Scudo Sports

İnceleme Neden Salcano xrs 001 Ultegra - 2019

Scudo
@BerkEvren @trainspotting35 ben bunu araştıracağım hiçbir şey için asla olmaz demem ama inanın düz mantık 2 si de gres adı üzerinde :koptum: anahtar mevzusunda bilmeyen tork anahtarı kullanır bilen el yordamıyla da halleder bu işi kaç kere kaç yarışta ne yaptığınızla da alakalı. Böyle adamlar zamanında her hafta bisikletleri bozup yarışa gidip toparlayıp söküp tekrar toplayan adamlar (Aziz abi caja rural, delko marsille de de çalıştı) son olarak Tour of Antalya'da israel cycling academy göreve çağırdı :D alelade bisikletçi değiller. Belki de carbon gresi pazarlama stratejisidir bu :ssrtcbya: inanın meraklandım abi.

@ippon
çok iyi :) çok teşekkür ederim sağolun

• Beğen
Tepkiler: Santaruins
Bundan alin, bi kosede dursun
(link)

• Beğen
Tepkiler: İsmail Selçuk
@rodya
hemen bakayım 50 ml mi 455 g. mı çok mu olur alında 455 g lığı

@isosel

Bu karbon sele borusu kadroya yapismasin uzun sure kalinca diye kullanilan birsey. Carbon paste diye aratirsaniz daha ucuzlari mutlaka vardir.

@isosel Hayırlı olsun kardeş yeni bisikletin. Allah kazadan beladan korusun inşallah. Tekerine taş değmesin. Çok aydınlatıcı bir inceleme olmuş.:harika:
Pedallar ve lastikleri de değiştirdiğinde epeyce ağırlık kazanımın olacaktır. Çünkü r540 kullandım uzunca süre ağırlar biraz. Ultrasportlarda aynı şekilde

• Beğen
@isosel
50 lik aldim ben, 2 kere kullandim hala bayagi var. Bitirebilecegimi sanmiyorum ?

• Beğen
@vetohan
teşekkür ederim bakacağım
@S.Çal
abi çok teşekkürler r540 ağır gerçekten bisikletin yanında çok belli oluyor. alırsam dura ace alırım pedal olarak :) inşallah zamanla hem lastik hem pedal değişir. Biraz bekleyeceğim ama. Çok teşekkür ederim. Bi ara Konya'ya doğru sürün ortada buluşalım :D
@rodya
tmmdır. :harika:

@isosel benim sağım solum hiç belli olmaz bir bakmışsın hafta sonu oradayım :) şaka bir yana bu sene Konya'ya pedallamak planlarım arasında var. Ramazan Bayramından sonra hanımı ve çocuğu memleketine göndermeyi düşünüyorum 1 ay. o ara bir çok yere pedallama planım var bakalım.

• Beğen
@S.Çal
strava kayıtlarından biliyorum efsane işler yapıyorsunuz ekiple.hedefler büyük anlaşılan :harika: inşallah beraber pedallama fırsatımız olur.

@isosel
ne ekibi valla tek tabanca taklıyorum bir ramazan vardı arkadaşım da o da son 1 senedir iş sebebiyle benim kadar binemiyor. Hedef varda hedef yaş master 35 daha 2 senemiz var bekliyoruz. bakalım konya gibi bir yerde olsaydım diyorum her zaman valla çok şanslısınız bence bisiklet adına :) yeni bisikletinle performanslarını heyecanla bekliyorum :harika:

bizde düz var dağ var gidersen uzaklarda su var :D
@S.Çal
çok teşekkür ederim görüşürüz inşallah

• Hahaha
Tepkiler: S.Çal
Bir kişi daha hayaline kavuşmuş ne mutlu. Kazasız belasız sürüşleriniz olsun. Değerli bilgilendirmeler için de ayrıca teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
yeni bisikletin hayırlısı olsun , tekerine taş değmesin... biizm anadolu yolcuları grubunda da bir arkadaşımızda var. beraber katıldıgımız turlarda tüm enerjimi bu arkadaşa yetişmeye çalışarak harcıyorum :)

(link) by (link), on Flickr

@karanbatu
rica ederim. ben teşekkür ederim sağolun.
@srdrmrs
teşekkür ederim sağolun :D sizin kadro endurance sanırım? fotoğraflarınızı forumdan takip ediyorum. hatta 1 tanesini indirmiştim ne güzel duruyor salco diye :D o da şu fotonuz
46808920875_2f8514d5a6_k.jpg

Hayırlı olsun kazasız belasız bol pedallamalar :)
Bende kadro bakiyorum sadece ama piyasa cok yüksek ve 2.el denk geliyor güvenemiyorum.
Yollarımız malum bozu,çukur vs vs O kadar para verip böyle yollarda sürmek içim el vermiyor :)

• Beğen
@karanbatu
bu arada hayaller aeroad hayatlar xrs001 :)
@Melih Çolak
çok teşekkürler. kadro ya da bisiklet görüp göstermekte fayda var. Söze güvenilmiyor malesef :(
paris roubaix de yarışan bisikletler bir daha kullanılmıyormuş. Bizim yollarımız daha iyi problem olmaz bu arada :)

@trainspotting35
işin şakası abi sıkıntı yok :D

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

İncelemenizi okurken bir noktaya takıldım:
En kritik noktalardan biri orta göbek (bottom bracket) presfit e uygun ve oldukça kalın. (Tekrar belirteyim alüminyum içeren orta göbekler soğuk sıcak ve yük uygulama olayı tekrarlandıkça karbonla uyumunu yitiriyor ve zamanla ses yapıp oynayabiliyor ve hatta karbona zarar veriyor. Edinilen tecrübeler bu şekilde. Alüminum içermeyen, yivsiz orta göbekli kadrolar bu noktada bir tık öne çıkıyor.)
Benim bildiğim bunun tam tersi söz konusu. Pressfit göbekler hafif olmaları dolayısıyla tercih ediliyorlar, fakat kadronun çok hassas toleranslara göre üretilmiş olması gerekli. Üretimdeki ufak sapmalar, rulmanların kadroya tam oturmamasına ve pedal çevirdikçe ses çıkartmasına sebep olabiliyor.

Geri