Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ön far tavsiyesi

Isik acikken gece fotograflarini gonderebilir misiniz acaba

Scudo
rica ediyorum, lütfen şehir içi kullanımlarda yüksek lümenli aydınlatma tercih etmeyin. çeşitli şekilde yanıp sönen lambalar daha çok dikkat çeker.

rica ediyorum, lütfen şehir içi kullanımlarda yüksek lümenli aydınlatma tercih etmeyin. çeşitli şekilde yanıp sönen lambalar daha çok dikkat çeker.

Hava karanlıkken yüksek lümen iş yapıyor, yuksek hızda antrenman yapıldıgı için çukur-mazgal vs görünmesi onemli. Gunduz vakti yüksek lümen işe yaramıyor, flaş modu dikkat çekiyor :harika:

Şehiriçinde lambayı biraz daha aşağı bakacak şekilde konumlandırıyorum ve flaş modunu açıyorum. Işıklandırmanın az olduğu yerlerde ise mecburen yeterli aydınlatma yapabilmesi için tam güçte orta menzile ayarlıyorum. Eminim bu ışık moduyla oynama işini buradaki çoğu kişi yapıyordur çünkü hem pil kullanım süresi artacaktır hem de karşıdan gelenin gözünü almak istemeyeceklerdir.

Eastpower briviga reismdeki modelleri aldım arkadaşlar ön 1000lm ve arka 60lm olarak. Ürünler su geçirmez ve oldukça kaliteli geldi bana fiyatları da uygun muadil markalara göre. Bu markanın moon vortex 1300lm modelinin muadili de var. Bu ön farı seçme sebebim kamp ışığı gibi kullanılabilmesi ve 2 adet 18650 pille çalışması bunun yanında daha geniş açı kullanımı var ve ıpx5. Arka lambada mavi ve kırmızı çakarlar mevcut oldukça dikkat çekicive ıpx6 tam F/p ürünleri tavsiye ederim. 300050 dosyayı görüntüle

Sizden görüp ben de sipariş verdim. Bakalım nasıl olacak buraya atarım.

• Beğen
Tepkiler: Leonidas4888
Moon meteor x auto 600 lümen far elime ulaştı gündüz olmasına rağmen gayet güzel aydınlatıyorbl akşam fotoğraflarını koyarım detaylı bir şeklide yalnız otamatik açılıp kapanma özelliği varmış onu beceremedim kulllanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi

Moon meteor x auto 600 lümen far elime ulaştı gündüz olmasına rağmen gayet güzel aydınlatıyorbl akşam fotoğraflarını koyarım detaylı bir şeklide yalnız otamatik açılıp kapanma özelliği varmış onu beceremedim kulllanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi
Otomatik açılıp kapanma modunu tavsiye etmiyorum. Benimki kendiliğinden o moda geçmiş. Herhalde bir tuş kombinasyonuyla oluyor. Akşam vakti güneşi algıladığı gibi kapatıyor otomatik. Flaşör kullanırken kendi kendine kapatmış oluyor algılayamıyorsun.

Alacak arkadaşlara da tavsiye ederim. Schultz 15000-20000 lumen denilen fardan çok daha kuvvetli bir ışığı mevcut. Arkadaşımda Schultz var moon 600 lumen ile gerçek değerini veriyor. Schultz'un 15-20k lumeni muhtemelen 400-500'e anca denk geliyordur. Ek olarak geçen gün ne yazık ki farım elimle ayar yaparken yüksek süratte yerinden fırladı ve asfalta çakıldı. olduğu yerde 100 kere dönmüştür. Hiçbir şey olmadı çok sağlam. Tavsiye ederim herkese.

