Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ön far tavsiyesi

Hocam bu moon auto modelinden memnun musunuz? İki sorum daha olacak teknik olarak :)

Şarj ederken aynı ayna çalışabiliyor mu?
Pili kolayca değişebiliyor mu?

Teşekkür ederim.
Moon Meteor Vortex Pro 1100 modeli. 1637756859815.png Ters bağlı bir pil var içinde. + - uç aynı tarafta ama piyasada bulursunuz büyük ihtimalle. Powerbank ile sarj olurken aynı zamanda yanmaya devam ediyor. Modların ışık şiddetlerini kendiniz ayarlayabiliyorsunuz. En sevdiğim özelliği bu.

Scudo
Ben internette bulduğum modelleri yine internette bulduğum bir firmaya bastırdım. Bozuk bir zeminde uzun süre kullanmama rağmen bir sorun yaşamadım.

277556 dosyayı görüntüle277557 dosyayı görüntüle
Benim 3d yazıcıda yaptırdığımın şekli ve ölçüleri sürgü kısmı vs. birebir uyumluydu fakat,yazıcıda basma şekli itibariyle dosyasındaki formatlar kilit mekanizmasını tanımadı,o apayrı bir sistem biliyorsunuz,içinde yay var falan,o yüzden benim parça tamamen yüzeysel işlev gören bir parça oldu.Türkçesi tam randıman alamadım işlevinden ötürü,yoksa halen kullanıyorum ama kayarak çıkmaması için kendim bir takım yöntemlerle çözüm buldum plastik kelepçe gibi.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Bunun için önce Garmin-GoPro adaptör, sonra da ona GoPro-Moon adaptör gerekiyor değil mi? İki aparat yani?
Evet dediğiniz gibi oluyor. 2 farklı adaptör ile bağlanıyor.
Benim 3d yazıcıda yaptırdığımın şekli ve ölçüleri sürgü kısmı vs. birebir uyumluydu fakat,yazıcıda basma şekli itibariyle dosyasındaki formatlar kilit mekanizmasını tanımadı,o apayrı bir sistem biliyorsunuz,içinde yay var falan,o yüzden benim parça tamamen yüzeysel işlev gören bir parça oldu.Türkçesi tam randıman alamadım işlevinden ötürü,yoksa halen kullanıyorum ama kayarak çıkmaması için kendim bir takım yöntemlerle çözüm buldum plastik kelepçe gibi.
Dediğiniz gibi benimde bastırdığım parçada bahsettiğiniz kilit sistemi yok. Ama parça o kadar sıkı oturdu ki yerine çıkarmak için epey zorlamak gerekiyor. Bende bu sebeple çıkmayacağını düşünerek kullanıyorum. Geçtiğimiz haftasonu epey bozuk bir yolda yaklaşık 80 km tur yaptım. Yerinden bile kımıldamamıştı. Zamanla güneşten falan bir değişim olur mu bilmiyorum. Şimdilik böyle idare ederim herhalde.

Moon Meteor Vortex Pro 1100 modeli. 277576 dosyayı görüntüle Ters bağlı bir pil var içinde. + - uç aynı tarafta ama piyasada bulursunuz büyük ihtimalle. Powerbank ile sarj olurken aynı zamanda yanmaya devam ediyor. Modların ışık şiddetlerini kendiniz ayarlayabiliyorsunuz. En sevdiğim özelliği bu.
Çok teşekkürler bilgiler için 👍

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Moon Meteor Vortex Pro 1100 modeli. 277576 dosyayı görüntüle Ters bağlı bir pil var içinde. + - uç aynı tarafta ama piyasada bulursunuz büyük ihtimalle. Powerbank ile sarj olurken aynı zamanda yanmaya devam ediyor. Modların ışık şiddetlerini kendiniz ayarlayabiliyorsunuz. En sevdiğim özelliği bu.
Buna ek olarak, bu pil standart 18650 pil. Piyasada çok yerde satılıyor ve şarj aletini de alabiliyorsunuz. Yanınızda birkaç pil taşıyıp tura çıkabilirsiniz mesela. Pil yuvası bozuk para ile açılabiliyor. Moon'un bu ürünü özellikle kolay servis edilebilir tasarlaması harika. Ben en çok bu yüzden satın almıştım. Birkaç aydır kullanıyorum ve ürün her kuruşunu hak ediyor.

