Neden sehirde dag bisikleti kullaniyoruz?
Himmmmm...
Pislik olsun diye!
Neden koyde sehir bisikleti kullanan var?
Neden yol bisikleti ile akrobasi yapan, tekeri kalinlastirip geometrisi ile oynaninca 'cyclocroooss' diyerek tarlaya camura dogaya dalan var?
Biraz butce, biraz pazarin yonlendirmesi, biraz bilinc, biraz tercih meselesi.
Ben her bisikletin dogru ayar ve kullanici tecrubesi ile heryere gidecegini savunuyorum. Yeter ki gercekten noname ve kalitesiz olmasin! Nonameden kastim; bilinen veya bilinmeyen markalarin makyajlayip bisiklet diye sattigi, kaynak kalitesi, malzemesi ne oldugu belirsiz bisikletler.
Yoksa 'DAG BİSİKLETİ' adi ve makyaji ile satilip iki hoplamadan sonra sagi solu dagilacak bisikletlerde var ki pek cok sehir bisikleti o kosullarda 20'ye katlar onlari
Neyi seviyorsaniz, butceniz neye yetiyorsa onu alin istediginiz yerde kullanin kardesim! Ben inadina MTB kullananlardanim
İsede giderim, turada cikarim. Firsat bulunca daga bayira vurmak en keyif aldigim sey! Gelgelelim %70 yollardaysam %30 ancak arazideyimdir. Yinede MTB
Seviyorum onun agresif halini, kaslı durusunu, yeri geldiginde turladigim arkadaslardan daha fazla beni yormasina ragmen utandirmadan basa cikmasini...
Hem eziyeti varsa da bana o eziyet. Keyif aliyorsam kime ne!
Kısacasi:
Neden sehirde dag bisikleti kullaniyoruz?
Pislik olsun diye!