Beklediğim bir kaç parça bugün elime ulaştı. Sele kelepçesi ile vites kolunu gidona monte etmesi daha iyi olacak gibi duruyor en azından daha fabrikasyon ve kibar duruyor. Kelepçenin bazı yerlerinden küçük tıraşlanması gerekiyor.
@Two_Wheels 'den aldığım jantları
@Mustafa Zeybek 'in kodu ile teslim aldım. Normalde kutu ile kabaca 24 desi olarak hesaplamıştım o hesaba göre 240 lira tutuyordu. Tabi burada başta pıt pıt naylon ve kod seçimi ile gerçekten yok pahasına kargo ödedim. Bireysel aracınız ile gittiğinizde 1400km olan bir yolu yol üzerinde 5 farklı yere uğrayarak gelen kargo firmasına sadece 20 TL para ödedim. Grup seti aldığımda aldığım arkadaş göbeği unuttuğu için ayrı kargo yapmıştı. İzmir Ödemiş'ten Manisa'ya bir göbek 22 liraya gelirken, Van Erciş'ten Manisa'ya bir jant 20 TL'ye geldi. Resmen bedava.
225119 dosyayı görüntüle
225120 dosyayı görüntüle
Bikeinn'den dış lastik ve pedalı bekliyorum. Ön jant için sokma mili qr dönüştürme aparatı, fren kaliper bağlantı adaptörü, fren ve vites telleri için hortum, iç lastik alacağım. Bu parçaları aldığımda yürür konuma geliyor sadece montajlanması gerekiyor. Montaj için orta göbek anahtarı, ruble anahtarı ve anahtar takımı almam gerek. Aslında küçük bisiklette gezerken taşınan anahtar takımı var ama misal alyan ile bugün bir parçayı denedim gram tık yok.
225133 dosyayı görüntüle