Scudo Sports

Ön far tavsiyesi

@özgürgüneş 1saat 20dakika civarı yanıyor. Kırmızı ışık yandığında yüzde 50 ye inmiş uyarısı vermiş oluyor.
Mavi ışık 100-75
Yeşil 75-50
Kırmızı 50-25
Yanıp sönen kırmızı 25-0
Yani kırmızı ilk yandığı anda yüzde 50 desin demek. O ana kadar 40 dakika yanıyorsa aşağı yukarı 80 dakika çalışır tam modda. Tabi zamanla pil de performansını kaybettiyse biraz daha düşebilir.

Lx 760 da 1 saat daha uzun şarj gidiyor. Hem daha minik ve hafif. Uzaktan kontrol kumandası da artı bence.
Pili de rahatça değişiyor.

Scudo
@tolga akyol Şarz ederken çalıştığını farkettim, acaba powerbank ile çalıştırsam kendi piline yada cihaza bir zararı olur mu ? Teşekkürler.. :harika:

• Beğen
Tepkiler: tolga akyol
@adilmusazafer evet çoğu arkadaşım ondan kullanıyor. Oldukça başarılı :)

@özgürgüneş ben mtb de kadro çantası kullanırken o şekilde kullandım. Uygun bir powerbank kullanıldığında sorun olacağını sanmıyorum. Çok da net birşey diyemiyorum :/

• Beğen
Tepkiler: özgürgüneş
@Emre Yönlüer hocam gece çekebilirseniz bir fotoğrafını atar mısınız ben almayı düşünüyorum?

@mywashere Moon x-Power 2500 erdoğanlarda var gerçek değerlerdir. 10000 lümen denilip 1000 lümen değildir. Bu farı ben kullandım inanılmaz bir performansı var.araba farı yanında cüce kalır desem yeridir.

• Beğen
Tepkiler: mywashere
Belki pahalı ürünler ama çok sağlamlar bu yüzden FENIX VE NITECORE ürünlerinden şaşmayın derim. Arkadaşta BT20 var. 750 lumen. Ve gerçek 750 lumen. üzerinde 5.000 10.000 lumen yazanların hepsi bu fenix yanında sönük kalıyor.

Abartısız söylüyorum normalde 400 lumen ile arkadan araç gelip yolu aydınlattı sanıyorsun. Turbo tuşunda flaşör yapınca mercedes bmw geldi selektör yapıyor zannedip sağa kaçıyoruz :D

Kendim de Fenix kullanıyorum 400 lumen çok çok iyi. Solarstorm un 3 lü olanlarından daha yoğun ışığı var.

Ben aşağıdaki linkteki ön lambayı kullanıyorum. Gayet memnunum.

(link)

• Beğen
Tepkiler: serpol79
@Özcan.
Merhaba abi bundan sende fazladan var mi acaba yedek medek ? :)

@mariokaldato abi, elimde fazla yok ama sana da sipariş edebiliriz bir araya geldiğimizde :)
Bir üstte @Emre Özhan'ın paylaştığı ledin üçlüsü sayılır bendeki. Aydınlatması çok tatmin edici.

@Özcan.
Hic anlamiyom o çin sitelernden :D neyse artk dostum nasip. Bi gun cay icelim guzel olur

Geziniyonun incelemesini izledikten sonra sipariş verdim 15 gunde teslim edildi ankaraya..ben alırken 8 dolardı şuan 13 dolar olmuş tekrar düserse 8 dolar civarına kaçırmayın derim..ömrüde uzun olursa süperrr..
Geziniyo inceleme videosu

Ürün link
(link)

• Beğen
Tepkiler: bitinya_s
N11 üzerinden solarstorm 3x aldim memnunum. 90 tl ye aldim 2 günde geldi

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

(link)

Bu siteyi inceleyin. Solarstorm denen fenerleri generic başlığında incelemişler.

Tek tek karşılaştırma yapılıyor. Bayağı başarılı buldum. Bazı fotolar yanlış ama yinede iyi.

Fenix BT 10
Fenix BC 20
Fenix BC 30

Modellerine sahibim. Kesinlikle parasını hak eden modeller.
Işığın sıcaklığı 3500 celvin civari olursa gözü yormaz. Solarstorm bu değer çok yüksek. Sanırım 8000 kelvin üzeri.

Bir de uzun vadede ucuz modellerin pilleri çok sıkıntı çıkarıyor.

bb5c7d160e843ca6bf7e11eb00b2aa76.jpg

Bu feneri aldım

MUSTAN

Far ve arka stop lamba seti almayı düşünüyorum bütçem 200-250 tl civarı.Hocalarımdan ve değerli forum üyelerinin öneri ve tavsiyelerini bekliyorum.Şimdiden teşekkürler...

Moon Meteor-X Auto Front Light bu ışık merlin de 130 tl kargo dahil fiyatı

Moon Arcturus Auto Rear buda arka için merlin de kargo dahil 85 tl iki side pişman etmez

• Beğen
Tepkiler: Semih34
Meilan diyorum

• Beğen
Tepkiler: GrandHan
Arkadaşlar moon meteor 250 veya cateye volt 300 arasında seçim yapacağım galiba.siz hangisini önerirsiniz?

Geri