Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ön far tavsiyesi

7 ayda almışım bende o fiyata, gerçekten o zaman pahalı mı acaba demiştim. Şimdi iyi ki almışım diyorum. Gerçi aldığım her ürün için böyle diyorum artık.
Maalesef ülke olarak o kadar kötü durumdayız ki yurt dışında 50 birime alınan şeyi burada 900 birime alınca iyi ki almışız diye seviniyoruz.

Scudo
Kapitalist bir düzende 'Fırsatçılık' kavramından hiçbir şey anlamıyorum. Düzen maksimum kar üstüne kuruluyken fiyatları arz talep ve rekabet belirlemiyor mu? İnisiyatif biz tüketiciler ve aynı zamanda seçmenlerin elinde değil mi? Fiyatını veya ürünü beğenmiyorsan (mecburi ihtiyaçlar hariç) almazsın, düzeni beğenmiyorsan seçmezsin.

Kapitalist bir düzende 'Fırsatçılık' kavramından hiçbir şey anlamıyorum. Düzen maksimum kar üstüne kuruluyken fiyatları arz talep ve rekabet belirlemiyor mu? İnisiyatif biz tüketiciler ve aynı zamanda seçmenlerin elinde değil mi? Fiyatını veya ürünü beğenmiyorsan (mecburi ihtiyaçlar hariç) almazsın, düzeni beğenmiyorsan seçmezsin.
Fırsatçılığın tanımını yapmışsınız. Talebe oranla maksimum kar için %~ zam. Serbest piyasada durum bu. Bir kere bile oraya oy vermeyenlerin daha çok zoruna gidiyor hâliyle.

• Beğen
Tepkiler: erhan erhan
Bende moon meteor x pro auto 600 var. Değişebilen pili 18650 sanarak almıştım. Genel olarak memnunum ama pilin modeli biraz daha kısa olan 18500müş. Bu piller piyasada pek bulunmuyor, hem pahalı ve mah değerleri de çok yüksek değil.

3ledli bir far 2adet ince kalem pil ile uzun süre çalışabilir mi bilemedim... pili çok çabuk bitirirmiş gibi geliyor. 3-4 saati çıkarması zor.
Bn hem.pilli.hem.sarjli.iki fener kullaniyorum garantiolsun diye

Magicshine Allty 400 aldım, çok memnunum. Gece sürüşlerinde gayet yeterli. Gündüz 100 lümende kullanıyorum. Görülebilirliğe müthiş katkı sağlıyor. Ara yollardan kafa çıkaran araçlar artık beni farkediyor 100 lümende bile. Unutmayın fazla lümen fazla ağırlık demek. Ben tercihimi hafiflik ve basitlikten yana kullandım, doğru tercih yapmışım. Bunların yanında görünümü çok şık. Yol bisikleti kullananlara tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: jestercat
Moon Meteor Vortex Pro 1300'ü alacaktım ama bu başlıkta haziran ayında 650tl'ye alanları görünce şu an 1050TL vermek enayi gibi hissettirir kendimi. Dolar sabit dururken yurtdışından bunu temin edenlerin hepsi neden fiyatları kafalarına göre bu derece arttırmışlar acaba?
699₺ verdim.ve iyi ki de vermişim.
Bence 1050 liraya bulduysanız hiç kaçırmayın.

Taygun! Sen yaşıyor musun?
Hahaha evet yaşıyorum 😄
Nedendir bilmiyorum, girmedim bir süredir hiç foruma.

Ayrıca konuyla alakalı olarak ben bugün gidipnDecathlon'dan yazlık şapka aldım. 90 liraya. Neden ? Haftaya fiyatı artacak diye.
Mevzu moon olduğunda hiç durmayalım. Ben 699'a aldığımda bile 625'e alabiliyorum 1 hafta önce alsaydım. Her şey böyle uçuyor.

@Bıyıkov

Kırıp parçalamadan içi açılamayacak ürünlerden değilmiş. Bazı üretici tamir edilmesin diye kasten öyle yapar. Dört adet vidası sökülerek açılabiliyor. Oksit ya da soğuk lehim gibi temassızlık sorunları kolayca giderilebilir. Pil ise elektrikli bisikletlerden Tesla arabalara kadar kullanılan standart 18650 hücre. Tek farkı işaretli kısmın altındaki kart. Eski pilin naylonu soyulup kart çıkarılır ve yeni pile takılır. Üstüne de bu piller için kullandıkları ısı ile daralan makaron geçirildimi iş tamamdır. 3000-3200mAh kaliteli bir pil alınmalı.

298677 dosyayı görüntüle298676 dosyayı görüntüle
298678 dosyayı görüntüle
Arkadaşlar bunları genelde fener tamircileri ısıtarak açıyorlar.bu işi yapan izmirde bir tanıdığım var benim falış fenerini yapmıştı. Herkes açamaz bu fenerleri bilmeden
Merhabalar. Ben decathlondaki elops st 920 aldım 300 lümen olan modeli ama yetersiz geldi sanki. Min 500-600 lümen olan ara değeri de 300 olan ıpx5 olan ve pili uzun dayansa tadından yenmez.Başka bir marka alacağım en öne çıkan moon vortex 1300 modeli ama bu model mesela 600 lümende çalışabiliyor mu? Teknik özellikelrinde 1300, 1000 ve sonra 100 lümen modu var ara değer görünmüyor pili de 18650 değilmiş kullananlar açıklayabilir mi? Bunun haricinde aynı markanın 600 lümen olan modeli var ama pili daha düşük kapasitede ve ıpx4. Sizin önereceğiniz marka model var mı?

