Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ön far tavsiyesi

@5ef
Pil değiştirilebilir olduğunu göremedim. Değişiyor mu?

Scudo
Basit bir işlem gibi görünüyor çok zor değil biraz elektrikten anlıyorsanız yapabilirsiniz

@5ef
Elektrik elektronik bölümleri mezunuyum, basit elektronik ise halledilir gibi. Ama pil hangisi acaba 18650 olduğunu sanmıyorum.

@xeqepex
18650 birisi açmış çünkü :)

@Obsrn

2 aydır kullaniyorum. Şarj göstergesi olayını tam anlayamadım ben. Yani mesela power tuşu kirmiziya dondugunde 50lm de kac dakika daha yanabilir yada beyaz dayken kac dakka sonra kirmiziya gecio felan. Dakka tutmak lazim heralde. Anlik sarji goremiyoruz. 2 kere sarji bitti gece yolda kestiremiorum sarj olayini.

Arkadaşlar merhaba. bisikletim için ön ışık almak istiyorum, şimdiye kadar pille fenerle idare ettim artık sağlam iyi bir şey alayım diye araştırmaya başladım bütçem en fazla 100 gibi aslında çok aşırı paralar vermek istemiyorum 2 model arasında kararsız kaldım.
(link)

(link)

Bu iki modelden hangisi daha güçlü ve daha kullanışldır, kullanan tavsiye eden varsa yorumunu alabilirmiyim teşekkürler..

@Alperkilic

İlk linkteki ürünü çaldırana kadar kullandım, gece fena değil. Epey aydınlatıyor. Zifiri karanlıkta kullanabiliyorsun. Muadillerine göre epey ucuz bir ürün, ama gayet kaliteli şık bir yapısı var. Bir ara 150 tlydi şimdi tekrar geçen yılki fiyatına düşmüş.

İkinci linkteki ışık yeni geldi. Görmedim. Birinciye göre artısı yanıp sönme özelliği (gündüz kullanımında iyi olabilir) eksi özelliği ise birinci kadar güçlü olmaması (teknik değerleri daha düşük)

@Anonim

Bende öyle düşündüm 1. olan 99 tl lik daha güçlü gibi. şarj olma süresi 2 saati geçiyormuş o biraz düşündürücü. tavsiye edermisiniz peki 1.ışığı ?

@Alperkilic
Eğer gece sık kullanıyorsanız tavsiye ederim. Fiyatına göre şık ve kaliteli bir ürün, çakarı olsaymış seri sonuna düşmezdi sanıyorum. Ben çaldırınca başka ışık almıştım. Bunu indirimde görünce gidip yedek bir tane aldım. Uzun gece sürüşü yaparsam kullanırım.

@Anonim

Gece çok sık olmasada sürüyorum. aslında 2 adet 5 tl lik fener ile kullandım şu ana kadar onlar da iyi aydınlatıyordu fakat pil gücü azaldıkca ışık da azalıyordu ondan sıkıldığım için yeni arayışlara girdim. büyük ihtimal alırım bunu teşekkür ederim tavsiyeniz için :)

(link)
400 lumenlik versiyonu fenadeğil kesinlikle iş görüyor. 70TL civarında ürün.

öneriler için çok teşekkür ederim..

80 liraya kadar ön ışık bakıyorum, şarjı uzun süre gitsin, en azından 3 saat, bir de ışığı güçlü olsun. F/P bir model bakıyorum, Plus marka biraz daha uygun gibi ama lümen ve batarya oranlarından tam olarak anlamadığımdan karar veremiyorum.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Aydinlatmanin iyi olmasinin yaninda şarjının da uzun sürere gitmesi gerekiyor en azindan 3-4 saat kullaniyim

Ön ışık:

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Bu ışıklar haricinde önerilerinize de açığım

Bisiklete takmak için 1800 Lümen gücünde iki far arasında kaldım..
Fenix BC30R ve Nitecore BR35..
Fenix buralarda satılan bir ürün.. 900TL civarına.. Nitecore baktığım kadarıyla memlekette satışta yok ve amazondada yok. En kötü yurtdışına gidip gelen birinden getirmesini rica edeceğim.
Bu iki ürünü tanıyan bilen kullanan varsa tercih yapabilmem için yardım rica ediyorum.
Saygılar.

Fenix buralarda satılan bir ürün.. 900TL civarına.. Nitecore baktığım kadarıyla memlekette satışta yok ve amazondada yok. En kötü yurtdışına gidip gelen birinden getirmesini rica edeceğim.
Bu iki ürünü tanıyan bilen kullanan varsa tercih yapabilmem için yardım rica ediyorum.
Saygılar.
Saygılar.
Ben el fenerlerini kullanıyorum çok kaliteli ürünler bildiğim kadarıyla ikiside aynı firmanın farklı markaları hangisi ucuzsa o tercih edilebilir. Çok sağlam fenerler garanti olayı çok önemli değil bence

• Beğen
Tepkiler: FireStorm
Saygılar.
Nitecore markasını bilmiyorum ama Fenix'i öneririm. Kullanmadım ancak kayıtlı olduğum bir silah forumunda çokça önerisini okudum. Araştırdım, gayet sağlam bir ürün gibi.

• Beğen
Tepkiler: FireStorm
Geri