Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Oyun önerileri, oyun arkadaşları bulma, oyun indirimleri paylaşma bölümü

@ATALAY16
Yok hocam değecek bir oyun değil gerçekten. Adamlar kaliteli yapım yapmıyor malesef. Çıkarayım da hemen para kazanayım derdindeler.
Anlamadığım o kadar para harcanan bir oyuna birkaç kuruş daha verip düzgün bir hikaye yazarı da mı bulamadılar? :D Son zamanlarda çıkan oyunlarda böyle bir çöp oyun yapalım anlayışı hakim.

Windows'a gelen son güncellemeyi yapan var mıdır? İndirmesi 4 saatten fazla sürdü, yüklemesi 4.5 saatten fazla sürdü, çıldırtacaktı alet beni. Format atsam çok çok çok daha kısa sürerdi :D :D

Bu arada Nier Automata oyunu indirime girmiş : 100 TL
Oyun güzel olsa da çok fazla eksiği olduğunu söyleyebilirim. Korsanda bitirmiştim bu arada oyunu, fiyatı pahalı olduğu için. Fiyatına değecek bir oyun olduğunu düşünmüyorum. Kamera açıları çok değişken, bazı boş savaşları 2D yapılmış, eğlencesini kaçırmışlar. Güzel yanı yok mudur? VArdır tabi ki de. Chipsetleri istediğimiz gibi dizebiliyoruz. Böylelikle defansif, agresif ya da kaçış odaklı bir chipset yahut hepsinden azar azar yaparak bir set oluşturabiliyoruz. Oyunu tam bitirebilmek için 5 kere bitirmeniz lazım (3 ünde farklı karakterle oynuyoruz). Ancak sorun şu ki 5 kere bitirdiğiniz hep aynı oyun, farklı kişilerin gözünden görüyorsunuz sadece. Çok uzun süren Space impact tarzı sahneler de ayrı sıkıyor insanı. 1 kere bitirdim tamam yetti dedim. 200 lira verenler 5 kere bitirmeden bırakmamış, parayı sonuna kadar almak için :D:D (Korsan sürümleri çok farklılık gösteriyor, çalışmıyor çoğu :D)

Onun dışında Watch Dogs 2 de indirimde. 69 liraya düşmüş şuan. Ortam, atmosfer vs çok güzel gelse de görevler aşırı benzer olduğundan dolayı oynayasım gelmedi. Zorluk seviyesi de epey yüksek bir oyun. Sinir bozuculukta 10 üzerinden 10 alır :D İlk oyunundan farkı bunda biraz daha Anonymys tarzında bir hacker grubunda olmamız. Tabi ki de masum bir grupta olmuyoruz, vurdulu kırdılı, patlatmalı elemanlarız :D Parasına değer diye düşünsem de oyunun sinir bozucu kısımları oynamaya çok engel oluyor. Alıp deneyebilir, 2 saati geçirmezseniz iade edebilirsiniz (Korsan sürümü sorunsuz çalışıyor :D)

XCOM da indirimdeymiş. Birkaç kelime yazmazsam olmaz bu oyuna. Sıra tabanlı stratejiyi bana oynatabilen tek oyun bu oldu. Grafikleri çok güzel, oynanabilirliği yüksek. Ancak sabırsız olduğum için sıkılıp silmiştim, aksiyon çok olsun diyorsanız yanlış oyun (aksiyon var ancak sadece seçim yaptığınız için tam içinde olamıyorsunuz, daha çok strateji oyunu diyebilirim buna). Kaliteli bir yapım. Sabırsızsanız almayın :D

Call of Duty WWII de p.tesiye kadar oynanabilir Steam'dan. Denemek isteyenler baksın derim :)

Scudo
Star Citizen yazacağımda, bilen veya sahip olan 1 kişi çıkarmı bilmiyorum...

