Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Oyun önerileri, oyun arkadaşları bulma, oyun indirimleri paylaşma bölümü

street fighter 3DS edition veya warthunder oynamak isteyen özelden yazabilirssfiv+3d.jpgopengraph-wt (2).jpg

Scudo
Arkadaşlarla oynanabilecek ücretsiz veya ucuz korku oyunu önerebilir misiniz?

Epeydir buralar aktif değil Battlefield 2042'de %85lik indirim var. CS2 ve öncesi CS:GO 'dan aldığım 4 kasayı satıp normal sürümünü 95 liraya aldım aklında olan varsa değerlendirebilir. Malum Microsoft 'un Activasion alımı sonrası call of duty serilerine ciddi bir zam gelmiş.
BF3 kırıldığında beleş dağıtılmıştı öyle aldım, 2014'te BF4 aldım hemde CD'li olarak Aral Game'den almıştım, BF1 ve BF5'i prime gaming sağ olsun beleşe almıştım. BF2042'de cs kasalarından geldi. Hardline bf serisinin yüz karası vaktiyle betasına katılmıştım.

Arkadaşlarla oynanabilecek ücretsiz veya ucuz korku oyunu önerebilir misiniz?
Aklıma vaktiyle oynadığım Deceit geliyor ama ruh hastası olmamak elde değil. Tam anlamıyla korku oyunu denemez ama güzeldir. DBD (dead by daylight) güzel oyundur fiyatları ne alemde bilmiyorum.

Dosyalar

• 1697567080011.png
    1697567080011.png
    462,5 KB · Okunma: 10
  • Screenshot_5.png
    Screenshot_5.png
    106,2 KB · Okunma: 12
  • image.png
    image.png
    265,4 KB · Okunma: 10
24 Kasım'da Cities Skylines 2 geliyormuş..

• Beğen
Tepkiler: templeos
Csgo 2 her gün oynuyorum.Takım kuralım ,ben oynarım .
Alan wake 2 de çok güzel bir oyun. Tavsiye ederim.

bunları önerebilirim;
(link)
(link)

BF 2042 ben de aldım dün. İlk çıktığı zamanlar epicten kupon ile 200 liranın altında bir fiyata almıştım ama o kadar sorunluydu ki iade etmiştim. Şuan baya düzeltilmiş ve sorunsuz görünüyor. Dün de biraz oynadım keyifliydi.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Kendime yeni bir xbox gamepad almak istiyorum. Şuana kadar 7 senedir xbox 360 gamepad kullandım bilgisayarda ve şuan almak istediğim gamepad ise Xbox Series Wireless 9.Nesil Siyah GamePad. Anladığım kadarı ile wireless gamepad alınca yanında wireless adaptör ile gelmiyor ve ayrı bir adaptör almak gerekiyormuş. Xbox orijinal adaptörlere baktım 1000 TL den başlıyor, tavsiye de bulunabilecek var mı?

Kendime yeni bir xbox gamepad almak istiyorum. Şuana kadar 7 senedir xbox 360 gamepad kullandım bilgisayarda ve şuan almak istediğim gamepad ise Xbox Series Wireless 9.Nesil Siyah GamePad. Anladığım kadarı ile wireless gamepad alınca yanında wireless adaptör ile gelmiyor ve ayrı bir adaptör almak gerekiyormuş. Xbox orijinal adaptörlere baktım 1000 TL den başlıyor, tavsiye de bulunabilecek var mı?
Bluetooth ile bağlanıyor direk. Ayrı bir alıcı almanıza gerek yok. Bilgisayarınızda bluetooth alıcı yoksa çok pahalı olmayan kaliteli bir alıcı ile kolaylıkla bağlayabilirsiniz. Bende ugreen marka bt5.0 alıcı var ds4 ile sorunsuz çalışıyor. Neslini hatırlamadığım bir xbox kumandası da test için bağlamıştım o da sorunsuz çalışmıştı.

Switchli klavye düşkünü var mı aramızda? (Mekanik demek saçma geliyo, o yüzden switchli dedim). Şimdiye kadar mavi (eşikli ve klikli) ve kırmızı (lineer) kullandım. Kahverenginin hissi nasıldır, kullanmış olan, tarif edebilecek var mıdır?

