Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

O gün bu gün. Delta Bisiklet Sitesi Yenilendi İndirimler Başladı...

Kargoları da bisikletli kuryelerle gönderin. Kargocular şimdi delirmiş durumda bu cuma indirimlerinden. Aynı personel sayısıyla artan 1000 kat iş yüküne cevap veremiyorlar. Şaka bir yana bisikletli kuryeler yaygınlaşmalı.

Takipteyiz Ulaş, başarılar, sevgiler..

Scudo
Ben sitede değilde özellikle oran magazanizdan iceri girdiğinde insana verilen yolunacak kaz isen yolarız, severiz, öperiz, dost oluruz yolamayacaksak tersoyuz hisssiyatını ortadan kaldırmanızı temenni ederim.

Bir de oran mağazanıza gelen müşterilere personeliniz tarafından amannn Ankara Bisiklet Grubundan uzak durun denmezse daha da çok mutlu oluruz.

Eminim yeni web siteniz eskisine nazaran daha başarılı olacaktır. Ürünlerin içerikleri olursa bizim için daha keyifli olur.

Şimdiden hayırlı olsun. :) :harika:

@çelikyürekli erdoganlar in en güzel yanı o.. Her ürün için açıklama var.. Üşenmeden yazmışlar.

• Beğen
Tepkiler: Cihan Ali
Gidon bandı istiyorum. Çapım bu kadar ? fizik olsun, geçen gün aramıştım ondan olsun diğer firmadan ucuz olsun gelir alırım.

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
@ulas, hocam tacx flux 2 indirim isteriz

Siteniz güzel olmuş hayırlı olsun. Üstteki mesajlarda bahsedildiği gibi açıklama kısımlarının doldurulması gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca incelediğim 3 ayakkabı da 42 numaradan başlamış :kötü: normalde 40 numara giyiyorum. (link) Şu ayakkabı görünüş olarak efsaneymiş. :)

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Arkadaşlar yeni sitemiz İndirimlerle açılmıştır. Tüm camiaya hayırlı uğurlu olsun. Eksiklerimizi mutlaka tamamlayacağız. İstemiş olduğunuz ürün var ise bize yazın biz gerekeni yapacağız. Mümkünse linkle belirtin.

Data kaybetmeden eski bilgiler de yeni sitemizde mevcuttur.

• Beğen
Tepkiler: Şeffaf
@ulas hocam (link)
bu trainera bir şey olur mu?

O ürün için indirimi açacağız. Haber bekiyoruz. Başkasına gitmesin.

@ulas hocam sepette bekliyorum

Hadi hayırlı olsun o zaman :)

Süper bir indirim oldu.

@ulas hocam vallahi bu kadarını beklemiyordum teşekkür ederim.

@ulas Hocam bu linkteki (link) ürünü izmir mağazanızda görme şansımız var mı? Birde üst mesajımda linkini attığım ayakkabının ufak numarası yok mu acaba. :) Fiyatı konuşulur :hihi:

Görmedim ama umarım siz aldınız :)

@ulas bende hocam merak etme

o ürünler yeni geldiğinden orada yoktur. Siteden alın bence. Yada Sungur beyle iletişime geçin.

@ulas Anladım. :kötü: Teşekkürler bi görüp denemek iyi olurdu o açıdan.

Geri