Scudo Sports

Oyun önerileri, oyun arkadaşları bulma, oyun indirimleri paylaşma bölümü

Steam Summer Sale için son 30 saat. Cüzdanları hazırlayın :D:D

(link)

• Beğen
Tepkiler: Obsrn
Scudo
Summer Sale boyunca tavsiyelere açığım.

@Ahmet Bilge Kaan AKIN
ben telden oynuyordum sanırım bunu alacağım , photoshop ile yogun çalıştıgımdan yüksek performanslı ve 2 tane 4k monitorum var. bu oyun klavye+mouse kombinasyonu ile mi oynanır yoksa bir gamepad mi alınmalı?

konu dışı ama emulator ile pcde pubg oynarken pcye bir türlü mikrofonu tanıtamadım. samsung mikrofonlu kulaklıkları taktım ama olmadı. konu ile bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@srdrmrs
Klavye mause ile daha iyi oynanır ancak alışkanlığınız varsa gamepad'de silahlı oyun oynamaya gayet rahat oynanabilir. Alabilirsiniz fiyatı baya iyi oldu şuan :) Telefondakini sevdiyseniz hele kat kat seveceksinizdir bunu, telefondaki baya basit kaçıyor yanında.

@Kunget
Al al :D Beraber oynarız alışırsın :D

Arkadaşlar Pubg'ye ahanda alıştım diyebilmeniz için en azından 100 saat geçmesi lazım, gerçekten elinizin alışması gerekiyor silah kullanmaya olsun, ne tarafa gideceğinizi bilmek olsun, haritadaki silahların falan nereden düşeceğini bilmek olsun. Ancak sıkıcı bir 100 saat olmuyor, eğlenceli oluyor. Yayıncıları izleyebilirsiniz bir miktar daha anlayabilmek için :)

@Kunget
İlkk defa düzgün bir oyun aldın :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN

@Eser Sevinç
Oyun bağımlılık yaptı sağolun bilgiler için :)

• Beğen
Tepkiler: Eser Sevinç
Realm Royale çıkmış hayatta kalma(Bu aralar bu tarz oyunlar cok cıkıyorr :D ) o da gibi ama gayet güzel ve eğlenceli çerezlik oyun tam :D

Crew'de basıl bir yarışa girdiysem 64 checkpoint, 1 saat 5 dakika sürdü :D

• Beğen
@Ahmet Bilge Kaan AKIN
oyunu dün indirdim. test server falan vardı onları da indirdim toplamda 3 parça dowload vardı. bu akşam oynama şansım olacak sanırım.

@Yigittmo
Bende de bağımlılık yapmış durumda :) uzun zamandır bu kadar severek ve zevk alarak oynadığım oyun olmamıştı.
İlave bilgi olarak işaret kullanımlarına ve karakter geliştirmesine önem vermek lazım. İşaret ve kılıca sürülen zehirler bazen işleri çok kolaylaştırabiliyor.
Bir de ben seçimleri kendimiz yaptığımız oyunlarda karakteri bir çizgide yürütmeye özen gösteriyorum.
Mesela bu oyunda önceliğim para ve kadınlar :) ilave olarak bana veya koruduğum kişilere karşı kim yanlış yapmışsa affetmiyorum. Böylece hikayede ve seçimlerimde tutarlılık oluyor. Birini öldürüm diğerine acıyıp ya hadi bunu da affedeyim demenin lüzumu yok :)
Son olarak oyun full paket değilse indirimde full paketi tamamlayın.

• Beğen
Tepkiler: Yigittmo
@Eser Sevinç
Full paketi aldım ben oyunun sevmediğim tek yönü nereye gitsek bi canavar çıkıyor illa saldırıyorlar :D

• Beğen
Humble bundle'de Shadowrun Returns Deluxe geçici bir süre bedava.

(link)

@Ilter Elmas
Hocam şu steam kutusunu açtınız mi ne cıktı acaba açsam mi bilemedim satılır mi sonradan :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN Mağaza anasayfasında İndirim Canavarları diye bir oyun var. Oyun Summer Sale boyunca aktif olacak. Oradaki karakterler için kıyafet çıkıyor paketten.

Geri