Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Oyun önerileri, oyun arkadaşları bulma, oyun indirimleri paylaşma bölümü

PES 2020 veya 2021 sorunsuz torrent linki var mı ?

Scudo
into the breach oynayan var mı?
Ftl ?

Dota2 oynayan var mı acaba çok merak ettim :)

@Despot ben oynuyorum ama sınavlardan dolayı ara verdim

Noob bir oyuncuya ihtiyaç varsa haber verirsiniz. Gerçekten kötüyüm ama :)
Bende aşırı iyi oynamıyorum.270 saatim vardı yanlış hatırlamıyorsam.Bence hiç bulaşma.Youtubetan rehber izlemeden oynaman imkansız gibi bir şey.Vakit harcaman lazım.Lol e geçmen daha mantıklı.Gerçi lolcüler dotacıları sevmez😊😊.Ama önemli olan senin eğlenmen.Dota için video izleyerek zamanını israf etme.13000saat oynayanlar bile oyunu çözmüş değil.Eğer Farm yapmayı seviyorsan seni yazın Warframe oynamaya beklerim.😊

Bende aşırı iyi oynamıyorum.270 saatim vardı yanlış hatırlamıyorsam.Bence hiç bulaşma.Youtubetan rehber izlemeden oynaman imkansız gibi bir şey.Vakit harcaman lazım.Lol e geçmen daha mantıklı.Gerçi lolcüler dotacıları sevmez😊😊.Ama önemli olan senin eğlenmen.Dota için video izleyerek zamanını israf etme.13000saat oynayanlar bile oyunu çözmüş değil.Eğer Farm yapmayı seviyorsan seni yazın Warframe oynamaya beklerim.😊
3-4 yıl önce oynamıştım. Şimdi tekrardan başladım. Zevk alıyorum ya. Kanser ola ola oynuyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Albatros_65
Gelın bdo oynayalım bosverın mobayı :)

@osmancan71 bdo sanki tutulmadı ya.Warframe daha iyi gibi.Açık dünyası güzel.

@osmancan71 bdo sanki tutulmadı ya.Warframe daha iyi gibi.Açık dünyası güzel.
Buglardan oyuncu kaybetti. Suan yıne ıyı durumda. Acık konusmak gerekirse daha ıyısıde pıyasada yok grafık oynanıs olarak. Ben iki defa bıraktım tekrar başlıcam gıbı :D alternatıf bulamadığım için

• Beğen
@osmancan71 Warframein grafikleeride efsane.Görsellere bak istersen.Hem çoklu görevlerde oyuncu bulmakta zorlanmazsın.TR oyuncularının en yardımsever oyuncuları burada diyebilirim.

@osmancan71 Warframein grafikleeride efsane.Görsellere bak istersen.Hem çoklu görevlerde oyuncu bulmakta zorlanmazsın.TR oyuncularının en yardımsever oyuncuları burada diyebilirim.
Ufak bı bakıs attım ama sevdıgım tarz degıl :) ortacag mmorpg daha cok sevıyorum

• Beğen
csgo diyen hiç yok galiba :)

Insurgency ya da rainbow oynayor musunuz?

@hrnkral ara sıra sık sık giriyorum :) tabi havalar düzelene kadar ondan sonra forza bisiklet

Geri