Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mosso Kullanıcıları Kulübü

@atopik_dr ben bahsettiğiniz bisikletten aldım.Son derece iyi bir seçim.Performans olarak yahut katlandığında taşınırlık olarak herşey çok ideal.Ayrıca takılan aksesuarlar da katlanmaya engel olmuyor.Tek sıkıntı maalesef selesi çok sert ve rahatsız.İlerleyen zamanlarda geniş oturumlu bir sele almak niyetindeyim.

Scudo
Forumda, Facebook da mosso denilince legarda, alınınca yine legarda? Nedir bu legarda çılgınlığı? Sezon başında 100 adet alsaydım mosso fabrikadan peşin fiyatına, şimdi hepsini satmıştım🤔🤔🤔
Sanırım koca Bursa da mosso cyclocross kullanan bir ben varım? FB_IMG_1590842611277.jpg229251 dosyayı görüntüle

@Ysryyn gravel ya da Cyclocross tarz bisikletler Türkiye şartlarında cok mantıklı ama daha yeni bir kulvar olduğu için pek bilinmiyor.

Hem yarış bisikleti görünümü, hem tura uygunluğu, hem de sehir içi ya da arazide kullanabilirligi ile gönülleri fetheden bir disiplin ve siz Cyclocross kullanıcılarinin da bu başlık altinda Legarda arayışına gelen bisiklet severlere bu disiplini asilamaniz gerekmekte sayın @Ysryyn 🙂

Resim atıyorum bol bol aşılamak için. Algı yaratmak iyidir😃👍

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@gülcantuna 26 jant oldugu icin buyuk ve tasinimi, katlanmasi vs zor diyenler olmustu, yorumunuz icin tesekkur ederim 😊

• Beğen
Tepkiler: gülcantuna
Mosso Legarda kullanıcıları, orijinal lastiklerine bastığınız hava (PSI) değerleri nedir?
Ben Legarda 2021 MDM H kullanıyorum, bazı tümseklere karşın; 68PSI basıyorum ama az gibi geliyor:D

Bu bisikleti almayı düşünüyorum ama aklımda birçok soru işareti var. En önemlisi verdiğim paraya değermi? İkincisi bu bisikleti alırken yanında hangi ekipmanları almalıyım?Screenshot_20200602-192028_Chrome.jpg

@undefined Asıl soru ne amaçla ne kullanacaksınız?

@ozguryuksel Sadece uzun yol ise yol bisikleti alın. Bu baktığınız hafif araziler içinde geliştirildi.

@safex Yaşadığım yerde yollar toprak. Engebe çok. İniş çıkış falan.

Mosso Legarda kullanıcıları, orijinal lastiklerine bastığınız hava (PSI) değerleri nedir?
Ben Legarda 2021 MDM H kullanıyorum, bazı tümseklere karşın; 68PSI basıyorum ama az gibi geliyor:D
Ön 70 arka 75

• Beğen
Tepkiler: Robinson Crusoe
@ozguryuksel (link) Claris set ve Schwalbe lastikler ile bu bisiklette işinizi görür. 8.000 TL'ye Mosso olmaz çünkü:=) Mosso daha çok Fiyat/Performans için alınır. Onun dışında fotoğrafta ki bütçeye göre daha kaliteli bisiklet alınabilir.
@OİMTR Maksimum PSI değeri 80 diye biliyorum. 75 çok gelmiyor mu? :D

@safex işte maksimumun altında. Dene farkı göreceksin.
@ozguryuksel hocam gravel tarzı istiyorsanız, Mosso Monza bakın. Tam fiyat performans ürünü, 3 - 4 yıl önce üretim, yeni üretim var mı bilmiyorum. Ama hala sıfır satan bayiler var. Tüm donanım sora setli. Kendiniz toplamak isteseniz daha pahalıya gelir.

• Beğen
Tepkiler: amasseia ve safex
@OİMTR hocam grx set olması hoşuma gidiyor aktarım oranları güzel.

• Beğen
Tepkiler: OİMTR
@OİMTR Birde daha 200KM civarı falan sürdüm ama bi gıcırtı sesi duyuyorum.

@safex 2021 gevşeyen birşeyler olabilir, her sürüşten önce tüm vidaları kontrol etmekte fayda var.

Bayramdan sonra aldığım legarda 2024 bisikletimin daha 100 km olmadan sele borusunda selenin takıldığı yeri kırıldıIMG_20200607_125008.jpg

Geri