İlginiz için çok teşekkür ederim profesyonel sürücü olmadığım için v fren yeteceği kararına vardım. Lakin ben legarda 2024 siyah kırmızı taraftarıydım ama siyah kırmızı rengi showroom olduğu söylendi siyah lime renginde kapalı kutu olduğu belirtildi siz olsanız ne yapardınız siyah lime rengi tercih edilen bir rengmi acaba saygılar.
Mosso legarda 2024 51 kadro bulabildim. Boyum 175 sizce nasıl olur?
Teşekkür ederim.Gerekli hesaplamaların olduğu konu linkini de bırakayım buraya@Insécateur Mosso sitesineki jant (link) . genişlik ölçüleri vs yazıyor. Bunun için küçük matematiksel işlem vardı ama hatırlamıyorum. Bulursanız ölçüler burda kullanabilirsiniz.
Mosso jantlarını bulabilmek için Starrims yazıp siteye girip oradan Mossodaki sitede yazan jant kodunu bulmanız yeterli.
Olur zaten ct modelleri bildiğimiz legardaların çamurluk, bagaj ve ışıklarla şehir bisikletine çevrilmiş hali.Arkadaşlar legarda 2024 cr versiyonu normal versiyonla aynı deilmi aksesuarlını sökebilirmiyim? Sökünce standartın aynısı prjinali olur değilmi?
Bisikletim çalındığı için ben de 2.el 2024 MSM H aldım. 41 Kadro. 176-178 civarı boyum. Daha önceki 2027 51 kadroya göre çok rahat ettim. Ortadaki direğin yüksekliği ile alakalı sanırım kadro boyu genelde. İnip binmek çok daha rahat oluyor. Öncekinde bir kaç kez kadroya oturmuşluğum var kaza sonucuSelamlar mosso 2024 h fren alabileceğim bir yer varmı stokda bulamıyorum birde 175 boy için kaç cm kadro olmalı? Teşekkürler