Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Oyun önerileri, oyun arkadaşları bulma, oyun indirimleri paylaşma bölümü

@ippon
1050 4gb ya da bulabilirsen 1050ti ekran kartlı bir alet lazım en azından şu devirde alınacaksa. İşlemci de 7700 falan zor o fiyata da olsa güzel olur :D

Scudo
@ippon

Monster'a bakın. İşlemcisi iyi olsun. Bir de hangi Call of Duty? Eğer son çıkanıysa i7'li olsun mutlaka.

Galiba artık oynayan kalmamış Eskiler iyi bilir ben Metin2 oynuyorum :hhhhhh:

• Beğen
Tepkiler: gok
Monster markası hakkında mavi ekran hatası veriyorlar tarzı yorumlar okumuştum. Onun yerine MSI gibi markalara yönelmenizi tavsiye ederim.

Ets 2 ve Rainbow Six Siege üzerine yarı profesyonel oynuyorum. (Esl r6s). Ama eskisi kadar zevk alamıyorum. Bisiklet candır.

• Beğen
Tepkiler: Batuhanayturk
Arkadaşlar laptop icin iyi markalar bunlardır asus,monster,predator,alienware.
Masaüstü pc için önerdiğim marka parçalar: asus strix,adata,toshiba,ryzen,corsair,coolermaster,sapphire.
Pc toplayacak varsa toplayayım birtane.

Selam beyler bayanlar.
Prime World oynayan varmı aranızda??
lol Tarzı bir oyundur, Rus yapımı. Ama lol dan daha kapsamlı bir oyun. Ruslarla anlaşamadığpıma pek zevkli olmuyor oyun:)

Dota2 Oynayan abilerimiz varsa katılabilirim.

Pubg mobile var, gayet zevkli bir oyun.Denemeyenlere denemelerini öneririm.

işten fırsat buldukça apex legends, lol, dead by daylight üçlemesinde takılıyorum. apex'te grafikler hali ile biraz büyük geliyor 7 yıllık laptop sonuçta ama öyleyken iyi sonuçlar elde ediyoruz. En önemlisi kendi tanıdığınız adamlarla oyuna girmek oyundaki adam düştüğüyle çıkması bir oluyor. Revive yapmanızı beklemiyor bile.

@MakRo
Kanımca fazla saatiniz veya fps oyunlarında bolca tecrübeniz yoksa random girmeniz ve revieve beklemeden çıkmanızdır. Bol bol fight yapıp oyun mekaniklerine iyice alışır ve oyunu daha refleksif oynarsınız. Tabii diyorsanız win için oynuyorum size pre-mated daha iyi gider ancak Apex pek win peşinden koşulacak bir olay işleyişine sahip değildir. Siz bol bol fight peşinden koşmaya bakın bir yerden sonra winler sizin peşinizden koşar zaten :)

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@Aruera
yok yanlış anladınız ben çıkmıyorum adamlar çıkıyor bf4 çıktığından beri serverlarda çıkmadan oynadım ki zamanında cod4 ile başladım bu tip multide fps oyunlarına. Zaten yaştan mıdır yoksa zamanla farklı şeylerden keyif almaktan mıdır bilemiyorum giderek bilgisayar başında vakit geçirme isteğim gidiyor. En fazla 1-2 saat oynadım mı yetiyor artık. Bunda 2 yıl öncesine rust'a girdik mi sabahtan akşama çıkmadığım zamanları hatırlıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Aruera
Rainbow Six Siege oynayan var ise, eğlenmenin yanında ciddi olarak da strateji kasarak oyunlar oynayabileceğim insanlara bakınıyorum, ilgilenenler var ise Steam'den veya UPlay den beni eklesin "DearGround". Mikrofonum, kulaklığım bozulduğu için şimdilik yok ama en kısa zamanda almayı planlıyorum.

Burada Diamond adam var :)
@ThrowingStar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Turisti
Bende RS6 katılabilirim Plat1-2 arasındayım :D

Fenaaa :D Ben baya düştüm bu sezon oynamaya oynamaya. gold 3'üm şuan :D ekleyebilirsiniz : Bepsi.-.

@:DDD @Mab1K Dereceliye yeni başladığım için rank diplerde geziyor şimdilik problem değilse bu size ekleşelim ?

Geri