Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Neden Salcano xrs 001 Ultegra - 2019

@Murat B.
çok teşekkür ederim.
dediğiniz durum düşük kaliteli orta göbek için olabilir emin değilim. Alüminyum karbon birleşiminde kalibrasyonun zamanla bozulması ve belki yivlerin de yük alması ve argo tabiri ile yalama olması gibi rulmanların oturmayışı ve çıt çıt ses yapması belki orta göbeği esnetmesi dahi söz konusuymuş konuştuğumuz buydu.

Scudo
@isosel bisikletiniz hayırlı olsun iyi günlerde kullanın yazınızı buyuk keyifle okudum TCA 735 105 sahibi olarak zaten Salcano xrs 001 banada göz kırpıyor bakalım kısmet :)

• Beğen
Tepkiler: İsmail Selçuk
@hunter84
teşekkür ediyor hayırlısı olsun diyorum :D

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Salcano Impetus'tan City Life 30'a geçtim ama buna da gözüm takıldı şimdi. ?

• Beğen
@Harun.
Herşeyden vardır bir hayır öyle bakmak lazım

• Beğen
Tepkiler: Harun.
yeni bisikletiniz hayirli olsun ve gule gule kullaniniz . gayet guzel anlatmissiniz ve bu esnada ne kadar mutlu oldugunuzu bizler de hissedebiliyoruz.

• Beğen
@a.valverde
Çok teşekkür ederim sayın valverde :) Hayat felsefem böyle hayırlısını ister yapabileceğimin en iyisini yaparım. Yoksa herkes zaten en iyisini hak ediyor. :harika:

• Beğen
Tepkiler: a.valverde
Planlayarak, tasarlayarak istediğin bisiklete sahip olmak çok güzel. Kazasız belasız binersin inşallah.

• Beğen
@Santaruins
İnşallah çok teşekkür ederim.
@karanbatu
Yapabiliyorsak alabiliyorsak 11 cm boğazlı 42 cm istedik varmış sorun olmadı. Onu yazmayı unutmuşum teşekkürler.

Böyle bir kullanıcıya da böyle bir Yakışıklı lazımdı hayırlı uğurlu olsun. :harika:

• Beğen
@Mab1K
Çoook teşekkür ederim çok sağolun şımartıyorsunuz :hhhhhh:

@S.Çal
Beklerim Soner :) Muhakkak önceden haber ver :harika:

@isosel Hayırlı olsun kardeşim, inşallah bir gün pedallarız. Bu arada paylaşım harika olmuş eline sağlık.
Tabii ki Bisiklet çok güzel görünüyor :harika:

• Beğen
@smtdgncy
İnşallah tabi neden olmasın. Çok teşekkür ederim. Herkes bilmeli salcano kendisi anlatmalı bunları :)

• Beğen
Tepkiler: S.Çal
Hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. Açıkçası salcanonun bu kadrosu benimde çok hoşuma gidiyor. Yazınız dediğiniz gibi uzun olmuş ama keyifli ve bilgilendirici olmuş.

@MakRo
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Kadro beklentimin üzerinde iyi. Şu kadroda başka marka değil focus yazsın fiyat uçar ama satışı %25 artar :hhhhhh:

Fuarda bisan yetkilisi bisanın karbon modelleri için scott a üreten firma üretiyor demişti. (doğruluğunu teyit etmedim tabi) Bunda da böyle bişey var mı? Üretici bilindik bir üretici midir? Bu modelin hemen hemen aynısı diyebeleceğimiz bir kadro başka markalar tarafından kullanılıyor mu varsa bilginiz paylaşırsanız sevinirim. Salcanonun karbon kadro üreticisi olmadığını düşünerek yazıyorum.

@karanbatu
İlk mesajda bu bilgi var esasen;
"
Mailleştiğim Dengfu firması, Salcano’nun kendi ürettikleri r06 model kadro ve maşayı kullandığını doğruladılar.

Adresi budur buradan kadro geometrisine bakabilirsiniz: (link) "

Benim merak ettiğim başka bir konu var size 49 yazan kadronun hiçbiryeri 49 değil. O 49 ölçüsünü neye göre veriyorlar acaba.

@trainspotting35
inanın onu ben de merak ediyorum seat tube 48 top tube 51,5 a nasıl 49 oluyor bilmiyorum. bakın ahmet örkenin de 49 kadro ama top tube 54 sanırım tam ben de bilmiyorum ama 51,5 in bir büyüğü..
burada önemli olan krank ortasının yerden mesafesi+seat tube. buradan 20-25 cm arası sele yükselmesi lazım. bildiğim bu. bu aralıkta değilse kadro size ya çok büyük ya çok küçük.
ben bunu bir sorayım.

Not: bu arada yazıyı paylaşmadan önce inanın defalarca okuyup düzelttim ama eksik buldum şimdi. Beden ölçülerini yazdığım yerde alt boru yazmışım. o oturma/koltuk borusu (seat tube) olacak. Kusura bakmayın ama orası zaten anlaşılmıştır diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Ali Kılıç 35.5
Geri