Bende aşırı iyi oynamıyorum.270 saatim vardı yanlış hatırlamıyorsam.Bence hiç bulaşma.Youtubetan rehber izlemeden oynaman imkansız gibi bir şey.Vakit harcaman lazım.Lol e geçmen daha mantıklı.Gerçi lolcüler dotacıları sevmez😊😊.Ama önemli olan senin eğlenmen.Dota için video izleyerek zamanını israf etme.13000saat oynayanlar bile oyunu çözmüş değil.Eğer Farm yapmayı seviyorsan seni yazın Warframe oynamaya beklerim.😊Noob bir oyuncuya ihtiyaç varsa haber verirsiniz. Gerçekten kötüyüm ama
3-4 yıl önce oynamıştım. Şimdi tekrardan başladım. Zevk alıyorum ya. Kanser ola ola oynuyorumBende aşırı iyi oynamıyorum.270 saatim vardı yanlış hatırlamıyorsam.Bence hiç bulaşma.Youtubetan rehber izlemeden oynaman imkansız gibi bir şey.Vakit harcaman lazım.Lol e geçmen daha mantıklı.Gerçi lolcüler dotacıları sevmez😊😊.Ama önemli olan senin eğlenmen.Dota için video izleyerek zamanını israf etme.13000saat oynayanlar bile oyunu çözmüş değil.Eğer Farm yapmayı seviyorsan seni yazın Warframe oynamaya beklerim.😊
Ben ama yks çalışıyorum oyunlardan uzağımDota2 oynayan var mı acaba çok merak ettim
Buglardan oyuncu kaybetti. Suan yıne ıyı durumda. Acık konusmak gerekirse daha ıyısıde pıyasada yok grafık oynanıs olarak. Ben iki defa bıraktım tekrar başlıcam gıbı alternatıf bulamadığım için@osmancan71 bdo sanki tutulmadı ya.Warframe daha iyi gibi.Açık dünyası güzel.
Ufak bı bakıs attım ama sevdıgım tarz degıl ortacag mmorpg daha cok sevıyorum@osmancan71 Warframein grafikleeride efsane.Görsellere bak istersen.Hem çoklu görevlerde oyuncu bulmakta zorlanmazsın.TR oyuncularının en yardımsever oyuncuları burada diyebilirim.
Onuda oynarık dun en kötü oyunumda gartal oldumcsgo diyen hiç yok galiba