Hayır ama şikayet edenler var o yüzden sordum. 1 Ay sonra bozulanlar vb tarzında şikayetler okudum. Dün satın aldım şuan tedirginim açıkcası.Sorun mu yaşıyorsunuz?
-Kadroda ve maşada fren ayağı açmak@Exodius Çok kafaya takıyorsunuz
Merhabalar arkadaşlar Mosso Legarda 2021 mdm hidrolik fren modelini kullanıyorum bu model bisikleti olup disk freni söküp v frene dönüştüren var mı?
Teşekkürler. Biraz cafcaflı evet. Lakin ilk yol bisikletim.@undefined Hayırlısı olsun. Ekipman ve fiyat iyi fakat şu Cavalier serisinin tasarımına ısınamadım.
Hidroliklerde problem olmuş mu? Mutlaka sorun.Arkadaşlar 2016 mosso wildfire 29 HYD bisiklet almak mantıklı mıdır bayağı temiz görünüyor. bakımları iyi yapılmış çok da kullanılmamış bisiklet aşağıda Fiyat olarak 1600 lira istiyor. Lastikleri söküp orijinal kalın lastikleri takacak o lastikler 2 gün kullanılmış
235626 dosyayı görüntüle
2015 modelmiş şimdi katalogdan baktım da dediğine göre bisikleti aldıktan sonra tayini çıkmış ve 2018 den bu yana 3 yaz belli süre kullanmış ve hiçbir ğarçası sorun çıkarmamış. Ama fiyat pahalı gibi geldi haksız mıyım?Hidroliklerde problem olmuş mu? Mutlaka sorun.
Hidrolik disk fren tercihinizin sebebi ne? Eper şehir içi kullanacaksınız v fren yeterli olur. O zaman o fiyata aynı bisikletin sıfırını alırsınız.2015 modelmiş şimdi katalogdan baktım da dediğine göre bisikleti aldıktan sonra tayini çıkmış ve 2018 den bu yana 3 yaz belli süre kullanmış ve hiçbir ğarçası sorun çıkarmamış. Ama fiyat pahalı gibi geldi haksız mıyım?