Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Neden dağ bisikleti alıp şehirde kullanıyoruz?

@Bango yakın gözlüklerinleoku bence bir de :D

Scudo
mtb kullaniyorum cunku masami seviyorum duz yolda ve yokus cikarken kitliyorum,yokus asagi ve kaldirima ciktigimda aciyorum genellikle.. ve kilit durumunu aliskanlik haline getirdim surekli kullaniyorum, msjinizi gayet iyi anliyorum fakat bunu keyif haline getirmek onemli olan bence:)

@Bango
Evet bende lapierre urban 600 u almadan once 410 ile 420 arasindaydim. Gri mavi ve gri sari renkleriyle buyuleyici tam bir sehir bisikleti.

@Candan Biberci
Işte benim kafadan bir arkadas daha [emoji5] [emoji5]

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
İki bisiklet alacak bütçemiz ve yerimiz olmaması büyük etken. Keşke imkan olsa, sadece gezinmek için bir katlanır bisiklet, dağlara ovalara gitmelik bir mtb, yolda sürmek için yol bisikleti alsak. Ki bu bile bisikletin ruhunu huzursuz ederdi kanımca. (Tüketim çılgınlığı - Bisikletin Doğa Dostu duruşu göz önüne alınırsa)

annemiz hep büyük elbise ayakkabı alırdı. seneyede giyeriz diye.
bu içimize işledi. dağ bisikleti alıyoruz ki başka yerde de kullanırız diye :islik:

Bu ikilem beni yiyip bitiriyor :D
Yazlıkta site içinde parke taş, yer yer arazi, mıcır vs. Ama geri kalan yerler tamamen düzgün yol. En kötüsü kaplama asfalt.
Mtb almak için yolua çıktım ama yol bisikletine döndüm. Şehir veya hibrid bisikletlerini hiç gözüm görmüyor.
Tek korkum sabit maşa..

Ne dersiniz çok rahatsız eder mi??

@55HBD

Cyclocross bisikletler ile neler yapılabileceğini gösteren Chris Akrigg, nam-ı diğer Chriscross abimize ait bir video paylaşalım.

Siz yine de içinize en çok sinen bisikleti alın

Selam arkadaşlar başlığı açtığımdan beri yazılanlar bisiklet yolları hakkındaki gelişmeler ışığında mevzu biraz daha netleşti.

Eğer çoğunlukla düzgün asfalt yada bisiklet yolları olan yerlerde sürecekseniz trek yada yol bisikleti, yok çok bozuk yollar veya dağ bayır ise dağ bisikleti nokta

• Beğen
Tepkiler: keskin03
Hepsinden olacak birer tane. En mantıklısı bu.
Yani Şehir-Tur için Vsf Fahrrad Manufaktur yada bir Koga
Dağlar için Mondrake Downhill
Arabanın arkasına da koymak lazım bir tane Dahon :)
Son olarakta bir tane Canyon yada Cannondale Caad 12 alabilirim yollara.
Sonuç olarak çok fonksiyonlu bisiklet yerine çok çeşit bisiklet daha cazip geldi.

konu başlığını çok saçma buluyorum. bende bi tek dağ bisikleti var alamıyom başka bisiklet, şehirde süremez miyim gibi bi algı çıkıyo .

Eşimle boylarımız hemen hemen aynı, eşim performans değil konfor peşinde dağda da kullanmaya cesareti yok biz de ne yaptık hem bana hem ona ilk başta dağ bisikleti aldık. Sonra benim bisiklet çalınınca beni bir yol sevdası aldı hali hazırda bir dağ bisikletimiz vardı yanına da bir yol bisikleti aldık kadroyu tamamladık. Bu formül evliler ve boyları birbirine yakın çiftler için mükemmel çözüm tavsiye ederim.IMG_7554.JPG

Geri