Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Okuduğunuz ve beğendiğiniz kitaplar

Gorki-ana, cocuklugum, ekmegimi kazanirken, benim universitelerim
Harari-sapiens, homo deus
Aziz nesin-yasar ne yasar ne yasamaz
Hawking-zamanin kisa tarihi
Hasan soylemez-hayata yolculuk
 
Scudo
@amd son kitabı yaklaşık 150 sayfa kadar okudum. Olaylar yine ateşlenmeye başladı. Son kitapta heyecanlı gidiyor :)
 
  • Beğen
Tepkiler: amd
Selçuk Aydemir Mahalleden ve Liseden Arkadaşlar 2'lisi çok güzeldi
Başka önereceğiniz komedi kitabı varsa öneri alabilirim :)
 
@tMisagi
Tekrar teşekkür ediyorum tavsiyeniz için,ilk başlarda sıkıldım gibi biraz ama sonlara doğru heyecan ve aksiyon doluydu gerçekten de IMG_20181206_025945.jpg
@tMisagi
Geçen Facebook'ta bir spor sayfasında gördüm bu profil fotoğrafınızı Beşiktaş'ı mı tutuyorsunuz ve Karagümrük'te mi ikamet ediyorsunuz:D
 
Bilal N. Şimşir, Kürtçülük 1. Vira bismillah dün başladım. Çok az kitap daha ilk sayfasından, kendisini beğendirmiştir. Bu eser de onlardan biri.
 
Haruki Murakami, Haşlanmış harikalar diyarı ve dünyanın sonu

Victor Hugo, Bir idam mahkumunun son günü
 
0001690941001-1.jpg
 
Polisiye severler için Tess Gerritsen'in Rizzoli&Isles serisi okunmalı mutlaka. (12 kitap) Sırayla okumak isteyenler için:

1. Cerrah
2. Çırak
3. Günahkar
4. İkiz Bedenler
5. Siliniş
6. Mefisto Kulübü
7. Ruh Koleksiyoncusu
8. Buz Gibi Soğuk
9. Sessiz Kız
10. Sona Kalan
11. Diriliş
12. Bir Sırrım Var

Yine polisiye olarak John Verdon'un Dedektif David Gurney Serisi Sıraya Göre:

1. Aklından Bir Sayı Tut
2. Gözlerini Sımsıkı Kapat
3. Şeytanı Uyandırma
4. Peter Pan Ölmeli
5. Kurt Gölü
6. Fırtınada Yanacaksın
 
  • Beğen
Tepkiler: ahmet1914
Genellikle polisiye kitaplar okurum. En güzelini ise Ahmet Ümit yazıyor. Kitaplarına bakabilirsiniz, eminim çok beğeneceksiniz.
 
  • Beğen
Tepkiler: ahmet1914
ahmet hamdinin müslüman aleminin tek romanı dediği "hay bin yakzan" robinson crusoe'dan 500 yıl önce yazılmış ve mutlaka okunması gereken bir kitap diye düşünüyorum.
 
@mstf11

Ben ilk "Çırak"tan başladım,sabah da "Günahkar"ı aldım,seri mi bunlar acaba bilginiz var mı?? :eek::rolleyes::komik: ayrıca John Verdon'un o kitaplarını da sırayla 1,2 ve 4'ü okudum,sıra çok önemli değil gibi geldi bana.Örneğin "Aklından Bir Sayı Tut"bitince olay kaldığı yerden "Gözlerini Sımsıkı Kapat"ta devam etmiyor. Farklı olaylar anlatılıyor ,dedektif aynı tabi :) Hee ben yazıldığı yıllara göre sıraladım derseniz bilemem tabi:harika::harika:
Ayrıca amacım bilgiçlik taslamak vs değil,eğer dediğiniz gibi ise öğrenmek isterim gerçekten sizin anlattığınız gibi mi?
 
@ahmet1905 İki seride de olaylar bağımsız. Küçük ayrıntılar dışında. Mesela sırayla okursanız -ki ben sıralamayı tavsiye ederim- Rizzoli&Isles serisinde dedektif için "Bu evli miydi ya?" demezsiniz. Ya da bazen romanın içinde önceki kitaplardaki katillerden bahsedebiliyor yazar. Bu durum iki yazar için de geçerli. Sonuçta kitapların hepsi sürpriz sonlu ve katili merak ettirdiği için sonraki kitaplardaki en ufak bir ipucu bile tadınızı kaçırabilir. Tess Gerritsen'in kitaplarından birinde adını tam hatırlamıyorum Cerrah kitabındaki katilin ya ismi geçiyordu ya da ipucu vardı. Sonuç olarak bu tarzı sevenler muhakkak okumalı ve bence sıraya göre okunmalı. Kitapları zaten çıkış sırasına göre listeledim.
 
  • Beğen
Tepkiler: ahmet1914
Witcher'ın bitmesin az kaldı. Şimdi Oliver Bowden'in Assassin's Creed serisini okumak istiyorum. Diğer kitapları set olarak almıştım üstünde 1-2-3 tarzı sıralaması vardı. Bunu set olarak alamam ve sıralaması hakkında bir fikrim yok. Bu setin sıralamasını bilen var ise beni bilgilendirebilir mi? :)
 
Geri