı vermişim. Kople ultrega 6800 set jantlar rs21 ağırlık 8 kilo aero kadro. İlk uzun turumu da çanakkale ye 18 mart 'ta yaptım. Herhangi biir sıkıntı yaşamadım. Tek olumsuz tarafı aynakol 39 53 olması. Yokuşlarda biraz üzebilir diye düşünürken tekirdağ ramada rampasini hiç zorlanmadan çıktım.

• Beğen
Tepkiler: redstormr1
@redstormr1 Bana 760 cb çok itici geliyor. Böyle kalın güzel aero bir kadroya o jantları hiç yakıştıramıyorum. En azından bi 50 lik profil güzel olabilirdi:)

• Beğen
Tepkiler: redstormr1
@Tuna Tunaboylu

Doğrusu benim de tek gözüme batan jantları

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Tuna Tunaboylu
Mosso Legarda 1727HD nasıldır? Kron TX500 ile kararsızım

20180324_081424.jpg @Bytt04 ben 1724 HD aldim 1 haftadir kullaniyorum. bisiklet genel olarak guzel. Maşası sürüş esnasinda kilitlenemiyor inmeniz gerek. fakat kilitliyse açilabiliyor. selesi biraz sert gibi zamanla alışılır diye tahmin ediyorum. geri kalan herşeyi iyi. siz bir üst modelini istiyorsunuz o daha da iyidir.
ben 177 boyundayım bacak boyum 79. 51 kadro aldim bi tık büyük geldi. 48 kadro olmadığı için mecbur kaldim. secim yaparken buna dikkan edin derim

@kamilburak35 Çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için. Benim 78 bacak boyu ben 18 inç alsam olur galiba değil mi?

@Bytt04inç olarak bilmiyorum ama sanirim 18 inc uygun olacaktir. Yine de siz iyice bilgi almadan almayin kadro boyu önemli

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@clk bende de aynısı var ne güzel yapmışsın bisikleti

Dosyalar

• mddo.jpg
    mddo.jpg
    78,3 KB · Okunma: 77
  • Beğen
Tepkiler: kamilburak35
@trek_turkey

Cihan’a selamımı iletirsen alakadar olur.

Emre Şişman [emoji1360]

• Beğen
Tepkiler: trek_turkey
0EJ33L.jpg
Bende Mosso ailesine katıldım artık :)
(link)

Herkese merhabalar bisiklet sporuna 2 ay oldu baslayali cevremdeki arkadaslarin tavsiyeleri dogrultusunda 681xc xt bisikletimi aldim lakin 2 ayda bi pazarlari tur yapabildik belirli sebeplerden dolayi ve hep asfalt uzerinde kullandik zaman gectikce taslar yerine oturmaya basladi bu bisiklet pek bana gore degil gibi hissediyorum bisikletin akiciligi cok zayif simdi keyfimde kacti ne yapicagim konusunda da pek bir fikrim yok herkes farkli konusuyor ben asfalt uzerinde kullanicam bisikleti arada patikada olur genelde koy yollari gerci turkiyenin yollarinin coguda bozuk oldugu goz onune alinirsa ve konforu sevdigim icinde masam amortisorlu olmali diye dusunuyorum bi bunda eminim bisikleti modifiye edeyim desem sistem olarak full xt m8000 sistemli bunu elde tutup diger ekipmanlari komple degistirmem gerekecek 27.5 yada 29a gecicem yada bisikleti satip cyclossa gecicem veya sehir bisikletlerinin cross versiyonlarina gecicem uzun lafin kisasi acemi biri olarak kafam cok karisik ustadlar akil verin lutfen yoksa bu hobi benim icin tamamen bitecek ne yapmaliyim nasil yapmaliyim ?

Resimler (265).jpg

2017 legarda 1721 ile 2018 1821 arasında donanim olarak fark varmı arkadaşlar, yeni model alan varmı, varsa nereden ne kadara aldi

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri