Ben de bunu yapmaktan korkuyordum ama mecbur görünüyor
Fren etrafını temiz tutmak için çamurluk çubuklarını bükerek üstten bağlamayı da deneyebilirim. Teşekkürler destek için.
Hidrolik hata mıydı diye düşünüyorum zaten hala. Çok uzun zamandır kullanmamıştım ve hiç özlememişim. Bakımı yapılmış V frenle yalnızca ıslak havalarda sorun yaşıyordum ve sırf bu yüzden değiştirdim. Bu bisiklet commuter çünkü, hava nasıl olursa olsun kullanıyorum. İş yolumda da çok dik yokuşlar var, V fren ıslandığında çok geç duruyor.
Bugün bisikleti kullanmamın 12. kilometresinde lastiğim patladı (Hoprider 500 son 4 ayda 760 km yaptı ve hiç patlamadı). İç lastik teker tarafından değil de jant tarafından patlamış. Jant şeridine baktım, kağıt gibi ipince bir şey sarmışlar ve üzerinde parmağımı gezdirince parmağıma bile batıyor. Şimdilik işyerinde elektrik bandıyla çözdüm, haftasonu gerçek jant şeridi yapacağım iki janta da. Epeydir ucuz segment olarak sadece Decathlon modelleri kullanıyordum, Mosso'nun küçük detayları Decathlon bisikletlerin yanında çok kalitesiz geldi doğrusu.