Işık şiddeti ayarlama özelliği de ışığı alırken gereksiz gelmişti. Sonra favori özelliklerinden biri oldu benim için.

Son düzenleme:
Şu modların parlaklık ayarını bilseydim elden çıkarmazdım abi :)

biraz önce aldım Erdoğanlardan 1300 lümen olan modelini.Lütfü abi kazansın ,kahrolsun Çin :D

(link)
Bu ürünü kullanıyorum uzun zamandır, pilini de bitiremedim. Görünürlük açısından bekledigimin de üstünde performansı var.
Havalar artık erken karardığı için yolu gormekten ziyade fark edilebilir olmak için iyi. 25 tl fiyatı da bu döviz kurunda bedava gibi bir şey.

Ön far olarak epic double-b 1000 lümende karar kıldım ama arka farda cometler çok pahalı , n11 ya da hepsiburadadan alabileceğim f p ürünü arka far önerir misiniz ? Teşekkürler
Ön fardan memnun musunuz hocam?

Moon Meteor Vortex ürünlerinin pilini değiştirip kullanan var mı yedek pille? Sanki standart pil değil öyle çıkart tak kullan şeklinde değil?

Bu sabah bir grupla Üsküdar-Tuzla-Üsküdar yapacaktık. Saat 08.00 toplanma saatiydi ama yağmur yağınca iptal oldu. Ben de Kadıköy'den çıkıp gelmişken ,Kanlıca yapayım dedim,nasıl olsa Gravel ile gitmiştim. Deli gibi yağan yağmur altında 39 km sürdüm. Moon vortex proyu gidonun altına ters şekilde takıyorum ben. Büyük ihtimalle usb şarj yuvası yukarı yönde kaldığı için oradan su aldı ve yanmayı kesti. Eve gelince pilini çıkartıp,kurutunca düzeldi. Ters şekilde kullanan varsa,yağmurlu havalarda dikkatli olsun.

Rockbros'un ön aydınlatmasını almıştım, şimdi katlanırımla da aynı lambayı kullanmak istiyorum. Sadece bağlantı aparatı satın alabilmemin bir yolu var mıdır?

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
Moon 600 lm ile 1300 lm arasında yaklaşık olarak 200 tl civarında fark var. Suan için öyle fazla bi ışık kuvvetine ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum. Yinede bu farkı verip 1300 lm olanı mı almalıyım yoksa 600 lm olan mi? İncelemelerde burada Okuduklarımda tabiki 1300 lm olanda daha fazla ozellik var pil kapasitesi vs daha fazla. Yinede bi fikir almak isterim

Moon 600 lm ile 1300 lm arasında yaklaşık olarak 200 tl civarında fark var. Suan için öyle fazla bi ışık kuvvetine ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum. Yinede bu farkı verip 1300 lm olanı mı almalıyım yoksa 600 lm olan mi? İncelemelerde burada Okuduklarımda tabiki 1300 lm olanda daha fazla ozellik var pil kapasitesi vs daha fazla. Yinede bi fikir almak isterim
1100 Lümen alın ne şiş yansın ne kebap.

Sabah erken surus yapiyorsaniz. Sokak aydinlatmalari kapaniyor surus sirasinda. Hatta son kararla daha da erken kapanacakmis artik. O zaman 1300 lumen gercekten ise yariyor.

Moon Meteor Vortex Pro 1300 Lümen USB Bisiklet Ön Lambası Siyah
Bu ürünü aldım çok çok güzel bir ürün. Tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: ufuq81
Geri