Bisiklete takmak için 1800 Lümen gücünde iki far arasında kaldım..
Fenix BC30R ve Nitecore BR35..
Fenix buralarda satılan bir ürün.. 900TL civarına.. Nitecore baktığım kadarıyla memlekette satışta yok ve amazondada yok. En kötü yurtdışına gidip gelen birinden getirmesini rica edeceğim.
Bu iki ürünü tanıyan bilen kullanan varsa tercih yapabilmem için yardım rica ediyorum.
Saygılar.
Ben el fenerlerini kullanıyorum çok kaliteli ürünler bildiğim kadarıyla ikiside aynı firmanın farklı markaları hangisi ucuzsa o tercih edilebilir. Çok sağlam fenerler garanti olayı çok önemli değil benceBisiklete takmak için 1800 Lümen gücünde iki far arasında kaldım..
Fenix buralarda satılan bir ürün.. 900TL civarına.. Nitecore baktığım kadarıyla memlekette satışta yok ve amazondada yok. En kötü yurtdışına gidip gelen birinden getirmesini rica edeceğim.
Bu iki ürünü tanıyan bilen kullanan varsa tercih yapabilmem için yardım rica ediyorum.
Saygılar.
Nitecore markasını bilmiyorum ama Fenix'i öneririm. Kullanmadım ancak kayıtlı olduğum bir silah forumunda çokça önerisini okudum. Araştırdım, gayet sağlam bir ürün gibi.Bisiklete takmak için 1800 Lümen gücünde iki far arasında kaldım..
Saygılar.
Aynı farla sabah akşam İstanbul trafiğinde sürüyorum. Çok memnunum aynı şekildeBunu kullanıyorum ve son derece memnunum.
(link)