Robert Knepper
Aydos
- Tepki
- 1.382
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Salcano
- Bisiklet türü
- Katlanır
Benim yavru gelsin söz senin için tartacağım )Carraro ve Mosso'nun pek sevilen Aero'ları 11 kilonun üstünde.
Mosso açıklamaktan çekinmiyor ( (link) ), Carraro sır gibi saklıyor. Her müşteri benim kadar kıl değil tabii, bisiklet bakmaya baskülle gitmiyor.
Benim yavru gelsin söz senin için tartacağım )
Aydos bisiklet için efsane mekan ...Bunu ben aydos gezileri için yapıyorum. Sırf bu iş için bir günlük zaman ayırıyorum. MTB yi arabaya atıp aydos orman girişine park ediyorum. Sonra ver elini orman yolları, inişler çıkışlar....
Tam arazi mtb'si kullanmışsınız 29 inçler öyle.Hayatımda bir kez, iki sene önce arkadaşımın dağ bisikletini bir yarım saat kadar kullandım. Bana çok dengesiz geldi. Gidon falan da çok genişti. Ayrıca zemini de hissedemediğim için bana güvensizlik verdi.
Biz bu tür bisiklete traktör veya eşek diyoruz burada.Tam arazi mtb'si kullanmışsınız 29 inçler öyle.
Şehir içinde kullanmaklı MTB fotoğrafta .
Çift amörtisör 26" lastik . Küçük dişli oranları. Baradine 3 renkli pabuç . İyi bir lastikle çok iyi oluyor. Seke seke gidiyorsun. Sele de yumuşak oldu mu tamamdır
Tadıklarım var 😅4*4 yada yüksek araç alıp şehirde de kullanan var🤔buyir burdan yak
Ankara da bisiklet sürmek gerçekten işkence... Her yer bayır ve genel anlamda yollar berbat.Ankarada yol bisikleti sürüyorum ama yollar kötü gerçekten. Her taraf yama, çukur, fiber kablo döşemek için kazılan yerler de çukur gibi etki ediyor. Sürüşler konforsuz bu yüzden. Ayrıca yolun sağında bir sürü cam kırığı, bijon, vida vs de oluyor. Mtb bizim ülke yollarına daha uygun.
yol bisikletinde mtb den çok daha fazla sürüş pozisyonu var sürekli yatarak mı sürüyoruz zannediyorsunuz yoksa ?İnce lastik kullandığım ilk gün erimiş asfalt dökülü yokuş aşağı sapakta fren yaparken düştüm. Bence kalın lastikleri kullanmak daha kolay.
Diğer bir nokta, bisiklet acemileri dik pozisyonda daha kolay sürebiliyorlar. 50km turda nefesi kesilen bisikletçi, göğüs kafesini kısıtlayan kambur pozisyondaki yol bisikletine biraz zor biner. Bu pozisyonlar ayrıca daha çok yorup terletiyor dik sürüş imkanı veren şehir ve dağ bisikletlerine kıyasla, o nedenle deveye hendek atlatmaya gerek yok, herkes kondisyonunu bilsin, ona göre bisikletini seçsin.
Her konuda böyle zan altında bırakan birisi çıkıyor. Ben birşey zannetmiyorum Atalay Bey, bir makale okudum onu alıntılıyorum, günlük yaşama uyguluyorum. Makalede şehir bisikleti dik pozisyonda terletmez 2 kat uzatır diyor. Siz birşey demeden paylaşayım.yol bisikletinde mtb den çok daha fazla sürüş pozisyonu var sürekli yatarak mı sürüyorsunuz zannediyorsunuz yoksa ?
yok ona bir şey demiyorum da ben yol bisikleti ile de dik durup sürüş yapabiliyorsunuz onu diyorum ben makale de okumuyorum bizzat kullanıyorumHer konuda böyle zan altında bırakan birisi çıkıyor. Ben birşey zannetmiyorum Atalay Bey, bir makale okudum onu alıntılıyorum, günlük yaşama uyguluyorum. Makalede şehir bisikleti dik pozisyonda terletmez 2 kat uzatır diyor. Siz birşey demeden paylaşayım.
Bu arada ben yol bisikleti güzellemesi yapmıyorum hocam yanlış anlaşılma olmasın mtb yol tur sehir farketmez önemli olan pedal çevirmek sadece tecrübelerimi aktarmak istedimHer konuda böyle zan altında bırakan birisi çıkıyor. Ben birşey zannetmiyorum Atalay Bey, bir makale okudum onu alıntılıyorum, günlük yaşama uyguluyorum. Makalede şehir bisikleti dik pozisyonda terletmez 2 kat uzatır diyor. Siz birşey demeden paylaşayım.
Bir süre yol bisikleti kullandıktan sonra tekrar dağ bisikletimi sürmüştüm ve bana o kadar garip gelmişti ki şaşırmıştım. Yol bisikleti herkese hitap etmiyor, hitap ediyor olsa yollarda dağ bisikleti yerine daha fazla yol bisikleti görüyor oluyorduk.Hayatımda bir kez, iki sene önce arkadaşımın dağ bisikletini bir yarım saat kadar kullandım. Bana çok dengesiz geldi. Gidon falan da çok genişti. Ayrıca zemini de hissedemediğim için bana güvensizlik verdi.
Benim zan altında bırakmaktan bahsettiğim bu. Yol bisikleti, şehir bisikleti kadar dik mi oluyor? Okumamışsınız, bizden sizi anlamamızı bekliyorsunuz. İlk mesajımda zaten halen yol bisikletine binebilenler biner, şehir bisikletine zor binenler daha zor biner diyorum. Bisiklet geometrisi tartışacak değiliz, zaten kadro açıları belli, üzerinden bir daha geçmeye gerek yok.yok ona bir şey demiyorum da ben yol bisikleti ile de dik durup sürüş yapabiliyorsunuz onu diyorum ben makale de okumuyorum bizzat kullanıyorum
Dağ bisikleti eyvallah ama safi asfaltta fat bike kullanmak... büyük saygı duydum.Sonuna kadar 4.0 lik lastiklerimle size katılıyorum tamamen zevk meselesi FATBIKE.😉