Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

O gün bu gün. Delta Bisiklet Sitesi Yenilendi İndirimler Başladı...

Geçen yıl ki Continental protesto/kampanyasından kalan lastik varsa makul indirim güzel olur..

Scudo
Site sürekli kapanıp açılıyor çalışmalar devam ediyor ve sabırsızlanıyorum bakalım nasıl olacak. :)

Evet güzel bir indirim gerekiyor bilhassa böyle kış mevsiminin başında cidden gerekiyor ki, zaten Ulaş bey de yapılacağını belirtmiş bakalım.

Bisikletlerde indirim yapılır umarım

Ayakkabılarda indirim isterim :)

Jant akort sehpası (TacX veya Xtools) hesaplı fiyattan bekliyoruz zira 250 tl lik bu sehpalar 500 e çıkınca alınması imkansız hatta mantıksız oldu. Buna ilaveten çektirme ve press ürünlerinde de aynı durum sözkonusu. Sabırla bekliyoruz zira Aralık bitmeden pekçoğumuz yurtdışı siteleri yakın takibe aldık bile.

* herkesin daimi ihtiyaçları olan dış - iç lastik ile temizlik bakım ürünlerinde mutlaka iyi indirimler olmalı ki, herkes stoğunu yapsın.
* 2018-2019 model bisikletlerde de stok eritmek için iyi bir indirim yapılabilir. Bisiklet almak için bekleyen arkadaşları epey sevindirir.
* kıyafet çokca yazılmış, kış öncesi önemli ihtiyaç

bir de firmanın indirim öncesi müşteri fikri sorması çok güzel düşünce. Teşekkürler,

İç dış lastikler

Öncelikle hayırlı olsun. 2019 - 2020 Kron yol bisikletlerinde indirim olabilir.

Boyu 1 60 170 arası yol bisikletleri getirin lütfen 44 46 48 kadro cannondale özellikle almak istiyorum ama gelmiyor cube gibi salcano gibi markalardan almak istemiyorum çünkü cannondale kadar giant kadar canyon kadar kaliteli değiller yurtdışında var ama gelmiyor gelirse üst seviye olan bir cannondale almak istiyorum inşallah bu sene gelir her sene bakıyorum sitenize bu sene alacağım yeni yol bisikletimin cannondale olmasını isterim gerçekten

Benim şiddetle istediğim bir şey var, bence sizin için de önemli olmalı. Sitenizde ürün açıklama kısımları genellikle boş. Erdoğanlar Bisiklet'in sitesinde böyle bir şey yok.

Sizden bir ürün beğendiğim zaman bir de google'a bakmak zorunda kalıyorum neymiş bu diye.

Delta bisiklet olarak web sitesinden, satış yapmaktan başka beklentilerde vara eğer (ki olmalı bence) Çelikyürekli arkadaşımın dediklerine tamamen katılıyorum.

Bir zamanlar çalıştığım IT firmasında kendi ürünümüz veya değil sattığımız ürünlerin hepsinin detaylı teknik özelliklerinin üretici ve hatta başka değerlendirme sitelerinden de doğrulanarak bulunmasını sağlardım.

Bu yapı (tabii iyi bir işgücü ve emek demektir) sitemizin ratingini hep çok yüksekte tutardı. Sitelerin tıklanma sayısının bugün bir çok açıdan ne kadar önemli olduğunu biliyoruz.

Delta bisikletin, ülkemizin en kurumsal ve otorite seviyesinde bisiklet başvuru kaynağı olmasını hepimiz çok isteriz.

Müşterileri sadece en kaliteli ürünleri en uygun fiyatlara satarak kazanamazsınız.Müşteri odaklı olmanız da sadece satışlarınızı artırır.Amacınız sadece kârınızı maksimize edip maliyet minimizasyonu yapmaksa yani klasik şirketlerin amaçlarını taşıyorsanız bunu bir şekilde yapabilirsiniz.Ama gönlümüzde kurumsal bir firma olmak istiyorsanız bunlardan daha fazlasını yapmak zorundasınız.Çünkü kurumsal firmanın gerek şartı indirimler,düzgün işleyen bir yapı felan değildir.Zaten herşeyi her zaman doğru bile yapsanız , en ufak zaruri ve haklı bir fiyat artırımında ya da aksaklıkta dahi müşterinizden olumsuz tepkiyi alırsınız yani yaranamazsınız.Kısacası çalışanlarınız ve müşterileriniz tarafından sevgi ve saygılyla kabul görmüyorsanız herşey bir yere kadar.Bunu sağlamak istiyorsanız kazandığınız paranın bir kısmını sosyal sorumluluk projelerine harcayın ,birkaç bisiklet organizasyonuna sponsor olun.Belki de bunları yapıyorsunuzdur ama biz göremiyoruz.Hiç çekinmeyin hem bisikletforumda hem de sitenizde gözümüze gözümüze sokun -kötü anlamda demiyorum- maddi anlamda da her zaman olumlu dönüş alacaksınız bundan da şüphe duymayın.:harika:

En Ucuz ve en ekonomik kablolu km sayacı istiyorum. Sizin siteniz açılana kadar almayacağım.

bindirimden indirim yükleniyor . . . . . . .

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Merhaba,

Sitede altyapı çalışması yapıldığı esnada, sitenizden sipariş verenlerin sipariş takibi yapabileceği bölüme erişim sağlamalarına imkan tanıyın bence. Sizden alışverip yaptıktan sonra siteye girip boş sayfa ile karşılaşanların aklına farklı şeyler gelebilir.

Geri