Wéndigo23
Aktif Üye
- Tepki
- 559
- İsim
- Celal
- Başlangıç
- 2004—05
- Bisiklet
- Mosso
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Merhaba arkadaşlar mosso legarda 1821 sahibiyim aldığımdan beri amartisörünü kullanmıyorum kilitledim kaldı öyle. 28 inç sabit maşa alıp takmayı düşünüyorum daha önce yapan oldu mu acaba ne tür bir maşa almak gerekir
bende de oldu 2124 legarda kullanıyorum zamanla düzeldi kendiliğnden boşa dönüyordu içini açıp yapıştırdımMerhaba arkadaşlar mosso legarda 1821 sahibiyim aldığımdan beri amartisörünü kullanmıyorum kilitledim kaldı öyle. 28 inç sabit maşa alıp takmayı düşünüyorum daha önce yapan oldu mu acaba ne tür bir maşa almak gerekir
Arkadaşlar bu sorunları nasıl çözeceğim bayram harçlıklarıyla bisiklete bakım yaptıracağım. Aynakolu ittirince oynuyor. Bide hiç sorun yokmuş gibi ön disk sürtüyor sürterken metalik bir ses geliyor. (Balata bitmiş galiba) Ruble sağ sol yapıyor.Büyük ihtimalle değişmesi gereken parçalarArkadaşlar atacağım linkteki videoyu izler misiniz. Aynakoldan bu iğrenç ses neden geliyor. Burada unutmadan söyleyeyim aynakol yaklaşık 2-3 aydır s çiziyor. Bide aktarıcıda makara gevşemiş onu nasıl çözeceğim. Aynı zamanda rublenin kendisi ve özellikle 9 ve 8. vitesler gevşemiş. Bunları nasıl çözebilirim.
Arkadaşlar selamlar,
Bu 2 bisiklet arasında kaldım, biri Aero kadro diğeri Endurance kadro.
Bir de Aero olan seride ön vites alternatifli olarak geliyormuş, sitede öyle yazıyor. (SORA RD-R3000-SS & CLARIS FD-R2000)
Tavsiyeniz nedir ?
291015 dosyayı görüntüle291016 dosyayı görüntüle
Kadro olarak benim de daha önceden kullanmış olduğum en alttaki aero olmayan kadroyu öneririm.Arkadaşlar selamlar,
Bu 2 bisiklet arasında kaldım, biri Aero kadro diğeri Endurance kadro.
Bir de Aero olan seride ön vites alternatifli olarak geliyormuş, sitede öyle yazıyor. (SORA RD-R3000-SS & CLARIS FD-R2000)
Tavsiyeniz nedir ?
291015 dosyayı görüntüle291016 dosyayı görüntüle
Herkese selamlar,
legarda 2224 kullanıyorum malesef asfalt yollar haricinde şehir içinde taş parke yollarda kullanmak çokta zevk vermıyor yollar bozuk çökme olmuş yamalı oldugu için tıngır tıngır sallanıyorum titriyorum vs. bu lastik yerine en kalın daha konfor sağlayacak hangi lastik takabilirim.
ben lastik basıncını 40'a ayarlıyorum fena olmuyor parke yolda. 70 yaparsam seke seke gidiyor çekilecek gibi değil.Herkese selamlar,
legarda 2224 kullanıyorum malesef asfalt yollar haricinde şehir içinde taş parke yollarda kullanmak çokta zevk vermıyor yollar bozuk çökme olmuş yamalı oldugu için tıngır tıngır sallanıyorum titriyorum vs. bu lastik yerine en kalın daha konfor sağlayacak hangi lastik takabilirim.
lastiğin yumuşaması patlama riskini daha artırmaz mıben lastik basıncını 40'a ayarlıyorum fena olmuyor parke yolda. 70 yaparsam seke seke gidiyor çekilecek gibi değil.
lastiğin yumuşaması patlama riskini daha artırmaz mı
Merhaba, Legarda 2221'de hidrolik disk olarak M500 adında bir model kullanılmış, Shimano olup olmadığından emin değilim. MT-200 ise üst donanımlarda mevcut. Bu durum hakkında bilgisi olan var mı? M500'ün performansı nasıldır?