Arkadaşlar bunları genelde fener tamircileri ısıtarak açıyorlar.bu işi yapan izmirde bir tanıdığım var benim falış fenerini yapmıştı. Herkes açamaz bu fenerleri bilmeden
Merhabalar. Ben decathlondaki elops st 920 aldım 300 lümen olan modeli ama yetersiz geldi sanki. Min 500-600 lümen olan ara değeri de 300 olan ıpx5 olan ve pili uzun dayansa tadından yenmez.Başka bir marka alacağım en öne çıkan moon vortex 1300 modeli ama bu model mesela 600 lümende çalışabiliyor mu? Teknik özellikelrinde 1300, 1000 ve sonra 100 lümen modu var ara değer görünmüyor pili de 18650 değilmiş kullananlar açıklayabilir mi? Bunun haricinde aynı markanın 600 lümen olan modeli var ama pili daha düşük kapasitede ve ıpx4. Sizin önereceğiniz marka model var mı?

Moon Meteor modelleri hazır değerlerin dışında ara değerlere de ayarlanabiliyor, şöyle:
1674066872488.png

1300'ün pili 18650.

ROCKBROS Bisiklet ışık Seti Led Bisiklet ışıkları Bisiklet Ön Ve Arka ışık Su Geçirmez Bisiklet Lambası (link)

Arkadaşlar daha önceden elops st920 aydınlatma takımı aldım decathlondan ama 1 saat sonra ön fenerin kırmızıya aldığını gördüm ve ıpx4 ondan daha üstün aynı paraya amazondan rockbros marka ön ve arka fener takımı buldum. Pili 2600mah gösteriyor ön fener 40-20 lux ıpx5 arka fener de tatmin edici bir aydınlık sunuyor 4 saat dayanıyor. Yada vortex moon 1300lm alacağım 1000 tl civarı ve bir de arka fener almam gerekecek. Sizin tavsiyeniz var mı?

Wahoo elemnt bolt için bu far tutucudan elinde olan var mı acaba?
Screenshot_20230122-154014.jpg

Dosyalar

• Screenshot_20230122-154014.jpg
    18,8 KB · Okunma: 4
ROCKBROS Bisiklet ışık Seti Led Bisiklet ışıkları Bisiklet Ön Ve Arka ışık Su Geçirmez Bisiklet Lambası (link)

Arkadaşlar daha önceden elops st920 aydınlatma takımı aldım decathlondan ama 1 saat sonra ön fenerin kırmızıya aldığını gördüm ve ıpx4 ondan daha üstün aynı paraya amazondan rockbros marka ön ve arka fener takımı buldum. Pili 2600mah gösteriyor ön fener 40-20 lux ıpx5 arka fener de tatmin edici bir aydınlık sunuyor 4 saat dayanıyor. Yada vortex moon 1300lm alacağım 1000 tl civarı ve bir de arka fener almam gerekecek. Sizin tavsiyeniz var mı?
Arkadaşlar eastpower-briviga markasının ışıkları nasıl önerir misiniz? Özellik olarak uygun buldum. Bir de katlanır bisijlet için ayna önerisi olan var mı?

• Beğen
Tepkiler: ufuq81
Wahoo elemnt bolt için bu far tutucudan elinde olan var mı acaba?
299884 dosyayı görüntüle
Wahoo element bolt kutu içeriğinden bir sürü tutucu parça çıkıyorsa benim gibi kullanabilirsiniz ön farı. Garmin edge 830 kutusundan bir düzine lastik ve tutucu parçalar çıktı bende böyle bir çözüm buldum uyguladım. Şuana kadar ne çukurlardan geçtim far stabil yerinde kaldı oynamadı bile yerinden.

IMG_20230126_225746.jpg

Wahoo element bolt kutu içeriğinden bir sürü tutucu parça çıkıyorsa benim gibi kullanabilirsiniz ön farı. Garmin edge 830 kutusundan bir düzine lastik ve tutucu parçalar çıktı bende böyle bir çözüm buldum uyguladım. Şuana kadar ne çukurlardan geçtim far stabil yerinde kaldı oynamadı bile yerinden.

300017 dosyayı görüntüle
Teşekkür ederim👋🏻, Amazon'dan sipariş verdim. Çarşamba günü gelecek umarım.

Bisiklet kullananlar için gece surüşlerinde şehir içinde fenerleri çakarli modda kullanmanin daha faydali olduğunu düşunüyorum. Hem ön hem arka. Insanlarin gözü aliştiği için sabit yanan fari farketmesi zor. Şehir içinde yolu daha iyi görmekten çok insanlarin beni görmesini tercih ederim.

• Beğen
Tepkiler: makaram
Çakar çok rahatsız ediyormuş sürücüleri. Yanımda durup bisiklete çakar takmak yasak değilmi gözüm bozuldu gibi şeyler söyleyenler oldu.

Biraz aşağıya doğru eğip sürücülerin gözlerine vurmasını engellemeye çalışıyorum.

Geri