• Hahaha
Tepkiler: templeos
Switchli klavye düşkünü var mı aramızda? (Mekanik demek saçma geliyo, o yüzden switchli dedim). Şimdiye kadar mavi (eşikli ve klikli) ve kırmızı (lineer) kullandım. Kahverenginin hissi nasıldır, kullanmış olan, tarif edebilecek var mıdır?

Cherry switch ise kahverengi mavi ve kırmızının ortası diye biliyorum. Sessiz ama orta eşikli. Siyahın eşiği daha yüksek. Renklerin karşılığı markaya göre değişebiliyor. Mesela Razer'da renklerin karşılığı cherrye göre farklı. asus rx switchler ve logitech g switchler cherry ile benzer tanımlara denk geliyor. Asus rx kırmızı switch kullanıyorum eşiği çok düşük. Sesi rahatsız etmiyor. Tuşlar neredeyse dokunmatik gibi. Biraz eşik olsa iyi olurdu diyorum bazen.

İstediğim şey, kuvvet bakımıdan normal membran klavye gibi olması aslında. Yani strok'un ortalarında basma kuvveti pik yapmalı, sonrasında basmaya devam edince bu kuvvet azalmalı. Mavi, basma kuvveti bakımından tam bu şekilde, oyunda faydası oluyor, ama oyun dışında, özellikle gece sesi dayanılmaz oluyor. "Eşikli ama kliksiz" olan sanırım kahverengi. Bilgisayara 2 klavye bağlı. Masa üstündeki mavili (fps modu), arkama yaslandığımda kucağıma aldığım boardda kullandığım ise kırmızılı (pinekleme modu). Tek klavyeyle işi çözmek istiyorum. Küçük ve arka ışıklı membran olmadığı için switchli klavye kullanıyorum.

Bu arada, elimde bolca fare switchi ve klikli (genelde mavi olarak bilinen, Razer'da yeşil) klavye switchi bulunmakta. Forumdakilere tamir işleri yapılır.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: makaram
İstediğim şey, kuvvet bakımıdan normal membran klavye gibi olması aslında. Yani strok'un ortalarında basma kuvveti pik yapmalı, sonrasında basmaya devam edince bu kuvvet azalmalı. Mavi, basma kuvveti bakımından tam bu şekilde, oyunda faydası oluyor, ama oyun dışında, özellikle gece sesi dayanılmaz oluyor. "Eşikli ama kliksiz" olan sanırım kahverengi. Bilgisayara 2 klavye bağlı. Masa üstündeki mavili (fps modu), arkama yaslandığımda kucağıma aldığım boardda kullandığım ise kırmızılı (pinekleme modu). Tek klavyeyle işi çözmek istiyorum. Küçük ve arka ışıklı membran olmadığı için switchli klavye kullanıyorum.

Bu arada, elimde bolca fare switchi ve klikli (genelde mavi olarak bilinen, Razer'da yeşil) klavye switchi bulunmakta. Forumdakilere tamir işleri yapılır.
ben baya bir kullandım mavi en sevmediğim kırmızı düşük bütçede alınabilecek üst seviye olarak cream yellow switch alınır diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Can Çelik
No Man sky oynayan var mı ? Yoksa bir a sosyal ben miyim forumda 😁 oyun iddialı bir açık Uzay oyunu ... Milyarlarca gezegen ve hayvan var .. oyun yapımcıları, bir insan ömrünün oyunun yarısına bile keşfedilebilir değerde yaklaşamayacağı iddia edilmişti .
images (1).jpeg
images (12).jpeg

alan wake 2 hayvan gibi sistem sömürüyor grafikleri de bana göre bir last of us değil bu neymiş arkadaş yav

Son iki haftadır diablo 4 oynuyorum acayip sarıyor. World tier 4 de oynayan var ise beraber farm yapabiliriz.

Red dead redemtion 2 yi öneririm herkese.Çok iyi bir oyun .Cs go oynuyorum.Eğer siz de cs seviyorsanız akşamları takım kurup karşılıklı oynayabiliriz.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Geri