Anlamayan gerizekalıdır dedim. Üstüne alınıyorsan bilemiyorum. Abileri çok gördüm ben merak etme yeterince tecrübem var. Benim burada belli bir mantığa istinaden sunduğum argümanlara karşılık veremeyecek kadar bilinçsizsizsiniz. Aslında tam bir kahve filozofu hareketi bunlar.
Hala sadece boş laflarla karşılık veriyorsunuz hala araştırayım, ne demiş anlayayım yok.
"Ben bu bisiklete kaç yıldır biniyorum, bu yeni gelmiş ne diyor?" Havasında takılıyorsunuz.
Ben insana insan olduğu için saygı gösteren, yaş, cinsiyet, ırk, din, dil ayırt etmeyen biriyim. Tecrübeye de saygılıyım. Ben burada kabul görmüş şeyi söylüyorken, sırf birkaç senedir bu bisiklete biniyorsunuz diye altı boş savunmalar yapmanızı anlamıyorum. Aslında anlıyorum, kutsalına laf ettiğimi sanıyorsun. Tam belli bir güruhun hareketine benzer hareketler.
Şimdi bu yedirecek abileri de bekliyorum. Karşınızda çocuk yok, bu yediren abiler konusunda da tecrübeli biri var, merak etmeyin siz beni.
Birdaha buraya yazmayacağım, hesabımı silebilirsem sileceğim. Bana illa cevap vermek isteyen varsa profilimde ulaşsın direk yazsın.