Mekerce
Üye
- Tepki
- 43
- İsim
- Özgen Topaç
- Başlangıç
- 1996—97
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Hocam ben dağ yollarında kullandım gayet iyiydi iyiki sabit maşa almamışım diyorum hatta.Bu konuda çok tecrübem yok sadece kalitesizi buysa kalitelisi nasıldır artık diyorumSunduğu donanım ve kadro kalitesi anlamında fiyat anlamında kendi klasmanında bana göre rakipsiz olan Mosso nun amortisörlü modellerini düşünen arkadaşlarım, amortisörlü olanların maaşlarının, kendi segmentinde olduğunu varsayarak sr suntoura göre ciddi ölçüde kalitesiz olduğunu bilmenizi isterim. Fabrikayla iletişim kurup benim bisikletin renginde bir sabit maşa Satınalmak istiyorum.
Hocam ben dağ yollarında kullandım gayet iyiydi iyiki sabit maşa almamışım diyorum hatta.Bu konuda çok tecrübem yok sadece kalitesizi buysa kalitelisi nasıldır artık diyorum
Ben de 190 cm boy ve 90 cm iç bacak boyu olan biri olarak uzun arkadaşlara söyleyeyim. 51 kadro 56 ya göre bi tık daha kıvrak ama boyu uygun olmadığı için nerdeyse 2 kat daha yorucu. Hem pozisyon hem de dizin katlanma açısı değişiyor. Uzunsanız acaba 51 mi diye düşünmeyin. 56 alın.Bugün @Gkt34 ile yaptığımız sürüşte bisikletleri değişip deneme şansımız oldu. İkimizde de Mosso Legarda 2021 MDM V var.
Benim boy 183, iç bacak boyu 85, 51 kadro almıştım.
O'nun boy 190. 56 kadro almış.
Burada daha önce bize de 56 kadro olabilir demiştim ama sözümü geri alıyorum. Evet 56 kadroya zamanla alışılabilir veya sürüş tekniğine göre tercih edilebilir ama bence bizim vücut ölçüleri için ideal olan 51. Hiç deneme şansı olmayan arkadaşlar için bilgi mahiyetinde yazıyorum. Hani takribi bacak arasıyla üst boru arasında 3-4 parmak mesafe olacak diyorlar ya, işte 51 kadroda mesafe o kadar. 56'da boşluk yok gibi bir şey direk ata biniyor hissi oluştu
Alırken 2024-2027 modellerde düz maşa seçeneği olmaması çok mantıksız. Halbuki hem üreticinin hem alıcının işine gelir.@sametmrc buna katılıyorum, maşa kalitesiz, bende aynı renk 2021 mdm modelin maşasından sipariş vermeyi düşünüyorum. Ama biraz daha bekleyip problem çıkartmasını bekleyeceğim.
benım bacak boyum 86 ancak istediğim 2021 mdm v modelınde mavi renkte 56 ve 46 var bu durumda 56 almam gerekecek ancak diğer modellerde 51 var nasıl bir yol çizicem çözemedim. gidip deneme imkanım da yok açıkçası birde deneme amaçlı sürüşe izin veriyor mu bisikletçiler. gidersem direkt sundu bisiklete gidebilirim denemek içinBen de 190 cm boy ve 90 cm iç bacak boyu olan biri olarak uzun arkadaşlara söyleyeyim. 51 kadro 56 ya göre bi tık daha kıvrak ama boyu uygun olmadığı için nerdeyse 2 kat daha yorucu. Hem pozisyon hem de dizin katlanma açısı değişiyor. Uzunsanız acaba 51 mi diye düşünmeyin. 56 alın.
Maşası hariç geri kalanı on numara bisiklet.Merhabalar mosso legarda 2024 v model bisikleti almayı düşünüyorum öneriyormusunuz kronik sorunları varmıdır. Fiyat performans ürünü diyebilir miyiz. Boy 1.93 şehirde kullanacağım . Önceliğim hafif ve uzun ömürlü olması . Yardımcı olursanız çok sevinirim başka model fikirlerine de açığım
Peki maşası bana ne gibi sikintilar çıkartır . 95 kiloyum . Uzun ömür lu olmaz mı .Maşası hariç geri kalanı on numara bisiklet.