Kargoları da bisikletli kuryelerle gönderin. Kargocular şimdi delirmiş durumda bu cuma indirimlerinden. Aynı personel sayısıyla artan 1000 kat iş yüküne cevap veremiyorlar. Şaka bir yana bisikletli kuryeler yaygınlaşmalı.
Ben sitede değilde özellikle oran magazanizdan iceri girdiğinde insana verilen yolunacak kaz isen yolarız, severiz, öperiz, dost oluruz yolamayacaksak tersoyuz hisssiyatını ortadan kaldırmanızı temenni ederim.
Bir de oran mağazanıza gelen müşterilere personeliniz tarafından amannn Ankara Bisiklet Grubundan uzak durun denmezse daha da çok mutlu oluruz.
Eminim yeni web siteniz eskisine nazaran daha başarılı olacaktır. Ürünlerin içerikleri olursa bizim için daha keyifli olur.
Siteniz güzel olmuş hayırlı olsun. Üstteki mesajlarda bahsedildiği gibi açıklama kısımlarının doldurulması gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca incelediğim 3 ayakkabı da 42 numaradan başlamış normalde 40 numara giyiyorum. (link) Şu ayakkabı görünüş olarak efsaneymiş.
Arkadaşlar yeni sitemiz İndirimlerle açılmıştır. Tüm camiaya hayırlı uğurlu olsun. Eksiklerimizi mutlaka tamamlayacağız. İstemiş olduğunuz ürün var ise bize yazın biz gerekeni yapacağız. Mümkünse linkle belirtin.
@ulas Hocam bu linkteki (link) ürünü izmir mağazanızda görme şansımız var mı? Birde üst mesajımda linkini attığım ayakkabının ufak numarası yok mu acaba. Fiyatı konuşulur