seko35.50
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 17.577
- Başlangıç
- 1989—90
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Diğer
neyseki yol bisikletçisinin seside fena değil ama gravelin ki evlerden ırak(link)
neyseki yol bisikletçisinin seside fena değil ama gravelin ki evlerden ırak(link)
İzmir Çankaya'daki sundu bisiklet bu bisikletlerle patikaya girersen kadroya zarar verirsin ve gidonu tutamazsın düz maşa bunlar demişti. Yanlış bilgi mi verdi?Mosso 26 Marine
başka markalarda da var.
İzmir Çankaya'daki sundu bisiklet bu bisikletlerle patikaya girersen kadroya zarar verirsin ve gidonu tutamazsın düz maşa bunlar demişti. Yanlış bilgi mi verdi?
çankaya sundu bisiklete bir çok defa gittim ellerinde olmayınca yanlış yöne çok defa yönlendirdiklerine bir çok defa şahit oldum 1.90 boyunadki bana 17 inch kadro vermek istediler olmaz dedim arazi için bir küçük kadro boyu ideal dedilerYani mesela gravel bisikletlerle patikaya giremeyiz, kadroya zarar veririz ve gidonu tutamayız, çünkü düz maşalı, öyle mi?
Ya Sundu çalışanının söylediği aklınızda yanlış kalmış, ya çalışan elinde olmayan bisiklet yerine başka bir bisiklete yönlendirmeye çalışırken uydurmuş, ya da rahmetli daha düzgün eleman seçimi yapmalıydı.
İşin garibi ben mosso 26 marine ve Carraro Flexi Comfort arasında kalmıştım. Başta Carraro arkalarda olduğu için çıkarmaya üşenip mosso senin için uygun dedi bakmak istiyorum diyince çıkardı bisiklete bindim falan sence dedim hangisi daha dayanıklı olur sorunsuz olur dedim sen mosso ile patikaya girersin sonra kırıldı bu diye gelirsin papaz oluruz en iyisi carraroyu al bunla hiç patikaya falan girmeye çalışmazsın dedi. (Ya ben aklı evvel miyim patikaya girme dediğin bisikletle patikaya girip sonra senle papaz olayım bu muamele ile kesinkez müşteri kaybettiler 3-5 fazla verir başka yerden alırım) Bu lafı ettikten sonra aklım geotech 26ya kaydı ama adam akıllı bilgi yok hiç sanki bisikletten 15 tane üretmişler 13 kişiye de gizlilik anlaşması imzalatmışlar gibiYani mesela gravel bisikletlerle patikaya giremeyiz, kadroya zarar veririz ve gidonu tutamayız, çünkü düz maşalı, öyle mi?
Ya Sundu çalışanının söylediği aklınızda yanlış kalmış, ya çalışan elinde olmayan bisiklet yerine başka bir bisiklete yönlendirmeye çalışırken uydurmuş, ya da rahmetli daha düzgün eleman seçimi yapmalıydı.
...Bu lafı ettikten sonra aklım geotech 26ya kaydı ama adam akıllı bilgi yok hiç sanki bisikletten 15 tane üretmişler 13 kişiye de gizlilik anlaşması imzalatmışlar gibi...
Geotech Delta Bisiklet'in markası. Montajı oldukça kısıtlı olduğundan, başka firmalar da satmadığından kullanıcı sayısı azdır, o nedenle pek yorum yoktur diye düşünüyorum.
Anladım hocam. Sizce gördüğü her yola girmeye çekinmeyecek birisi için kağıt üzerinde de olsa Mosso mu daha mantıklı olur Geotech mi?
Esaslı yapay zekaymış, rakibi hakkında konuşmak istemiyor.7/24 değil. Ben de arada ara veriyorum. Sonra ara vermeye ara verince böyle bir şey oluyor.
Yapay zeka beni kıskanıyor, hakkımda konuşmak istemiyor:
319126 dosyayı görüntüle
(link)
Katlanır 26" MTB istemenizin nedeni nedir?
İzmir'de merkezi bir yerde oturuyorum çalınmaması için katlayıp asansöre sokmam lazım o yüzden katlanır olsun istiyorum.
20 inç olsun istemiyorum çünkü son hız ve yokuş performansları düşük oluyor diye biliyorum.
MTB istiyorum çünkü yollar bozuk, yokuşlar sert birde memlekette ulaşım aracı sıkıntısı çektim ve orada bildiğimiz patikadan hallice yollar var oralarda rahatça kullanmak istiyorum ki memlekete giderken de bisikleti katlayıp götürebilmek büyük avantaj olacak.
Bu bisikleti katlayıp bagaja attığınızda aracınız kamyonet değilse (piyasadaki çoğu büyük SUV da dahil) bagajda yeriniz kalmayacak. Çok da ufalmıyor bu katlanır MTBler. Asansörünüzün iç hacmini bilmiyorum, eski asansörler genelde dar olur ama çoğu L kadro bisikleti arka tekeri üstünde dikey olarak 4 kişilik yeni asansöre sığdırabilirsiniz. Araçla taşıma konusunda, alternatif taşıma çözümleri var. Tavanda raylı veya vantuzlu, bagaj üstü, çeki demiri üstü vs.