Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

O gün bu gün. Delta Bisiklet Sitesi Yenilendi İndirimler Başladı...

Arkadaşlar ben her zaman bilgisayar başında olamayacağım. Fakat link koyarsanız mutlaka indirim yaptırırım. Geç de olsa ekletirim

Scudo
İstek üzerine Muc-Off yıkama şampuanı ve kışlık yağlarda süper indirim. Kaçırmayın.

• Beğen
Tepkiler: sonerogul
Giyim isteyen arkadaşlara duyurulur. Tüm giyimlerde İndirim.

(link)

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
kışlık formalarda ve lastiklerde özel indirim isteriz hocam,bizi black friday muhabbetine wiggle muhattap etmeyin :koptum::koptum::koptum: sonra sancılanıyoruz geldi gelmedi gümrüktemi değilmi:komik:
Katılıyorum lastikleri yenilenmenin zamanı geldi , ilkokuldan kalma forma ile yollardayim

@ulas hocam sitede iki gözlük seçeneği açılmış alttaki gözlük seçeneğine tıkladığımızda eldiven kategorisine giriş yapılıyo başlık yalnış olmuş sanırımScreenshot_2019-11-29-10-15-43-542_com.android.chrome.png

• Beğen
Tepkiler: ulas
Arkadaşlar merhaba,

Ben de buradan sizlere yardımcı olmaya çalışacağım.

Yeni altyapı ve tasarım son derece güzel olmuş. Özellikle blog yazısıyla ürün incelemesi, ürünlerdeki video gösterim örneği son derece güzel olmuş. Bir başka dikkat çeken özelliklerden birisi de üründeki fiyat alarmı bildirimi. Bir de ürünlere beğen ❤ tepkisi butonu gelmesiyle hoş bir görünüme sahip olmuş. Yalnız ürünler değerlendirmeye açılırsa çok güzel olur sanırım şu an tek eksik bu görünüyor. Siteyi gezmeye devam ediyorum. Ürün filtrelemesi şimdi daha belirgin olmuş tebrikler.

Bir öneri olarak; özellikle burada bir saat belirlensin ve o saatte canlı indirim yapılsın. İnsanlar o an almak istediği ürünü linkini göndersinler hemen bakılıp gönderilsin. Tekrar tebrikler. ?

@ulas muc off carbon gripper var mı elinizde acaba?

Bazı ürünlerini piyasada sizden ucuz olabilir mi;
(link)

@srdrmrs carbon gripper şu an stoklarımızda kalmadı maalesef.

Bir kaç parça ürün alayım dedim ilk baktığım ruble(link) piyasanın neredeyse iki katı fiyat.

2 parça ayrı ayrı ürün aldım. tek pakette yollayabilirsiniz değil mi? teşekkürler.

2 parça ayrı ayrı ürün aldım. tek pakette yollayabilirsiniz değil mi? teşekkürler.
@srdrmrs merhaba. aynı paket içerisinde gönderebiliriz.
Bir kaç parça ürün alayım dedim ilk baktığım ruble(link) piyasanın neredeyse iki katı fiyat.
@Levent11 merhaba,

size yardımcı olmak istiyoruz. bakmış olduğunuz piyasa fiyatlarının linklerini bizimle paylaşırsanız, fiyat değerlendirmesi yaparak sizin için uygun olan fiyat üzerinden yardımcı olmak isteriz. daha hızlı bir iletişim için 0549 340 40 30 numaralı whatpsapp hatımız üzerinden de bizimle iletişime geçebilirsiniz.

(link)
Ürün sepete eklenince fiyat artıyor...:kötü:
Genç bir arkadaşım alacak,uygun bir indirimle en son ne olur?;)

(link)
Ürün sepete eklenince fiyat artıyor...:kötü:
Genç bir arkadaşım alacak,uygun bir indirimle en son ne olur?;)
@cazci merhaba,

fiyat bilgileri düzeltmiştir. ürünü sepete attığınızda bir sorun olmayacaktır efendim.

• Beğen
Tepkiler: cazci
Geri