Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Neden tüm bisikletçiler Strava kullanmalıdır?

O zaman Strava pro yu indirelim. Bi deneyeyim .

Scudo
Türkçe ve arayüz biraz daha basit olmalı...

ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

200 tl monitör+ 150 yıllık bedel ile stava pro kullanıyorum oldukça memenunum. 1000 tl cıvarı garmin alsan 2 seneye Moda'sı geçer. Bozulur yaptırmazsın aırıca data transferi vs ile uğraşmadan hızlı paylaşım. Chalange lar gayet motive edici. Tanıdığınız bir arkadaş ile de farklı zamanlarda da aynı güzergahta yatışabilirsiniz. Gelişiminizi izlersiniz. Tavsiye olunur.

@rknsycck

@rknsycck
Konyada zaten bisiklet yolu yaygın ve halen yapılıyor.Antalya nin parlamaya ihtiyacı var

@Serkan Mıstınoğlu mukemmel gercekten, sizin paylasimlar cidden insani seleye yaklastiriyor;)

Bu arada stravanin soyle bir artisi daha var, basligi var forumda ama bulamadim telefondan, relieve strava ile entegre calisiyor ve resmen eurosportta yaris oncesi etabi gorur gibi izliyorsunuz turunuzu.

Or ek olarak bugunku turumu paylasiyorum gorgusuzce

(link)

@Ertan M.
Hocam bahsettiğiniz konuyu bulamadım 1 tane inceleme buldum onda da çok birşey yok

Strava kullanma rehberi varmı bana çok karışık geldiği için silmiştim . Ve sorunum rota çizmek için bilgisayar gerekli ve ben bilgisayarı bozduğum için tekrar bilgisayar almak istemediğimden bilgisayar şartmı

• Beğen
Tepkiler: ömerözeren
Karışık geldiği için bende kullanmıyorum .runtastic kullanıyorum.
Farzedelimki bu uygulamaya geçtim runtastice aylarca yüklediğim veri ne olcak?

@ömerözeren
telefonun ekran kapandığında kapanıyor program büyük ihtimal pil tasarruf modu felan ayarları kurcalayın.

@karafaca
gpx yada tcx olarak export edip strava import ediyon verileri.ben öyle yapıyorum

Cok güzel faydalı paylaşım. Ancak ne yazık ki ülkemizde dikkate alınacağını düşünmüyorum.
Hollanda da 17 milyon nüfus varken kayıtlı 24 milyon bisiklet var. Az bile parlamış :)

• Beğen
Tepkiler: alper 76
İnanmıyorum Yaşadığım şehirde (Osmaniye) tek başıma Heat Map yapmışım :islik::islik: sürekli kullandığım çevre yolu ve özellikle çoğunlukla benim tarafımdan kullanılan 'şekerdere-osmaniye' yolu koyu mavi görünüyor. Bu güzel bilgi için teşekkürler.

Otomatik durma yok. Runtastic e devam .Vazgeçtim .

Bu özelliğini sizden duydum faydalı bir özellik oluş teşekkür ederim..

@NewStyle varmiymis özelliklerini okuyordum yazmamişlar. O zaman geçelim . Bayramınız mübarek olsun .

Uygulama tam sürümü ücretsiz veya aylık 1 dolara filan inse. Bence bu fiyatı hiç uygun değil...

Yaptığım antrenmanlardaki gelişme sürecini incelemek için Strava'yı kullanıyorum. Rota oluşturma sayesinde, yükselti kazanımı, mesafe, tahmini varış süresi gibi bilgileri kaydedip, kullanıyorum. :harika:

Geri