@61016
En kısa yoldan bisikletine 26x1.50 ya da 1.75 bir çift şehir lastiği takarsan cross tarzı bisiklete dönüşüverecektir hatta üzerindeki bu grup setle alabileceğin herhangi bir cross bisikletten çok daha iyi olacatır.
Bol pedallar..
s.a. mosso city life nexus man nasıldır?
nexus 7 vites, önde shimano dinamolu göbek falan. çok güzel de....
sitede bisiklet ağırlığına 16.50 kg diyor.
bu ağırlık gözümü korkuttu. yoksa alacağım. acil yorum arıyorum.
şimdiden teşekkürler.
Merhabalar, 1724 modeli ile sonunda aranızdayım ! Şimdi bisikleti aldım, ekipman olarak neler almalıyım? Öncelik sırasına göre belirtirseniz yavaş yavaş zamanla alacağım.
Sanırım ilk öncelik Kask ve evde muhafaza edeceğim için duvar askısı. Peki ya sonra ?
@odaltunkaya
1824 2018 24 Vites anlamında 1821 ise 2018 21 Vites anlamında.İmkanınız varsa 1824 alın sadece 24 vites için değil,göbekler shimano ve ruble de kaset ruble.Tek olumsuz yanı tercihiiniz düz maşa olsa,düz maşa seçeneği yok.
@BurakTr22
Merhaba, hayırlı olsun bisikletiniz. Ekipman olarak şuraya: Şehir/Tur bisikleti tavsiyeleri bakmanı öneririm ben tavsiye istemiştim böyle şeyler geldi.
@mrogut hayırlı uğurlu olsun.ben Urban Alfine modelinin çıkmasını bekliyorum.O sırada da parasını biriktiririm.Ondan sonra görüp,inceleyip beğenirsem ikinci bisiklet olarak almak istediğim modellerden biri olarak düşünüyorum.
@odaltunkaya
V Fren hafiflik demek, az maliyet demek. H Frende yüksek bakım maliyeti ve biraz daha fazla ağırlık demek. Güzel pabuçla kullanırsanız öyle çok fazla Performans farkı da yok aralarında, Youtube'da karşılaştırma videoları var bakıp karar verebilirsiniz.