Guanzo45
Aktif Üye
- Tepki
- 73
- İsim
- Mehmet
- Başlangıç
- 2013—14
- Bisiklet
- Ghost
- Bisiklet türü
- Diğer
Hiç güç gösterisi yapmasın artık. Elektrikli işine girmiş buda ?.72 yaşındaki Arnold bile şehirde dağ bisiklet kullanıyor hem de 3" tekerlekler ile.
209938 dosyayı görüntüle
209937 dosyayı görüntüle
Bu mesajı yazışımın üzerinden tam 3 ay geçmişken şehir bisikleti bakınıyor(hatta alacak) olmam gerçekten kendimden şüphe etmeme sebep oldu Büyük konuşmayacağım dedikçe kendimle çelişmeye devam ediyorum Buna bir dur demem gerek.Dağ bisikleti kullanırken vites kullanmasını bilmeyen adam her bisiklete ağır der zaten. Konu çok göreceli. Şahsen benim bisikletimin ağırlığı, lastik kalınlığı neyi varsa bana hamallık gibi gelmiyor. Hatta hoşuma bile gidiyor. Altımdakinin ciddi bir taşıt olduğunu hissedebiliyorum. Ki sürerken zaten ağırlık denen şey istenilen hız ve sarfedilen performansa göre değişiyor. Ayrıca abartı falan değil. İnce lastiğim olsaydı yol kenarından gitmek zorunda olduğum her durumda toz ve toprakla karışmış çakılların arasında huzursuzca ilerleyeceğime eminim. Etrafım avrupai yollara sahip olsaydı da keşke ben de şehir bisikleti adının hakkını verseydim Resmen düşük bütçeli acemi enduroculuk oynuyorum şahsen yollarda.
Bisiklet satıcısının gazına falan gelip almadım da kendi zevkime ve ileriyi düşünerek aldım da senin bu mtb kullanıcılarını aşağılaman üzerine inadına mtb ile rampaları ıkına ıkına zorlana zorlana 29x2.2 lastiklerle çıkasım geldi... tamam biz bilgisiz'iz dostum şahsen ben yorulunca daha çok zevk alıyorum mtb denTamamen bilgisizlikten ve bisiklet satıcısının gazına gelmekten olduğunu düşünüyorum. Özellikle yokuş çıkarken gördüğüm mtblilerin çoğu afedersiniz ıkına ıkına çıkmaya çalışıyor. Bisiklet hakkında ufak bir bilgiye sahip olsalar önce vitesin nasıl kullanılacağını öğrenirler. Ama neden şehirde mtb sürüyorsun diye sorsan ''asfalt kötü yahuuu'' derler. Tek bildikleri bu.
Sana karışık bir bisiklet lazım lakin halen icat edilmediKendim neden MTB aldım ?
Tamamen bisiklet kültürüne sahip olmamam ve kendimi tanımamam. Şimdi artık bisiklet kültürüm de oturdu kendimi de tanıyorum. Ben ihtiyacı doğrultusunda bir Grevel kullanmalıyım ( hem yolda hız yapıp hem bozuk yola girmek ve tur da yapabilmek için ) Bir de şöyle caddede giderken insanların dönüp bir daha bakacağı ve ilgi odağı olabilecek nitelikte bir vintage bike sahibi olmam gerekiyor. Yalnız style sevdiğim için de fixie gear larada bu aralar kafam gidiyor ))