Kullanma kılavuzunda yazıyor Auto sentivite olarak. Işık çalışır vaziyetteyken güç tuşuna 3 saniye basılı tutunca mavi olarak yanan ışık yeşile dönecek. Yeşil yanıyorsa otomatik moddadır. Karanlıktan aydınlığa geçtikten 30 saniye sonra otomatik olarak ışık sönecek. Karanlık bir ortamı algıladığında ise otomatik olarak yanmaya başlayacak. Bence çok da kullanılabilir bir mod değil. Ben şahsen tercih etmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: mcanerg ve kerk123
Eastpower briviga reismdeki modelleri aldım arkadaşlar ön 1000lm ve arka 60lm olarak. Ürünler su geçirmez ve oldukça kaliteli geldi bana fiyatları da uygun muadil markalara göre. Bu markanın moon vortex 1300lm modelinin muadili de var. Bu ön farı seçme sebebim kamp ışığı gibi kullanılabilmesi ve 2 adet 18650 pille çalışması bunun yanında daha geniş açı kullanımı var ve ıpx5. Arka lambada mavi ve kırmızı çakarlar mevcut oldukça dikkat çekicive ıpx6 tam F/p ürünleri tavsiye ederim. 300050 dosyayı görüntüle
Ön far bisiklete takıldığı zaman aparat ile lamba taş gibi saglam mı oluyor emanet gibi mi duruyor. hep aynı yerde problem oluyor çünki altındaki takılan yer sorun çıkartıyor.

İyi forumlar. Hız, kadans, nabız, eğim gibi verileri görebileceğim nispeten uygun fiyatlı bir ürün arayışındayım. Amazonda igsportun ürünleri var. Yorumlarınızı bekliyorum.

Yanlış yere yazmışım kusura bakmayın.

Selamlar, yol bilgisayarı mountunun altında aksiyon kamerasi takmak icin yer var. Galiba kamera yerine on ışık da takılabilir. Bunun icin aliexpressten on ışık tavsiyesi alabilir miyim? (Ae olmazsa yurt içi saticilar da olur)

Selamlar, yol bilgisayarı mountunun altında aksiyon kamerasi takmak icin yer var. Galiba kamera yerine on ışık da takılabilir. Bunun icin aliexpressten on ışık tavsiyesi alabilir miyim? (Ae olmazsa yurt içi saticilar da olur)

(link)
(link)

Sadece bisiklet ön ışık diye arama yaptım ve önüme gelen ilk ilanlar.
Yurt içinde moon markasının ürünleri var ama onu da kamera mount için ayrı aparatı var. Bulmak zor olabilir. 3d yazıcı ile bastırman gerekebilir ama ne kadar sağlıklı olur bilemem.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
(link) bunu kullanıyorum. Gerçekten çok güzel ürün.

(link)
(link)

Sadece bisiklet ön ışık diye arama yaptım ve önüme gelen ilk ilanlar.
Yurt içinde moon markasının ürünleri var ama onu da kamera mount için ayrı aparatı var. Bulmak zor olabilir. 3d yazıcı ile bastırman gerekebilir ama ne kadar sağlıklı olur bilemem.
Hocam ilk attiginiz link hosuma gitti ancak 250den bi anda 360 oldu fiyati :( sizde de 360 mi gözüküyor bakar mısınız?

Hocam ilk attiginiz link hosuma gitti ancak 250den bi anda 360 oldu fiyati :( sizde de 360 mi gözüküyor bakar mısınız?
Vergi de ekleniyor vergi kalemini artık peşin alıyorlar.
Büyük ihtimalle linke ilk baktığında üyelik açık olmadan baktı. Galiba yeni kullanıcı indirimi hesabına öyle gösteriyorlar fiyatı. Daha vergi eklenecek, bence şuan ki şartlar düşünülünce normal bir fiyat.

(link) ben bu ürünü almıştım lakin fiyatının güncel halini görünce pek önerilecek tarafı kalmamış. Gelen önerideki 2. ürün benimde hoşuma gitti. Alt görseldeki ürün 2.linkteki ürün vergi dahil olası bir kur değişikliği olmazsa size bu fiyata gelecek.

Dosyalar

• 111111111.JPG
    111111111.JPG
    42,6 KB · Okunma: 17
Sahibinden üzerinden satilanlardan aldım ama moon marka ışığımı yine bağlantı kuramadım. Ya ben beceriksizim bu konuda yada moon marka ışık ile garmin tutucu için aparati bulamıyorum.. hatta sahibinden den aldigim ürün komple tutucu seti garmini ona takıyorum ama ışığı yine bağlayamıyorum😏

Geri