@55HBD
Sen al bir city bike kardesim!
Genelde ise guce gidip sehirde binecekmissin, senede 2-3 hafta araziye cikacakmissin...
Arazi agir derken saatte 30-40 km hizla tank gibi kayalarin cukurlarin icinde gidip, 50 cm den yuksek noktalardan ucarak gecmeyeceksen o bisiklet seni her turlu goturur arazide de
'kalin lastik takarim koyde' diyorsan cekisini tutunmasini rahatlatirsin. Frenlerin iyi ise cokta sorun yasamazsin. O kadro extreme kullanmadigin surece tasir seni her turlu.
1990 teknolojisi ile uretilmis Bianchi meta-pro ile yaptim cunku arazi suruslerini ben yillarca. Cromolly kadro, noname jantlar, kenda lastikler, cantilever frenler, duz masa, suntour gobek ve aynakol, tourney vitesler vb...
Ha paran var yerin varsa, zaten uzun uzun yazmis herkes ve dogru noktalara deginmisler.
Amac bisiklete binmekse ve ekonomik modellerse soz konusu, guvenilir bilinir bir marka al, tamir bakım becerini bilgini arttir, bas pedala gitsin
Mesela marka savaslarida vardir. Bazilari icin '... marka yaramaz' der herkes.
Dogrudur...
Gurkan Genc icin ozel model urettirmistir yaramaz denen markalardan biri ve 'ozel uretim farkli ama' denecektir. O da dogrudur. Ama bu markanin Gurkan Genc'e verdigi bisiklet ne kosullarda 3 yil dayanmıs. Ayrica dunya turuna herkesin aksine 26 inc MTB ile cikmistir. Detayini bu linkten okuyabilirsiniz:
(link)
Neyse amac reklam degil! Eli yuzu duzgun bir bisiklet sizi her yere goturur. Yeterki siz kendinizin ve bisikletinizin limitini bilin
Anlattiklariniza gorede bence size butcenizin elverdigi en duzgun city bike ideal secenek olacaktir.
Hepimiz ayakkabi giyiyoruz. Ben bir spor ayakkabi ile isede gidiyorum, sporda yapiyorum, haftasonu gezmeside. Yagmur varsa bot giyiyorum onunla bisikletede biniyorum gerekiyorsa.
Sanki ayakkabimizi, giysimizi her kosula uygun dort dortluk kusaniyor, gardrobumuzu dolduruyoruz seceneklerlede, bisiklete gelince is deliler gibi kafa patlatip mizmizlaniyor, adeta alamamak icin bahaneler uretiyoruz
Once 1 bisiklet alinip binilsin, fiyat - performans - amac icin kisiye en uygunu olsun mumkunse, sonrasi gelir zamanla zaten
Geciktirmeyin! Alin bir bisiklet ve sadece binin