Scudo Sports

Ön far tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba, ürünü bu sabah kullandım , üstteki yorumlarda da magicshine 2600 almak istediğimi belirtmiştim, moon Rigel 1500 ürününün kapasitesi belli, oldukça iyi aydınlatıyor, görülmemek ve görmemek mümkün değil. Uzak aydınlatması da çok başarılı. Video eklemeye çalışıyorum.
Daha uzun bir video çekip paylaşacağım

Son düzenleme:
Scudo
@Peregrine O kumandanin 10$ olduğunu gördüğüm için eve gittiğimde düzgün bir yere koyayım en iyisi😅 1300 lm aldığımda kutusundan çıkmıştı. 1500 lm de çıkmadı sanki🤔

@Peregrine O kumandanin 10$ olduğunu gördüğüm için eve gittiğimde düzgün bir yere koyayım en iyisi😅 1300 lm aldığımda kutusundan çıkmıştı. 1500 lm de çıkmadı sanki🤔
1500 olandan çıkmıyor doğru, çok da önemli değil benim için, kutudan çıksaydı evet kullanırdım ama ekstra masrafa gerek duymuyorum, kaska falan bağlasaydım çok mantıklı olurdu. Magicshine da da paket içinden (2600b olanda) çıkıyormuş ama kısmet artık.

(link)

Bir süre önce bunu aldım. En kısık modunda dahi (300 lümen), iyi ve geniş aydınlatıyor. 1200 lümende zaten araç farı gibi diyebilirim. Üstten hafif kesik, bu nedenle karşıdan gelene direkt çarpmıyor. Uzaktan kumandası TR'de galiba yok ama selektör gibi kullanılabilecek özellikleri vs var. Modların hepsi tek bir tuş üstünden çalışıyor. Akıllı birkaç modu var ama çalıştırmak için uğraşmadım. Mesela 2 dk kıpırtı olmazsa kendini kapatıyormuş. Bataryası 4000 mah, zaten ele alınca ağırlığından anlaşılıyor. Dış kısmı kaliteli bir metalden. Garmin veya gopro gibi bağlantılara uyacak 2 aparatla geliyor. Kolay kolay bu tür ürünleri beğenmem ama bunu tavsiye ederim.

2 senedir moon vortex pro 1300 lümen kullanıyorum. Şişmanbisiklet üzerinden vortex pro uyumlu kendi orijinal aparatını aldım fakat bu seferde garmine bağlamam için ara aparata ihtiyacım olduğunu öğrendim ve onuda amazondan temin ettim. Gayet güzel durdu.

(link)

(link)

Dosyalar

• 20250207_140148.jpg
    20250207_140148.jpg
    49,9 KB · Okunma: 75
  • 20250207_140156.jpg
    20250207_140156.jpg
    68,5 KB · Okunma: 73
Moon 600 lumenlik var bende fazlasiyla is yapiyor

İlginizi çekerse ve piyasada bulunuyorsa; ayrıca satılan bir usb-c portuna takılan kablolu kumandası da var.
bu fardan sipariş geçtim az önce Bu Kumanda için de gruptaki elektronikçileri beyin fırtınası yapmaya davet ediyorum. Normalde bir type c portunda 24 pin var. Bunlardan uygun olanını bulup, kısa devre yaparak butonu kendimiz de yapabiliriz.
edit : CC1/CC2 (Pin A5/B5): Cihazın yönünü ve türünü belirler (Bunu kullanabiliriz!) Chat gpt ile ytaptığım bir araştırma. Haydi elektronikçiler göreve :)

bağlantı noktasını nasıl uydurdunuz hocam yapıştırıcı v.s mi ?
Biraz geç yanıt olacak fakat bağlantı noktası en sağlam far olarak VastFire'ın şu modelini önerebilirim
Bağlantı kızağı tamamen aluminyum. Su geçirmez kasa. İçindeki 2 lityum iyon pil değiştirilebiliyor.
Ayrıca karşıdan gelenin gözünü rahatsız etmeyecek düzgünlükte ışık veriyor.
Memnun olmadığım tek yönü, ışığı kapatmak için düğmeye 2 saniye boyunca basma zorunluluğu.
Bazen yolda giderken kapatmam gerekiyor, elim 2 saniye meşgul oluyor.
Kapatmayı çift tık şeklinde ayarlasalardı kusursuz olacaktı.

vastfire.jpg

Geri