@hamlet2006 ellerinize sağlık, yarış başlıkları diyince forumda aklıma gelen ilk isim sizsiniz.
Denizlideyken eurosport vardı izliyordum yarışları, şuanda oturduğum yerde kablo tv olmayınca kaçırır oldum. Acaba internet üzerinde izleyebileceğimiz her hangi bir site var mı ?
Sayın @Berkem Ceylan, @caner Eler, @sarper Günsal bu muhteşem üçlünün anlatımıyla kaç yarış izledi isem hiç sıkılmadım. Yarış da aksiyon olmasa da yarışın ve yarışçıların ruhunu izleyiciye aktarma konusundaki yeteneklerini tebrik ederim. Kocaman alkışlıyorum...
Sayın @CmlCLK sen orada TV'nin karşısında sıcak çayını yudumlamaya devam et. Biz bugün boş durmadık, soğuk havaya(Göstergeler 7, hissedilen 0 derece) rağmen Pave'lerde minik(70 km) bir test sürüşü yaptık.
Bu da ispatı;
Şuradan da sürüşün Strava kaydına ulaşılabilir...
(link)
Gücünü yüreğinden tabii ki de bıyıklarından alan adam @CmlCLK
Senin Roubaix meydanına çıkacağını duymuş olmalı ki Peter Sagan bıyıklarına veda etmiş.
@Saomi Miks
Ne öğrenebildi isem bu muhteşem üçlüden öğrendim.2009 dan beri yarış takip ederim ,onların sayesinde hem yarışları hem de bisikleti sevdim.Çeşme Granfondoyu da düzenledikleri ve mükemmel bir sosyal sorumluluk projesine imza attıkları için ayrıca teşekkür ederim.
@ToroMir
Geçen sene kaçan ikiliyi seyredenlerde,ne taş kaldı,ne de başka bir şey
Şu 1 dakikalık video,geçen sene yapılan yarışın özeti sayılır..Adamlar(Sagan/Dillier) o kadar hırsla pedal çevirdiler ki,bisikletleri yola tutunmakta çok zorlandı..