makaram
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 4.508
- Başlangıç
- 1995—96
- Bisiklet
- Merida
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Moon Meteor-X Auto Pro 600 Lümen kullanıyorum ben. Farketmeyen sürücü bir milyon lümen olsa da farketmiyor, illa gözlerine sokmaya gerek yokHocam teşekkür ederim dağ için yüksek lumende sorun yok ancak hergun ise gidip geliyorum trafik te bazen bisiklet yolunda şehir içi için ne oneriyorsunuz lumen değeri olarak sürücülerle papaz olmayalım daha önce bu tarz farlar kullanmadım ve nasıl konumlandirmaliyim gidonda kaska takmayacagim yani yere mi bakmali
Moon Meteor-X Auto Pro 600 Lümen kullanıyorum ben. Farketmeyen sürücü bir milyon lümen olsa da farketmiyor, illa gözlerine sokmaya gerek yok
İhtiyacım olmadı, denemedim.bu ürünü kullanırken şarj edebiliyor muyuz?
Bende 1100 modeli var, şarj olurken kullanılabiliyor. Sizin sorduğunuz model de büyük ihtimalle öyledir.bu ürünü kullanırken şarj edebiliyor muyuz?
Evet kullanırken şarj olabiliyor. Ben bu ürünü kullanıyorum. Hatta şöyle de bir inceleme yazmıştım:bu ürünü kullanırken şarj edebiliyor muyuz?
Herkese selamlar,
Ön çamurluk montaj noktasına takabileceğim bir far arıyorum(Gravel bisiklet için). Bir yerlerde karşıma çıkmıştı böyle bir far ama şimdi arattığımda bulamadım. Bilen eden varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler.
(link)Herkese selamlar,
Ön çamurluk montaj noktasına takabileceğim bir far arıyorum(Gravel bisiklet için). Bir yerlerde karşıma çıkmıştı böyle bir far ama şimdi arattığımda bulamadım. Bilen eden varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler.