Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Neden dağ bisikleti alıp şehirde kullanıyoruz?

Tebrikler! Gerizekalı olduk. :ssrtcbya: Başlatmayın anatominizden deme hakkı doğdu bana. Git ilk önce iş deneyimi yap sen. Teorilerin sende kalsın! Ahkam kesmeden konuşacaksan konuş. Konuşmayacaksan fazla bekleme yapma.
Haftaya maça geliyorum. Amigo Sargonnas. En büyük biziz. Bizim takımımızın dışında forma giyenin de formasını keserim. En büyük biziz.

Scudo
Boş adamsın belli ki. Hiç bir yere dikiş tutturamazsın bu yaklaşım tarzı ile. Hadi güle güle.
Evet. Bana yol bisikleti öğretirsen hayatımı yoluna koyarım diye düşünüyorum. 20 yıllık tecrübelerinden iatifade ederim hem de.

Evet. Bana yol bisikleti öğretirsen hayatımı yoluna koyarım diye düşünüyorum. 20 yıllık tecrübelerinden iatifade ederim hem de.
Sana bir abi tavsiyesi. Sana bu dediklerini tek tek yedirirler. Fazla ahkam kesme ortalarda.
Edit : Gerizekalı, Amigo vb...

@seko35.50
Hocam ortami yumuşatayim dedim. Aradan yumruğu yedim.🤕
Herkesin işine kimse karışmasin o zaman😄

Nirvanaya son gelen eşşektir.😂

Son düzenleme:
@Tlg7 Ne saygısız ne terbiyesiz ne haddini sınırını bilmez çıktın arkadaş sen... Karşındakilerin kim olduğunu bilmeden gelmiş atıp tutuyorsun, aklınca hakaretler ediyorsun birde. Böyle "ben oldum" diyebilmek için nereden gaza geldin bilmiyorum ama hangi meslekte olursan ol bu burnu havada tutumun bildiklerinin, eğitiminin önüne geçer bunu bir kenara yaz.
Hakaret edemeden, saygısızlık yapamadan mesaj yazamıyorsan da bir zahmet "yazma".

Ben 5-6 ay önce trekking bisikleti ile başladım dağda ormanda sürmeyi daha çok sevdiğimi anlayınca gravel alayım dedim çok araştırdım fakat içime sinmedi ve dağ bisikletine geçtim arazide sürmek çok daha keyifli hale geldi iyi ki almışım diyorum. Trafikte bisiklet sürmek çok hoşuma gitmediği için (daha tehlikeli geliyor), araç egzoz gazlarını spor yaparken de solumak istemediğim için yol bisikleti düşünmedim, tabi ileride belki yol bisikleti de alırım bunu bilemem...

Son düzenleme:
Sana bir abi tavsiyesi. Sana bu dediklerini tek tek yedirirler. Fazla ahkam kesme ortalarda.
Edit : Gerizekalı, Amigo vb...
Anlamayan gerizekalıdır dedim. Üstüne alınıyorsan bilemiyorum. Abileri çok gördüm ben merak etme yeterince tecrübem var. Benim burada belli bir mantığa istinaden sunduğum argümanlara karşılık veremeyecek kadar bilinçsizsizsiniz. Aslında tam bir kahve filozofu hareketi bunlar.

@Tlg7 Ne saygısız ne terbiyesiz ne haddini sınırını bilmez çıktın arkadaş sen... Karşındakilerin kim olduğunu bilmeden gelmiş atıp tutuyorsun, aklınca hakaretler ediyorsun birde. Böyle "ben oldum" diyebilmek için nereden gaza geldin bilmiyorum ama hangi meslekte olursan ol bu burnu havada tutumun bildiklerinin, eğitiminin önüne geçer bunu bir kenara yaz.
Hakaret edemeden, saygısızlık yapamadan mesaj yazamıyorsan da bir zahmet "yazma".
Hala sadece boş laflarla karşılık veriyorsunuz hala araştırayım, ne demiş anlayayım yok.
"Ben bu bisiklete kaç yıldır biniyorum, bu yeni gelmiş ne diyor?" Havasında takılıyorsunuz.

Ben insana insan olduğu için saygı gösteren, yaş, cinsiyet, ırk, din, dil ayırt etmeyen biriyim. Tecrübeye de saygılıyım. Ben burada kabul görmüş şeyi söylüyorken, sırf birkaç senedir bu bisiklete biniyorsunuz diye altı boş savunmalar yapmanızı anlamıyorum. Aslında anlıyorum, kutsalına laf ettiğimi sanıyorsun. Tam belli bir güruhun hareketine benzer hareketler.

Şimdi bu yedirecek abileri de bekliyorum. Karşınızda çocuk yok, bu yediren abiler konusunda da tecrübeli biri var, merak etmeyin siz beni.

Birdaha buraya yazmayacağım, hesabımı silebilirsem sileceğim. Bana illa cevap vermek isteyen varsa profilimde ulaşsın direk yazsın.

Anlamayan gerizekalıdır dedim. Üstüne alınıyorsan bilemiyorum. Abileri çok gördüm ben merak etme yeterince tecrübem var. Benim burada belli bir mantığa istinaden sunduğum argümanlara karşılık veremeyecek kadar bilinçsizsizsiniz. Aslında tam bir kahve filozofu hareketi bunlar.

Hala sadece boş laflarla karşılık veriyorsunuz hala araştırayım, ne demiş anlayayım yok.
"Ben bu bisiklete kaç yıldır biniyorum, bu yeni gelmiş ne diyor?" Havasında takılıyorsunuz.

Ben insana insan olduğu için saygı gösteren, yaş, cinsiyet, ırk, din, dil ayırt etmeyen biriyim. Tecrübeye de saygılıyım. Ben burada kabul görmüş şeyi söylüyorken, sırf birkaç senedir bu bisiklete biniyorsunuz diye altı boş savunmalar yapmanızı anlamıyorum. Aslında anlıyorum, kutsalına laf ettiğimi sanıyorsun. Tam belli bir güruhun hareketine benzer hareketler.

Şimdi bu yedirecek abileri de bekliyorum. Karşınızda çocuk yok, bu yediren abiler konusunda da tecrübeli biri var, merak etmeyin siz beni.

Birdaha buraya yazmayacağım, hesabımı silebilirsem sileceğim. Bana illa cevap vermek isteyen varsa profilimde ulaşsın direk yazsın.
Senin bildiğin abilerden değiliz biz. Zaten konuşma tarzından nasıl tipleri aklına getirdiğin ve gördüğün belli. Bak burada çok boş yaptın. Git artık. Hem terbiyesiz hem de patavatsız bir adamsın.

Hocam ben cidden seni anlamıyorum, buradaki saldırganlığını , üslubunu cidden anlamıyorum. Mesala saygılıyım demişsin. Bu nasıl saygı onu da anlamıyorum.
Not gerizekalı değilim .

Forumun eski karanlık günlerinde bir kullanıcı ortamı boş yere gerip diğerlerine hakaret ettiği zaman onu galaksinin öteki ucuna yollardık yönetim ekibi olarak.

Allahtan o kötü günler geride kaldı da, böyle seviyesiz, çapsız insanlar özgürce forumda dolaşabiliyor. :)

• Beğen
Tepkiler: BirLebowski
Geri