Seçkin varsa cs2’ye de valoranta da gerek yok.csgo 2 çıkmalı artık valorant da bebeler ile oynamakdan gına geldı
hile çok fazla var ondan bıraktım ben gına geldi artıkSeçkin varsa cs2’ye de valoranta da gerek yok.
Cs hala tat veriyor...
Aklıma vaktiyle oynadığım Deceit geliyor ama ruh hastası olmamak elde değil. Tam anlamıyla korku oyunu denemez ama güzeldir. DBD (dead by daylight) güzel oyundur fiyatları ne alemde bilmiyorum.Arkadaşlarla oynanabilecek ücretsiz veya ucuz korku oyunu önerebilir misiniz?
Bluetooth ile bağlanıyor direk. Ayrı bir alıcı almanıza gerek yok. Bilgisayarınızda bluetooth alıcı yoksa çok pahalı olmayan kaliteli bir alıcı ile kolaylıkla bağlayabilirsiniz. Bende ugreen marka bt5.0 alıcı var ds4 ile sorunsuz çalışıyor. Neslini hatırlamadığım bir xbox kumandası da test için bağlamıştım o da sorunsuz çalışmıştı.Kendime yeni bir xbox gamepad almak istiyorum. Şuana kadar 7 senedir xbox 360 gamepad kullandım bilgisayarda ve şuan almak istediğim gamepad ise Xbox Series Wireless 9.Nesil Siyah GamePad. Anladığım kadarı ile wireless gamepad alınca yanında wireless adaptör ile gelmiyor ve ayrı bir adaptör almak gerekiyormuş. Xbox orijinal adaptörlere baktım 1000 TL den başlıyor, tavsiye de bulunabilecek var mı?
Switchli klavye düşkünü var mı aramızda? (Mekanik demek saçma geliyo, o yüzden switchli dedim). Şimdiye kadar mavi (eşikli ve klikli) ve kırmızı (lineer) kullandım. Kahverenginin hissi nasıldır, kullanmış olan, tarif edebilecek var mıdır?
ben baya bir kullandım mavi en sevmediğim kırmızı düşük bütçede alınabilecek üst seviye olarak cream yellow switch alınır diye düşünüyorum.İstediğim şey, kuvvet bakımıdan normal membran klavye gibi olması aslında. Yani strok'un ortalarında basma kuvveti pik yapmalı, sonrasında basmaya devam edince bu kuvvet azalmalı. Mavi, basma kuvveti bakımından tam bu şekilde, oyunda faydası oluyor, ama oyun dışında, özellikle gece sesi dayanılmaz oluyor. "Eşikli ama kliksiz" olan sanırım kahverengi. Bilgisayara 2 klavye bağlı. Masa üstündeki mavili (fps modu), arkama yaslandığımda kucağıma aldığım boardda kullandığım ise kırmızılı (pinekleme modu). Tek klavyeyle işi çözmek istiyorum. Küçük ve arka ışıklı membran olmadığı için switchli klavye kullanıyorum.
Bu arada, elimde bolca fare switchi ve klikli (genelde mavi olarak bilinen, Razer'da yeşil) klavye switchi bulunmakta. Forumdakilere tamir işleri yapılır.