Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

MTB'den YOL pisletine geçen çok, neden tersi hiç yok?

Scudo
@barış barış
Ehehehe garaj bende var abi yolla sen fazlalari bana :D

• Beğen
Tepkiler: bysutcu
sen bana garajı yolla

merceees sahibi adamsın dokunmaz sana

keh küh kih kih benide alıştırdın yaww

@barış barış
Eke eke ehe :D benim mersedes gariban mersedesi abi :D hani piyasada dolanan 86 model mersolar varya sshibi normaldir , kodaman olmaz ya o hesab

işte böyle ,çeşit arttıkça bizlerde o mu, bu mu? derdine düşüyoruz, yok o yolda kullanılmaz yok o burda binilmez, hiç o gömleğin üstüne uymuşmu buuuuu, aaaa takım elbisenin altına spor giyinmiş , peeeeee gördün müüüü adam asfaltta mtb ye binmiş ayyy başımıza taş yağacak ggıııız ayseeellllll......:kptmya::kptmya::kptmya::kptmya::kptmya:

@bysutcu Bende benzetme olmamış :D

ios da androitte aynı işi yapıyor ancak urban-mtb-road aynı işi yapamıyor dostum.

Elimde bir Urban bir Road var keşke imkan olsa da birde düzgün bi MTB alsam :D

@mariokaldato Valla okumadım :D Ne yalan söyleyim böyle uzun uzadıya yazıları Bilgi içermiyorsa okuyamıyorum. Bebişler gibi sadece resimlerine bakıp geçiyorum. Sanırım doğustan gelen bir fotoroman kültürü var bizde :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@barış barış kardeş bende baştan bunu düşünmedim değil amma velakin büyük büyük abilerimiz dediler ki:
tur bisikleti tur bisikletidir
mtb de mtb dir. Ne dersin.:suspus:

@mariokaldato Çok var dostum geçen olmazmı ama kaç kişi bilinçli geçiyor o muamma çünkü bir an hevesle geçiyorlar sonrası hüsran ne bu be ipince lastik:booo:,patlar laaa bu zırt.pırt kadroya bak ipince hatta bazıları karbonu bisküvi ve gofretten yapılıyor sanıyor:acpsnr: bol,bol kırılıyormuş laaa bu ben gene dağıma döneyim ohhh ordan atlar burdan zıplarm felan falan dağ candır can yol ne bee tu kaka:)

@Keyif adamı
Ksaca önyargilar sekillendiriyor secimlerimizi

@avare_gezgin
Ehehe eyvallah dostum yakin ilginden cok mutlu oldum. Gercekten cok yazi yazmisim baktimda. Tekrar sarz olmaya basladm ama yakinda gelir insallah yenileri :)

• Beğen
Tepkiler: avare_gezgin
Geçen gün yol bisikleti olan biri arkadaşımın mtb ile takasa girdi. Sahibinden sitesinde de bazı arkadaşlar yol bisikletlerini ilana koyup mtb takası olur diye yazıyorlar.

tamamı ile zevk ve tarz meselesi yol bisikleti sürüş sonrası çok şiddetli bel ve sırt ağrısı oluşuyordu zamanında 3 sene içinde 2 yol bisikleti 2 mtb değiştirdim şuanda 29 mtb kullanıyorum mtb nin konforu yeter şuanda 12 kg mtb ne kadar hafif o kadar rahat ve konforlu olur sürüşler 2 kg daha attıkmı deymeyin keyfime :)

@Melih Çolak whistleyi nasıl 12 kgya düşürdünüz
69c0b62308243947c2ac885e1cd3d853.png

@Melih Çolak

Yol bisikletinde ağrılar bir kereliğe mahsustur, sizin kullandıklarınızda sorun vardır. Bu kadar da kötülemenin manası yok saygılar..

MTB şehir icinde kullanilacak olmasıyla alındı ise. Affola boşa hamalligini yapmaya gerek yok bence. Yol candir gerisi heyecan. Bu söz bence doğru. Hem MTB hem YOL var şahsen benim ikisinin zevki bambaşka.

Geri