Steam de BLACK SQUAD var fps severlere duyurulur ücretsiz bi oyun
hayvan gibi sistemde istemiyor
Minimum Requirements:
  • CPU: CORE2 DUO 2.2GHZ / AMD Athlon 64 X2 2.66GHz
  • CPU Speed: Info
  • ram: 2 GB
  • Video Card: NVIDIA GEFORCE 8600 OR GT630 / RADEON HD 6750
  • Free Disk Space: 5 GB

Oynamayanınız varsa Dishonered serisi mükemmel bir seri. İlk oyunu fazla güçlü bir pc'de gerektirmiyor. Steam indirimlerinde de baya bir uyguna geliyor.

@Mytafa 2. serisi pek hoşuma gitmedi korku seviyorsanız outlast 2 yi önerebilirim bitiremedim hala :)

• Beğen
Tepkiler: Mytafa
@ATALAY16Outlast i de batsın. Ne biçim bir oyun da nasıl bir dert o lanet olasıca [emoji26]

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Mytafa ve ATALAY16
@msandikci :D sağlam korkunç ama kulaklıkla oynayınca bayağı korkutuyor

@ATALAY16Kariyeri zirvede bırakıp ilk durakta indim daha da binmem [emoji23]

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Hahaha
Tepkiler: Hami Bulut
@ATALAY16
Yok ben onu almayayım, hesabımda var ama kullanmıyorum :D

@Mytafa
İlk oyununu oynamadım ancak ikincisi başta sarsa da sonradan nedenini hatırlamadığım bir şekilde sıkmıştı. Nedeni neydi ki hatırlayamadım bi türlü :D

@ATALAY16
Hocam Outlast serisini oldum olası sevemedim :D Kamerayla ortalıkta koşturuyoruz, sadece sinir bozucu :D Korktuğumdan değil, Resident Evil 7 daha çok korkunç bana göre, ya da The Evil Within. Sadece gıcık bir oyun :D Yani ne için oynayacağımı bilemedim onu, hikaye desem hikayesi çok iyi değil (bana göre), oynanış desen sadece sinir bozucu :D Soma'yı önerebilirim gerilim oyunu olarak, çok gerilmeyeceksiniz ancak mükemmel bir hikayesi var. Sırf hikaye için bitirdim o oyunu da zaten :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN
Ben ilk oyununu iki üç defa oynadım sadece diğerlerini izledim. Oynayabilsem diğerlerini de oynamak isterdim ama mutlaka.

@Mytafa
Genelde ilk oyunu hikaye, karakter bakımından bağlayan oyunlar, ikinci oyunu da ister istemez oynamaya teşvik ediyor :) Şimdi Witcher 3 yüklü olsa oynayacağım tek oyun o olurdu :D

hots ve overwatch oynan varsa katılabilirim.

@Ahmet Bilge Kaan AKIN

Ahmet hocam, Jagged Alliance serilerine ayıp etmeyelim. :harika:

@Acedia
Overwatch çok güzel duruyor, fiyatı düşse alacağım oyunlardan birisi :D Hots oynayan pek yok ama sanırım?

@specific
Hocam benim ilk bilgisayarım 2005 te oldu, Gta Vice city çocuğu olduk :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN

O zamanlarda ve sonrasında çıkmış bölümleri olması lazım. JA, turn based strategy nin en bilinen oyunlarındandır.

@specific
Yok hocam malesef duymadım :( Aslında bu türü de sevdiğim söylenemez, acayip canım sıkılıyor sürekli vurdu kırdı olmayınca yada dönen bir hikayenin içinde olmayınca. Roma Total War'da bile adam yerine ulaşsın diye 4 5 tur seri seri geçtiğimi bilirim, ülkemdekiler açlıktan bitap düşüp ölüyorlar :D :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN

Sanırım netten indirilebiliyormuş hala, bir şans ver derim. Vaktim olsa indirip tekrar oynamaya başlarım. Çok sürükleyici ve alışkanlık yapan bir oyun.

@specific
Deneyeceğim hocam aklımda :) Legend of Zeldayı da aynı şekilde emulatörle bitirmek istiyorum herkes övüyor. Efsaneleri bitirmek lazım :D

Geri